Most 3 kg ajándékba két zsák Julius-K9 kutyatáphoz

A PROMÓCIÓ VÉGET ÉRT - 2021.05.06.


Vásárolj most két azonos 10 vagy 12 kg-os Julius-K9 kutyatápot, és ajándékba adunk hozzájuk egy 3 kg-os kiszerelésű hasonló tápot.

Jelen promóció rendkívül kedvező ár/érték arányt biztosít, aktuális készletünk erejéig tudjuk nyújtani. Ne maradj le róla, kóstoltasd meg te is a kutyusoddal.

Megrendelésedet következő munkanapi kézbesítéssel, ingyenes házhozszállítással küldjük.

Az akció az alábbi képen látható tápokra érvényes (kivéve, amelyikből már elfogyott az akciós készlet, lásd az egyes termékoldalakon):

Julius-K9 akció

Ha többet szeretnél megtudni ezekről a tápokról, akkor kérjük olvass tovább...


Julius-K9 Grain Free
(2 x 10 kg + 3 kg ajándékba akció)

A Julius-K9 Grain Free (gabonamentes) kutyatápcsalád kifejlesztésekor a kutyák természetes anyagcseréjét és ízlését vették elsősorban figyelembe. Így ezek az eledelek könnyen emészthetőek és igen jól hasznosulnak. A hozzáadott glukozamin támogatja a kutyák mozgásszervrendszerét. Vitaminokkal és gyógynövényekkel, amely összetevők tovább növelik az eledel minőségét és annak a kutyák szervezetére gyakorolt pozitív hatásait.

Valamennyi Julius-K9 Grain Free kutyatáp kukorica, búza, rizs és a szója mentes.

Ezen hipoallergén tápsorozat lazac-, bárány- és vaddisznóhúsos tápjaiban megtalálható állati fehérjeforrások hipoallergén húsforrások, így kiválóan alkalmasak a csirke allergiás kutyák etetésére is.

Julius-K9 Grain Free (gabonamentes) kutyatápcsalád

  • Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Puppy & Junior Lamb & Herbals ---> Hipoallergén táp kölyök és növendék kutyáknak bárányhússal és gyógynövényekkel, gabona- és gluténmentes. Érzékeny emésztésű kölyökkutyáknak. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)
  • Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Adult Lamb & Herbals ---> Hipoallergén táp felnőtt kutyáknak bárányhússal és gyógynövényekkel, gabona- és gluténmentes. Érzékeny emésztésű kutyáknak kifejezetten ajánlott. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)
  • Julius-K9 GF Hypoallergenic Senior Lamb & Herbals ---> Hipoallergén táp idős kutyáknak bárányhússal és gyógynövényekkel, gabona- és gluténmentes. Érzékeny emésztésű idős, idősödő kutyáknak. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)
  • Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Adult Wild Boar & Berry ---> Hipoallergén táp felnőtt kutyáknak vaddisznóhúsal és vörösáfonyával, gabona- és gluténmentes. Erős immunerősítő hatású, köszönhetően magas vörösáfonya tartalmának. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)
  • Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Adult Salmon & Spinach ---> Hipoallergén táp felnőtt kutyáknak könnyen emészthető, egyben zsírsavakban gazdag lazachússal és spenóttal. Gabona- és gluténmentes. Kiváló választás érzékeny emésztésű vagy bőr-és szőrproblémáktől szenvedő kutyák számára. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)

Julius-K9 Menü 
(2 x 12 kg + 3 kg ajándékba akció)

Az alább látható Julius-K9 Menü tápsor szintén csak természetes összetevőket tartalmaz, gyümölcsökkel és zöldségekkel készül - a megfelelő rosttartalomért -, valamint hozzáadott ízületvédővel és természetes forrású Omega-3 zsírsavakkal. Ezen tápok szintén alkalmasak érzékeny emésztésű kutyák etetésére, a marhás változatot (Beef & Rice) leszámítva mind hipoallergén eledelek.

Julius-K9 tápok

  • Julius-K9 Hypoallergenic Puppy & Junior Lamb & Rice -> Bárányhúsos és rizses hipoallergén eledel kölyök és növendék kutyáknak. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)
  • Julius-K9 Hypoallergenic Adult Lamb & Rice -> Bárányhúsos és rizses száraztáp érzékeny emésztésű felnőtt kutyáknak. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)
  • Julius-K9 Hypoallergenic Senior Lamb & Rice -> Bárányhúsos és rizses száraztáp érzékeny emésztésű idős kutyáknak. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)
  • Julius-K9 Hypoallergenic Fish & Rice -> Halas és rizses hipoallergén felnőtt kutyatáp. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)
  • Julius-K9 Vital Essentials Adult Beef & Rice -> Marhahúsos és rizses felnőtt kutyatáp. (Az akciós csomag ebből a tápból már elfogyott, így már nem jár hozzá a 3kg-os ajándék.)

Ajánljuk még figyelmedbe a Julius-K9 Beef & Lamb szószos falatokat (lásd alábbi képen):

Julius-K9 Beef & Lamb szószos falatok


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13