BiogenicPET táplálékkiegészítő készítmények

Kedvenced egészségügyi problémája esetén inkább a természetes összetevőkből álló gyógykészítményekhez fordulnál segítségül? Az Okosgazdi a te igényedre is gondolt, ezért nálunk a BiogenicPET termékeit is megvásárolhatod, melyek aktív összetevői csak és kizárólag természetes forrásból származnak.

A BiogenicPET állatorvosok által kifejlesztett gyógykészítményeivel, illetve táplálékkiegészítőivel biztosíthatod kutyád, vagy cicád számára a szövetek megújulásához szükséges tápanyagokat. Ezeket a készítményeket alkalmazva felgyorsíthatod kedvenced gyógyulási idejét, ezzel megkönnyítve életét. Legyen szó bőrsérülésről, ízületi fájdalomról, vagy akár hasmenésről, a BiogenicPET hatásosan alkalmazható önmagában, vagy akár kiegészítő kezelésként is.

Exkluzív BiogenicPET akció!

Vásárolj most 2 db vagy több, bármilyen BiogenicPET terméket - legalább 11900 Ft értékben - és egy 4990 Ft értékű, 100 ml-es kiszerelésű BiogenicPET Cod Liver Oil (csukamájolaj) ízületvédő és imunerősítő készítményet adunk neked ajándékba. Részletek itt >>

BiogenicPet akció