Julius-K9

A Julius-K9 egy 1997 óta igen sikeresen működő magyarországi központú vállalkozás (lásd az Index cikkét a vállalkozás sikertörténetéről) a kutyasport, munkakutya- és hobbikutya-felszerelések, kellékek és most már a kutyatápok piacán is. Az elmúlt több, mint 25 év alatt a cég piacvezető pozíciót vívott ki több EU-s tagállamban, méltán híres termékei pedig világsikernek örvendenek Amerikában és Ázsiában is. 

A Julius K9 egy igazán kiterjedt, széles választékú felszerelés és kutyatáp termékpalettával büszkélhedhet. Ezek szinte mindegyike elérhető az Okosgazdi webshop kínálatában is. Szerezz örömet kedvenc kutyádnak, egyben tudd is őt biztonságban. Válogass kedvedre számos Julius-K9 hám, Julius-K9 kutyatáp, Julius-K9 nyakörv, Julius-K9 póráz és Julius-K9 labda közül.

A webáruházunkban elérhető termékek vásárlói értékeléséből is egyértelműen látható, hogy a Julius K9 vélemények szinte kivétel nélkül pozitívak, a Julius-K9 termékeket használó gazdik elégedettek azok strapabírásával, funkcionalitásával és trendi kinézetével. Eledel vonalon pedig szerencsére szintén majdnem kivétel nélkül csak pozitív Julius-K9 táp vélemények érkeznek hozzánk vásárlóinktól.

A Julius K9 több, mint 25 éve gyárt magas minőségű, szuperkényelmes, professzionális használatra is tökéletesen megfelelő kutyafelszereléseket és tápokat minden életkorú, testméretű és fizikai aktivitású kutya számára. A népszerűségi lista élvonalában a kiváló minőségű és kényelmes K9-es kutyahám és a K9 nyakörv áll, de széles választék áll rendelkezésre K9 tápokból, pórázokból és erős, strapabíró anyagokból készült Julius-K9 játékokból is.

A Julius-K9 termékek a mindennapi használaton túl professzionális alkalmazás (pl. túrák, sportversenyek, tréningek) egyaránt megbízhatóan, stabilan megállják a helyüket. A megbízhatóság és a vásárlói Julius-K9 vélemények mellett a termékek minőségéről leginkább az árulkodik még, hogy a legkülönfélébb hatósági szervek is a K9 termékek mellett tették és teszik le mind a mai napig a voksukat. A márka visszatérő vásárlói között tudhatóak a rendőrség, a tűzoltóság és a vízimentők kutyás alakulatai, akik hosszú évek óta tesztelik, használják, és döntenek újra és újra a megvásárlásuk mellett. Kell ennél több?

Milyen Julius K9 termékek vásárolhatók meg az Okosgazdin?

Sok kutyagazdi közös problémája, hogy nehezen találnak kutyájuk számára megfelelő nyakörvet és/vagy kutyahámot. Ha sikerül is jó méretet találni, akkor pedig nehéz ráadni a kutyára, illetve visszatérő probléma a rögzítő csatok gyenge minősége. Szerencsére ezen problémák mindegyike már a múlté, ugyanis a Julius-K9 termékek megálmodója mindenre gondolt, a termékfejlesztésnél pedig elsődleges szempont volt a fenti problémák kiküszöbölése - az eredmény magáért beszél. A K9 termékek extra strapabíróak, már-már "örök életűek". Az Okosgazdi webshop Julius-K9 kínálatában Te is megtalálod a te és kutyád számára legmegfelelőbb darabokat.

  • Julius-K9 IDC powerhám: az ebbe a típusba tartozó összes Julius-K9 kutyahám kiváló minőségű, állítható haspánttal és kényelmesen párnázott hátsó részű úgynevezett nyereghám. Ezel első ránézésre egy nyereghez hasonlítanak viseléskor, és fontos védőfunkciójuk is van: a húzóerő nem a kutya nyakát terheli, hanem a mellkasizomzatát, nem fojtja az állatot. Az egyszerű, ámde annál masszívabb, strapabíróbb csatok biztosítják a gyors és hihetetlenül egyszerű felvételt és kibújást. A Julius-K9 kutyahám ergonomikus kialakítása révén jól illeszkedik a kutya testére, anyaga tartós és strapabíró, és az sem baj, ha nedves lesz - kiállja a viszontagságokat. A Julius-K9 powerhám több részén fényvisszaverő csíkok és varrások biztosítják kedvenced biztonságát akkor is, ha éjjel tartózkodtok kint. Méretek tekintetében minden korú és testméretű kutyusra gondoltak, és könnyedén megtalálható a tökéletes darab a Julius-K9 mérettáblázat segítségével. Az IDC hám 9 méretben kapható (Julius-K9 Baby 1, Julius-K9 Baby 2, Julius-K9 Mini Mini, Julius-K9 Mini, Julius-K9 0, Julius-K9 1, Julius-K9 2, Julius-K9 3, Julius-K9 4). A Julius-K9 hám ár szempontjából lehet hogy a drágább darabok egyike, de tartóssága és megbízhatósága garantáltan megéri a befektetést.
  • Julius-K9 póráz: a kategória számos masszív anyagú, tartós, élénk színű, legtöbb esetben fényvisszaverő terméket rejt magában. A vásárlók két kiemelt kedvenc terméke a Julius-K9 retriever póráz, illetve a Color&Gray póráz.
  • Julius-K9 nyakörv: számos izgalmas kialakítás, méret és szín közül választhatsz a K9 nyakörvek esetében. Személyes kedvencünk a Julius K9 fogós nyakörv, mely biztonsági zárjának és fogójának köszönhetően a kutya még stabilabban megtartható.
  • Julius-K9 kutyatáp: minden K9 kutyatáp minőségi, válogatott összetevőkből készül. Nem elég, hogy nagyon ízletesek, elérhető árukkal még Nektek, gazdiknak is pénztárcabarát, megbízható választást jelentenek.
  • Julius-K9 táplálékkiegészítők: hatékony segítséget nyújtanak a kutyák mozgásszervi panaszainak kezelésében, illetve kialakulásuk megelőzésében és az egészséges, erős immunrendszer fenntartásában

 

Utoljára módosítva: 2024.02.13