1 vélemény alapján

Julius-K9 IDC powAIR légáteresztő, szellőző, nyári hám kutyáknak piros színben

A Julius-K9 IDC powAIR piros powerhám kutyáknak úgy került kifejlesztésre, hogy a lefelé mutató mellöv szinte törés nélkül továbbítja a pórázfeszülés által létrejött erővonalakat. A húzóerő itt nem a kutya nyakát terheli, hanem a mellkasizomzatát. A hám anyaga könnyű, légáteresztő, kiváló szellőzést biztosít a nyári hőségben.

Javasolt pórázok és nyakörvek a hám mellé

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Tökéletes választás a legforróbb napokra!

A JULIUS-K9 2020-as egyik újdonsága az IDC powAIR nyári hám, mely a megszokott forma szuperkönnyű változata. Különleges hálós anyagból készül, így rendkívül jól szellőzik, és a legnagyobb melegben is kellemes viselet a kutyád számára. Anyagának köszönhetően nagyon könnyű, ám a megszokott magas teherbírás jellemzi.

Vizezd be bátran, ha hűteni szeretnéd a kutyádat, mert ez a hám még erre is alkalmas! Az S, M, L és XL méretek esetében egy víztartó szivacsréteg fokozza a hűsítő hatást. Ám ha leveszed a kutyáról, nagyon gyorsan megszárad.

A 3XS és 2XS méretű hám kivételével mindegyik IDC powAIR nyári hám rendelkezik fogóval, melyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen meg tudd fogni, ha kontrollra van szükség. 

Ergonómiailag tökéletes:

A Julius-K9 IDC powAIR nyári hám egyik fő fejlesztésének köszönhetően a lefelé mutató mellöv szinte törés nélkül továbbítja a pórázfeszülés által létrejött erővonalakat. A húzóerő itt nem a nyakat terheli, hanem a mellkasizomzatot.

Törésbiztos rögzítőcsat:

A kiváló minőségű csatok folyamatos ellenőrzés és tesztelés kíséretében kerülnek fel az IDC-Powerhámokra.

Fényvisszaverős mellöv és szélszegés:

A Julius-K9 IDC powAIR nyári hám egyik lényeges feladata, hogy jólláthatósági mellényként is funkcionáljon a kutyán. A mellöv szürke csíkja és a kutyahám szélszegése fényvisszaverő anyagból készült, így sötétben is nagy távolságból láthatóvá válik a közlekedésben részt vevők számára.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13