Most 3 kg ajándékba két zsák Julius-K9 kutyatáphoz

Vásárolj most két azonos 10 vagy 12 kg-os Julius-K9 kutyatápot, és ajándékba adunk hozzájuk egy 3 kg-os kiszerelésű hasonló tápot.

Jelen promóció rendkívül kedvező ár/érték arányt biztosít, aktuális készletünk erejéig tudjuk nyújtani. Ne maradj le róla, kóstoltasd meg te is a kutyusoddal.

Megrendelésedet következő munkanapi kézbesítéssel, ingyenes házhozszállítással küldjük.

Az akció az alábbi képen látható tápokra érvényes:

Julius-K9 akció

Ha többet szeretnél megtudni ezekről a tápokról, akkor kérjük olvass tovább...


Julius-K9 Grain Free
(2 x 10 kg + 3 kg ajándékba akció)

A Julius-K9 Grain Free (gabonamentes) kutyatápcsalád kifejlesztésekor a kutyák természetes anyagcseréjét és ízlését vették elsősorban figyelembe. Így ezek az eledelek könnyen emészthetőek és igen jól hasznosulnak. A hozzáadott glukozamin támogatja a kutyák mozgásszervrendszerét. Vitaminokkal és gyógynövényekkel, amely összetevők tovább növelik az eledel minőségét és annak a kutyák szervezetére gyakorolt pozitív hatásait.

Valamennyi Julius-K9 Grain Free kutyatáp kukorica, búza, rizs és a szója mentes.

Ezen hipoallergén tápsorozat lazac-, bárány- és vaddisznóhúsos tápjaiban megtalálható állati fehérjeforrások hipoallergén húsforrások, így kiválóan alkalmasak a csirke allergiás kutyák etetésére is.

Julius-K9 Grain Free (gabonamentes) kutyatápcsalád


Julius-K9 Menü 
(2 x 12 kg + 3 kg ajándékba akció)

Az alább látható Julius-K9 Menü tápsor szintén csak természetes összetevőket tartalmaz, gyümölcsökkel és zöldségekkel készül - a megfelelő rosttartalomért -, valamint hozzáadott ízületvédővel és természetes forrású Omega-3 zsírsavakkal. Ezen tápok szintén alkalmasak érzékeny emésztésű kutyák etetésére, a marhás változatot (Beef & Rice) leszámítva mind hipoallergén eledelek.

Julius-K9 tápok


Ajánljuk még figyelmedbe a Julius-K9 Beef & Lamb szószos falatokat (lásd alábbi képen):

Julius-K9 Beef & Lamb szószos falatok


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!