Belcando Adult GF Beef

A Belcando Adult Grain-Free Beef tápot allergiás, érzékeny emésztésű, szőrzetű kutyáknak is ajánljuk. Szuperprémium eledel, 75% állati eredetű fehérjével (60% marha; 10% hal és világítórák). Az eledel 40% friss, filézett marhahúst tartalmaz. További holisztikus összetevők (pl. világítórák, amaránt, lazac- és sáfrányolaj) hozzáadásával egy igazán ízletes és a kutyák szükségleteit maximálisan kielégítő eledelnek minősül. Gabona és burgonya nélkül készül, amiket a superfoodnak tekintett amaránt helyettesít. Visszazárható csomagolásának köszönhetően frissességét is jobban megőrzi. 1 éves kortól ajánlott az etetése. Német minőség.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Belcando Adult GF Beef

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

Belcando száraz kutyatápok

A Belcando-nál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Hogy a különleges ízhatást és kiváló tolerálhatóságot elérjék, kizárólag válogatott - kiváló minőségű - összetevőket használnak receptúráikban. A németországi Münsterlandban működő kutyaeledel gyártó helyi kis- és középvállalkozásoktól szerzi be a nyersanyagokat. A fehasznált húsra, amelyet ők maguk dolgoznak fel, különös hangsúlyt fektetnek. A Belcandonál vallják, hogy magában véve a legjobb recept is csak annyira jó, miként a hozzávalói. Az értékes összetevők és a kiváló adalékanyagok miatt, a szuperprémium minőséget képviselő Belcando kutyatáp azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában.

Belcando összetevők

Mivel Belcando filozófiája szerint minden kutyának egyéni táplálási igénye van, a német kutyatáp gyártó szakemberei kornak és méretnek megfelelő száraztápok sorát fejlesztették ki ... Belcando kutyatápok egyéni igényeknek megfelelően!

Receptúrák gabona nélkül - No Grain Formula (ezen tápok nevében "GF" jelölés szerepel)

No Grain formula

Főleg érzékeny kutyák esetében, amelyek glutén- és gabonaérzékenységben vagy allergiában szenvednek, fontos a gabona megfelelő helyettesítése a receptúrában. A Belcando gabona- és gluténmentes eledelei különösen széles körű összetevőket tartalmaznak - pl. zöldség, amaránt, borsó, burgonya -, melyek így jóval többet nyújtanak, mintha csak gabonát tartalmaznának. A Belcando gabona- és gluténmentes kutyatápjai "No Grain Formula", illetve "GF" jelöléssel vannak ellátva és fehérjetartalmuk 75%-a állati eredetű, amiből is legalább 40% friss/nyers hús(filé).

A GF tápokban a gabonát amaránttal helyettesítik, mely jobb minőségű fehérje, mint a gabona (a fehérjetartalom sokkal magasabb, jobb aminosav szerkezet). Az ezen tápokban lévő borsó- és babliszt csökkentett mennyiségű szénhidrátot tartalmaz, mely támogatja a mikrobaktériumok aktivitását a vastagbélben.

Minden GF-termék minimum 2,5% antarktiszi világítórákot tartalmaz (5% a Belcando Adult GF Ocean-ban és a Belcando Adult GF Salmon-ban).

Az antarktiszi világítórák előnyei:

 • Gazdag Omega-3 zsírsavakban
 • A világítórákban lévő Omega-3 zsírsavak foszfolipidekként vannak jelen, ezért biológiai hasznosulása kétszer magasabb, mint a lazacolajban.
 • Astaxantint tartalmaz, mint természetes antioxidánst.
 • Kiváló minőségű fehérjét tartalmaz és gazdag számos esszenciális tápanyagban.
 • A felhasznált világítórák fenntartható, ellenőrzött halászatból származik (MSC hitelesített).

Minden 12.5 kg-os GF jelölésű táp visszazárható csomagolásban kerül kiszerelésre, így frissességét tovább megőrzi.

Belcando kutyatápok junior és kölyökkutyáknak

A növekedésben lévő kutyáknak (Puppy, Junior) speciális, fejlődési életszakusznak megfelelő eledelre van szüksége és ezért nem szabad őket felnőtt eledellel etetni. A nem megfelelő etetés a növekedési időszakban később egészségügyi problémákat okozhat. A fiatal kutyáknak készült Belcando eledelek biztosítanak mindent, amire a kölyökkutyáknak szüksége van, hogy egészségesen felnőhessenek!

Belcando kölyökkutyák

Száraztápok fiatal kutyáknak:

 • Belcando Puppy Granula-Start minden fajta kölykeinek az anyatejről történő elválasztás és a szilárd táplálékra rászoktatás időszaka alatt.
 • Belcando Puppy Gravy valamennyi kutyafajta kölykeinek 4 hónapos életkorig és egyben a kistestű kutyafajták növendékkori felnevelésére is.
 • Belcando Junior Lamb & Rice közepes és nagytestű kutyafajták növendékkori felnevelésére kb. 4 hónapos életkortól.
 • Belcando Junior Maxi nagytestű kutyafajták növendékeinek felnevelésére kb. 4 hónapos kortól.

Belcando kutyatápok felnőtt kutyáknak

A Belcando szakembereinek kutyatáplálási elgondolása elsősorban azon a felismerésen alapul, hogy a kutya tápanyag szükségletét életkora és testmérete mellett nagyben meghatározza az aktivitási szintje is. Így a gyártó kínálatában megtalálhatóak a nagyon aktív négylábú barátainknak készült eledelek is.

Belcando adult dog

Száraztápok felnőtt kutyáknak:

 • Belcando Adult Dinner vagy Belcando Adult Multi-Croc normál igénybevételnek kitett kutyák számára.
 • Belcando Finest Croc kifejlett kis- és közepes testű kutyák számára.
 • Belcando Finest GF Lamb kis- és közepes testű, kifejlett, válogatós, gabonára érzékeny kutyáknak.
 • Belcando Finest GF Salmon kis- és közepes testű fajták kifejlett kutyáinak, akik érzékenyek a gabonára és a szárazföldi melegvérű emlős állatokból vagy madarakból származó fehérjékre.
 • Belcando Adult GF Ocean normál vagy nagyobb aktivitású kifejlett kutyáknak, akik érzékenyek a gabonára és a szárazföldi melegvérű emlős állatokból vagy madarakból származó fehérjékre.
 • Belcando Adult GF Beef normál vagy nagyobb aktivitású kifejlett kutyáknak, akik érzékenyek a gabonára és a szárazföldi melegvérű emlős állatokból vagy madarakból származó fehérjékre.
 • Belcando Adult Iberico & Rice diétás kutyatáp magas friss sertéshús tartalommal. Könnyen emészthető és különösen jól hasznosítható eledel, érzékeny emésztésű kutyák számára is.
 • Belcando Adult Active nagyobb igénybevételnek kitett kutyák számára.
 • Belcando Adult Power igen nagy igénybevételnek kitett kutyáknak vagy tenyészszukáknak.

Belcando száraztápok speciális tápanyagellátást igénylő kutyáknak

A Belcando öt különböző eledel fajtát is kínál speciális tápanyag ellátást igénylő kutyák számára, mint például megöregedett, illetve kevésbé aktív vagy túlsúlyban szenvedő kutyáknak.

Belcando Senior Sensitive

Eledelek speciális etetési igényekre:

Részletes termékinformációk

3

A Belcando Adult Grain-Free Beef  szárazeledel kitűnő választás érzékeny, allergiás kutyák számára: 40% friss marhahússal, baromfi nélkül készül. 75% állati fehérje tartalom (60% marha, 15% hal ás világítórák). Gabona helyett amaránttal. További össztevői: amaránt, világítórák, lazac- és sárfányolaj a kiegyensúlyozott Omega-3 + 6 zsírsav ellátásért

Összetétel: Friss marhahús (40%); amaránt (18%); burgonyakeményítő; szárított marhafehérje (12,5%); borsódara; halliszt tengeri halakból (2,5%); tengeri zooplankton, darált (világítórák, 2,5%); szárított sörélesztő; szárított szentjánoskenyér-hüvely; szőlőmag-kivonat; dikalciumfoszfát; cukormentes szárított répaszelet; lazacolaj; sáfrányolaj; hidrolizált élesztő; azték zsályamag; nátrium-klorid; kálium-klorid; szárított gyógynövények (összesen: 0,2%; csalánlevél, tárnicsgyökér, ezerjófű, kamilla, ánizs, kömény, fagyöngy, cickafark, szederlevél); moháve jukka

A Belcando Adult Grain-Free Beef  kutyatáp főbb ismertetőjegyei:

 • Összetevői és receptúrja, kíméletes elkészítési módja révén egy kivételes minőségű, szuperprémium kutyaeledel.
 • A lényeg az összetételben van!” - vallják a Belcando szakemberei: Így csak emberi fogyasztásra is alkalmas, válogatott hozzávalókból készül. A nagy állateledel gyártók számára elegendő mennyiségben nem elérhető, értékes összetevők hozzáadásával készült eledel. Az összetevőit  jellemzően helyi helyi termelőktől szerzik be.
 • Kiváló ízhatás, tolerálhatóság és emészthetőség. Finom és laktató.
 • Holisztikus szemlélet: Minden alkotórész, amit egy eledel tartalmaz, illetve az azok közötti kölcsönhatás kihat a kutya életerejére, egészségére és élettartamára. Ezért ezt a táplálékot a lehető legtöbb részletet figyelembe véve, az összetevők természetes egyensúlyát megtartva fejlesztették ki.
 • Garantáltan búza és más gluténtartalmú gabona, kukorica, szója és tejtermék hozzáadása nélkül készült.
 • Nem tartalmaz semmilyen mesterséges színező, ízesítő és tartósító anyagot.
 • Magas állati fehérje tartalom jellemzi (75%). Húsliszt helyett friss marhahús felhasználásával, izomhús hozzáadásával készül.
 • Antarktiszi világítórákot tartalmaz!
 • A változatos és teljesértékű táplálék előállítása érdekében különböző fehérjeforrásokat kombinálnak. Az egyes fehérjeforrások aránya a következő:
  • 75% állati fehérje, ebből
   • 60% friss filézett marhahús
   • 15% halfehérje
   • 25% növényi fehérje
 • A zsírokról: A Belcando eledelekhez nem használnak nagy telítettségű zsírokat, mint marhafaggyút vagy disznózsírt. Ezzel szemben a Belcando tápok tartalmaznak tiszta zsírokat, amelyek magas fűtőértéküknek köszönhetően fontos energiaforrásnak számítanak. Ezen kívül esszenciális, telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, amelyek az anyagcsere során létfontosságú feladatokat látnak el. Vannak olyan vitaminok, amelyeket a szervezet csak a zsírokkal együtt tud felvenni és hasznosítani.
 • Gyógynövények hozzáadásával készül.
 • Természetes sörélesztőt tartalmaz, ami nagyban elősegíti az emésztést.
 • Németországban készül, szigorú minőségellenőrzési szabványok alkalmazása mellett (pl. ISO 14001).

Így készül a Belcando Adult GF Beef kutyatáp:

 • Kiválogatják a táphoz szükséges lehető legjobb hozzávalókat.
 • Minden összetevőt - a friss hústól a ropogós zöldségekig - egy nagy keverőgépbe tesznek.
 • A keveréket óvatosan párolják, hogy annyi vitamint és tápanyagot őrizzenek meg, amennyit csak lehetséges.
 • Előbbieket követően a kutyának megfelelő méretű krokettekre formálják az eledelt. Ehhez gőzt használnak, mert az kíméletesebb eljárást jelent a mechanikai dörzsőlésnél.
 • Ahhoz, hogy tartósítószerek nélkül is biztosíthassák a táp tartósságát, kétszer is óvatosan szárítják - először kívül aztán pedig belül.
 • Ezután kiváló minőségű olajat adnak hozzá, ami különösen ízletes aromát kölcsönöz a kroketteknek.
 • Végül minden egyes Belcando zsákot frissen csomagolnak, ellenőríznek és zárnak.

Minőségi osztály: Szuperprémium (nem tartalmaz vágási hulladékot, szóját, mesterséges ízesítőt, színező anyagot, tartósítószert, búza és más glutén tartalmú gabonát, kukoricát és tejterméket sem)

Etetési javaslat: Szobahőmérsékleten, a zsák oldalán található táblázatnak megfelelő adagban etethető (lásd alább is ezt a táblázatot)! Tálaláskor ne feledj el kutyádnak friss ivóvizet is biztosítani!

Hasonlóan hozzád, a kutyádnak is a rá jellemző kalóriamennyiségre van szüksége, melyet számos tényező befolyásolhat, például környezet, kor és aktivitási szint.

Az alábbi táblázat kiinduló napi mennyiségeket tartalmaz, amelyeket lehet módosítani az ideális testsúly és a tökéletes kondíció fenntartása érdekében. Azt javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizd a kutyád súlyát, és ha szükséges, változtass a mennyiségen. Napi kétszeri etetést javaslunk, friss és tiszta víz biztosítása folyamatosan szükséges.

Belcando Adult GF Beef etetési táblázat
Életmód/Súly 3-5 kg* 5-15 kg* 15-25 kg* 25-50 kg* 50-80 kg*
Normál 60-90 g 90-200 g 200-290 g 290-490 g 490-700 g
Aktív 70-100 g 100-230 g 230-340 g 340-570 g 570-800 g

*felnőttkori testsúly

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13