1 vélemény alapján

Belcando alutasak vadhússal, kölessel és vörös áfonyával

A Belcando Finest Selection vadhús kölessel és vörös áfonyával egy kiváló minőségű tasakos nedves eledel kutyája számára. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hússal. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. Rendkívűl ízletes és jól hasznosítható, melyeknek köszönhetően kiválló az érzékeny és válogatós kutyáknak. Aroma, színező- és tartósítoszer mentes.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Belcando vadhús kölessel és vörös áfonyával 125 és 300 gr-os kutyaeledel. Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A Belcando Finest Selection rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak.

Minőségi garancia: A Belcando Finest Selection kutyaeledel gondosan és kíméletesen feldolgozott természetes termékekből, aroma, színező- és tartósítószerek használata nélkül készült.

Etetési javaslat: Keverje a Belcando Finest Selection kutyaeledelt a Belcando szárazeledellel, így kutyája nap mint nap egy új íz világgal fogyaszthatja kedvenc eledelét. Szobahőmérsékleten, a táblázatnak megfelelő adagban etethető. Mindig álljon a kutya rendelkezésére friss ivóvíz!

Összetétel: Vadhús (34%); bárányhús (31%); húslé (28%); köles (4%); vörös áfonya (2%); bogáncsolaj (0,5%); Kálciumkarbonát (0,5)

Beltartalmi anyagok: Fehérje: 11,0%; zsír: 7,2%; nyershamu: 2,0%; nyersrost: 0,3%; nedvesség: 76%; Kálcium: 0,32%; Foszfor: 0,23%.

Adalékanyagok kg-onként: A vitamin 3.000 NE; D3 vitamin 200 NE; E vitamin 30 mg; Cink 15,0 mg; Magnézium 3,0 mg; Szelén 0,03 mg; Jód 0,75 mg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13