Julius-K9 kutyahámok

Az eredeti, hazai gyártású Julius-K9 kutyahám jellegzetes kialakításáról és strapabíró felépítéséről ismerhető fel. A másik kulcsfontosságú ismertetőjegye a megbízhatóság - minden egyes K9 kutyahám válogatott, első osztályú alapanyagokból, kézi gyártással készül, így a minőség, a biztonságosság és az időtállóság garantált egy K9 es kutyahám megvásárlása esetén. Szerencsére a Julius-K9 vélemények megosztásával nem fukarkodnak a gazdik, így mind webáruházunk termékoldalain, mind a közösségi médiában, illetve különböző cikkekben (például ide kattintva) hiteles és sok esetben részletes értékeléseket olvashatsz olyan gazditársaidtól, akik már kipróbálták, vagy akár hosszabb ideje eszköztáruk elengedhetetlen része a Julius kutyahám. Példaként álljon itt egy Okosgazdi vásárló által írt Julius K9 hám vélemény, melyet a terepszínű IDC hámnál Te is elolvashatsz sok másik mellett:
"Jó minőségű, kellően erős és mégis könnyű, a kutyának is kényelmes viselet. Az előző ugyanilyen hámot több mint négy éven keresztül használtuk és a kisebb kopásokon kívül tulajdonképpen még mindíg megbízható és erős, csak azért cseréltük le mert a kutyus igazán megérdemelt már egy újat!"

A Julius-K9 IDC powerhám ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon jól illeszkedik a kutya testére, strapabíró és tartós anyagból készül, ráadásul még az sem baj, ha nedves lesz - kiállja a különböző időjárási viszontagságokat. Tisztítása sem bonyolult, akár mosógépben is mosható. Minden K9 kutyahám több részén speciális fényvisszaverő csíkok és varrásvonalak gondoskodnak kedvenced biztonságáról akkor is, ha a sötétben indulnátok sétálni. Méretek tekintetében minden korú és testméretű kutyusra gondolt a gyártó - minden Julius-K9 IDC hám 9 különböző méretben vásárolható meg.

Egy Julius-K9 hám ár szempontjából bár egy kicsit drágább mint más típusú kutyahámok, de tartóssága és megbízhatósága garantáltan megadja azt a pluszt, amitől kedvenc kutyádat kényelemben és biztonságban tudhatod egy olyan termékkel, amely akár hosszú-hosszú évekig veletek lesz majd.

Utoljára módosítva: 2024.02.13