Vet Life gyógytápok kutyáknak és macskáknak

A Vet Life a világszerte nagy népszerűségnek örvendő, olasz hátterű Farmina vállalat állatorvosi gyógytáp termékcsaládja. Minden egyes Vet Life kutyatáp és Vet Life macskatáp természetes alapanyagok felhasználásával készül a legújabb technológiák segítségével. Ezeket a tápsorokat kutyák és macskák egészségügyi panaszainak, kóros betegségeinek kezelésére, kordában tartására vagy gyógyítására fejlesztették ki, de alkalmazhatóak preventív jelleggel is, azaz gyógyulást követően az újbóli kialakulás megelőzése érdekében. A Farmina Vet Research az elmúlt közel 30 év profizmusa, fejlesztése és tudományos kutatásai révén képes volt megalkotni az első, kizárólag természetes alapanyagokból készült, világszerte remek eredményeket felmutatni képes állatorvosi tápcsaládot.

Legyen szó az enyhétől egészen a legsúlyosabb mértékig terjedő allergiáról, ízületi problémákról, vese- vagy húgyúti problémákról, emésztőrendszeri problémákról, cukorbetegségről vagy bármi egyébről - biztosak vagyunk abban, hogy az Okosgazdin megtalálod a szeretett kutyád vagy macskád speciális igényeihez leginkább passzoló gyógytápot, melynek segítségével hozzásegítheted őt életminőségének jelentős javulásához. Mi jó szívvel ajánljuk, de ha szükséged van további megerősítésre, az Okosgazdis termékoldalakon további Vet Life gyógytáp vélemények olvashatók, melyeket a Hozzád hasonló gazdik írtak saját tapasztalataik alapján.

Miért érdemes a Vet Life gyógytápokat választanod kutyád vagy macskád részére?

 • A Vet Life tápokban felhasznált húsok és egyéb alapanyagok kivétel nélkül minősített, szigorú feltételek alapján kiválasztott beszálítóktól származnak. A feldolgozás során csak az állatok húsát használják fel, lisztet és egyéb mellékterméket nem. Minden Vet Life termékhez húsforrásként felhasznált állat anitibiotikum- és hormonkezelések nélküli, GMO-mentes étrend szerint élt. A Vet Life eledelek összetevői emberi fogyasztásra is alkalmas minőségűek.
 • a Farmina nagy hangsúlyt fektet az eledelekben található vitaminok mennyiségére és minőségére, szigorúan ügyelve arra, hogy az az állat fiziológiai szükségleteinek, és annak a betegségnek kapcsán legyen kiegyensúlyozott és teljes értékű, amelyre az adott specifikus táplálékot összeállították. Innovatív gyártási technológiájuknak köszönhetően egy speciális eljárás révén az eledelekbe kerülő vitaminokat meg tudják védeni a tápgyártás során keletkező hőterheléstől, így az eledelek hosszan tartó vitaminokat tartalmaznak.
 • Kutyáink és macskáink szervezete nem igényli úgy a szénhidrátot, mint az embereké, az eledelekben felhasznált nem megfelelő szénhidrátforrások pedig emésztési nehézségekhez, rosszabb esetben betegségekhez vezethetnek. A Vet Life termékcsalád tápjaiban csak magas minőségű, alacsony glikémiás indexű, GMO-mentes és könnyen emészthető gabonafélék találhatók szénhidrátforrásként, mint a tönköly, zab, rizs vagy burgonya. 
 • A termékek nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, tartósítószereket vagy aromákat. Tartósításra kizárólag természetes antioxidánsokat és természetes, nitrogénnel töltött védőgázas csomagolást alkalmaznak. 
 • a gyártó minden tudományos kutatását az állatjólét feltétel nélküli tiszteletben tartásával végzi, fejlesztésekkel kapcsolatos munkájukat pedig világszerte független állatorvosok értékes együttműködése segíti.

Melyik a legjobb Vet Life táp a különböző betegségek esetén?

 • Farmina Vet Life Ultrahypo: hipoallergén táp súlyos allergia esetére. Különösen hatékony atópiás bőrgyulladás, hasmenés vagy súlyos allergiás állapotok fennállása esetén, ezért gyakran használják remek eredményekkel eliminációs diéta során is. A Vet Life ultra hypo termékek csak speciális eljárással előállított hidrolizált állati fehérjéket tartalmaznak, így fogyasztásuk mellett az allergiás reakció nem indul be a szervezetben.
 • Farmina Vet Life Hypoallergenic Egg & Rice: kiváló eredményekkel alkalmazható különböző allergiák, intoleranciák, bőr- és szőrproblémák, bizonyos fül- és szembetegségek, továbbá bűzmirigy gyulladás esetén. Egyetlen fehérjeforrása a tojás, a szükséges szénhidrátmennyiséget pedig a rizs biztosítja.
 • Farmina Vet Life Struvite: speciális diétás eledel, mely segít feloldani a kutyák és macskák húgyúti betegségei következtében kialakult struvit húgyköveket, illetve jelentősen csökkenti kiújulásuk esélyét - ennek érdekében alacsony fehérje, foszfor és magnéziumtartalom, továbbá jótékony hatású DL-metionin hozzáadása jellemzi.
 • Farmina Vet Life Renal: teljes értékű diétás táp, melynek célja az időszakos vagy krónikus veseelégtelenség következtében csökkent vesefunkciók támogatása, egyben az életminőség javítása. Fennálló szívbetegség esetén jótékonyan szabályozza a magas vérnyomást is.
 • Farmina Vet Life Hepatic: májbetegség esetén kiváló segítség a májfunkciók támogatásában. Csökkentett mennyiségű, magas minőségű fehérjét, könnyen emészthető szénhidrátokat  és kiváló minőségű esszenciális zsírsavakat tartalmaz.
 • Farmina Vet Life Gastrointestinal: kiváló eredményekkel alkalmazható különböző felszívódási zavarok, emésztőrendszeri betegségek, hasmenés vagy gyomorsavasodás esetén is.
 • Farmina Vet Life Diabetic és Farmina Vet Life Obesity: segít a vércukorszint szabályozásában és a testtömegcsökkentésben cukorbeteg és/vagy elhízott kutyák és macskák súlyának kíméletes súlycsökkentésében.
 • Farmina Vet Life Joint: ízületi gyulladásban szenvedő kutyák és macskák állapotának segítésére kialakított speciális táp, melynek porcazonos összetevői hatékonyan segítik a porcszövet regenerációját. Ízületi fájdalmak esetén a Joint táp etetése remek kiegészítése a gyógyszeres kezelésnek.
 • Farmina Vet Life Cardiac: krónikus szívelégtelenségben szenvedő kutyák és macskák esetén segíthet a szívműködés javításában.
Utoljára módosítva: 2024.02.13