1 vélemény és 1 kérdőíves értékelés alapján

Belcando Adult Lamb & Rice

A Belcando Adult Lamb & Rice egy szuperprémium kutyatáp normál aktivitású, érzékeny emésztésű, felnőtt kutyák számára. A válogatott nyersanyag kombinációknak köszönhetően könnyen emészthető és különösen jól hasznosítható. Gazdag nagyon jól hasznosítható bárányhúsban és könnyen emészthető rizsben. A zsályamag természetes nyálkaanyagaival segíti az emésztést és létfontosságú zsírsavakat is biztosít. A fehérje és zsírtartalom mennyisége, a normál igénybevételnek kitett kutyák energia szükségletéhez igazodik.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Belcando Adult Lamb & Rice

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

Belcando száraz kutyatápok

A Belcando-nál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Hogy a különleges ízhatást és kiváló tolerálhatóságot elérjék, kizárólag válogatott - kiváló minőségű - összetevőket használnak receptúráikban. A németországi Münsterlandban működő kutyaeledel gyártó helyi kis- és középvállalkozásoktól szerzi be a nyersanyagokat. A fehasznált húsra, amelyet ők maguk dolgoznak fel, különös hangsúlyt fektetnek. A Belcandonál vallják, hogy magában véve a legjobb recept is csak annyira jó, miként a hozzávalói. Az értékes összetevők és a kiváló adalékanyagok miatt, a szuperprémium minőséget képviselő Belcando kutyatáp azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában.

Belcando összetevők

Mivel Belcando filozófiája szerint minden kutyának egyéni táplálási igénye van, a német kutyatáp gyártó szakemberei kornak és méretnek megfelelő száraztápok sorát fejlesztették ki ... Belcando kutyatápok egyéni igényeknek megfelelően!

Receptúrák gabona nélkül - No Grain Formula (ezen tápok nevében "GF" jelölés szerepel)

No Grain formula

Főleg érzékeny kutyák esetében, amelyek glutén- és gabonaérzékenységben vagy allergiában szenvednek, fontos a gabona megfelelő helyettesítése a receptúrában. A Belcando gabona- és gluténmentes eledelei különösen széles körű összetevőket tartalmaznak - pl. zöldség, amaránt, borsó, burgonya -, melyek így jóval többet nyújtanak, mintha csak gabonát tartalmaznának. A Belcando gabona- és gluténmentes kutyatápjai "No Grain Formula", illetve "GF" jelöléssel vannak ellátva és fehérjetartalmuk 75%-a állati eredetű, amiből is legalább 40% friss/nyers hús(filé).

A GF tápokban a gabonát amaránttal helyettesítik, mely jobb minőségű fehérje, mint a gabona (a fehérjetartalom sokkal magasabb, jobb aminosav szerkezet). Az ezen tápokban lévő borsó- és babliszt csökkentett mennyiségű szénhidrátot tartalmaz, mely támogatja a mikrobaktériumok aktivitását a vastagbélben.

Minden GF-termék minimum 2,5% antarktiszi világítórákot tartalmaz (5% a Belcando Adult GF Ocean-ban és a Belcando Adult GF Salmon-ban).

Az antarktiszi világítórák előnyei:

 • Gazdag Omega-3 zsírsavakban
 • A világítórákban lévő Omega-3 zsírsavak foszfolipidekként vannak jelen, ezért biológiai hasznosulása kétszer magasabb, mint a lazacolajban.
 • Astaxantint tartalmaz, mint természetes antioxidánst.
 • Kiváló minőségű fehérjét tartalmaz és gazdag számos esszenciális tápanyagban.
 • A felhasznált világítórák fenntartható, ellenőrzött halászatból származik (MSC hitelesített).

Minden 12.5 kg-os GF jelölésű táp visszazárható csomagolásban kerül kiszerelésre, így frissességét tovább megőrzi.

Belcando kutyatápok junior és kölyökkutyáknak

A növekedésben lévő kutyáknak (Puppy, Junior) speciális, fejlődési életszakusznak megfelelő eledelre van szüksége és ezért nem szabad őket felnőtt eledellel etetni. A nem megfelelő etetés a növekedési időszakban később egészségügyi problémákat okozhat. A fiatal kutyáknak készült Belcando eledelek biztosítanak mindent, amire a kölyökkutyáknak szüksége van, hogy egészségesen felnőhessenek!

Belcando kölyökkutyák

Száraztápok fiatal kutyáknak:

 • Belcando Puppy Granula-Start minden fajta kölykeinek az anyatejről történő elválasztás és a szilárd táplálékra rászoktatás időszaka alatt.
 • Belcando Puppy Gravy valamennyi kutyafajta kölykeinek 4 hónapos életkorig és egyben a kistestű kutyafajták növendékkori felnevelésére is.
 • Belcando Junior Lamb & Rice közepes és nagytestű kutyafajták növendékkori felnevelésére kb. 4 hónapos életkortól.
 • Belcando Junior Maxi nagytestű kutyafajták növendékeinek felnevelésére kb. 4 hónapos kortól.

Belcando kutyatápok felnőtt kutyáknak

A Belcando szakembereinek kutyatáplálási elgondolása elsősorban azon a felismerésen alapul, hogy a kutya tápanyag szükségletét életkora és testmérete mellett nagyben meghatározza az aktivitási szintje is. Így a gyártó kínálatában megtalálhatóak a nagyon aktív négylábú barátainknak készült eledelek is.

Belcando adult dog

Száraztápok felnőtt kutyáknak:

 • Belcando Adult Dinner vagy Belcando Adult Multi-Croc normál igénybevételnek kitett kutyák számára.
 • Belcando Finest Croc kifejlett kis- és közepes testű kutyák számára.
 • Belcando Finest GF Lamb kis- és közepes testű, kifejlett, válogatós, gabonára érzékeny kutyáknak.
 • Belcando Finest GF Salmon kis- és közepes testű fajták kifejlett kutyáinak, akik érzékenyek a gabonára és a szárazföldi melegvérű emlős állatokból vagy madarakból származó fehérjékre.
 • Belcando Adult GF Ocean normál vagy nagyobb aktivitású kifejlett kutyáknak, akik érzékenyek a gabonára és a szárazföldi melegvérű emlős állatokból vagy madarakból származó fehérjékre.
 • Belcando Adult GF Beef normál vagy nagyobb aktivitású kifejlett kutyáknak, akik érzékenyek a gabonára és a szárazföldi melegvérű emlős állatokból vagy madarakból származó fehérjékre.
 • Belcando Adult Iberico & Rice diétás kutyatáp magas friss sertéshús tartalommal. Könnyen emészthető és különösen jól hasznosítható eledel, érzékeny emésztésű kutyák számára is.
 • Belcando Adult Active nagyobb igénybevételnek kitett kutyák számára.
 • Belcando Adult Power igen nagy igénybevételnek kitett kutyáknak vagy tenyészszukáknak.

Belcando száraztápok speciális tápanyagellátást igénylő kutyáknak

A Belcando öt különböző eledel fajtát is kínál speciális tápanyag ellátást igénylő kutyák számára, mint például megöregedett, illetve kevésbé aktív vagy túlsúlyban szenvedő kutyáknak.

Belcando Senior Sensitive

Eledelek speciális etetési igényekre:

Részletes termékinformációk

Belcando Adult Lamb Rice

A Belcando Adult Lamb & Rice kutyatáp főbb ismertetői

 • A Belcando Adult Lamb & Rice kutyatáp elsősorban érzékeny emésztőrendszerű, normál aktivitású felnőtt kutyák részére kínál tökéletesen megfelelő eledelt.
 • Szuperprémium minőség, kíméletesen készítve.
 • A lényeg az összetételben van!” - vallják a Belcando szakemberei: Így csak emberi fogyasztásra is alkalmas, válogatott hozzávalókból készül. A nagy állateledel gyártók számára elegendő mennyiségben nem elérhető, értékes összetevők hozzáadásával készült eledel. Az összetevőit  jellemzően helyi helyi termelőktől szerzik be.
 • Kiváló ízhatás, tolerálhatóság és emészthetőség. Finom és laktató.
 • Holisztikus szemlélet: Minden alkotórész, amit egy eledel tartalmaz, illetve az azok közötti kölcsönhatás kihat a kutya életerejére, egészségére és élettartamára. Ezért ezt a táplálékot a lehető legtöbb részletet figyelembe véve, az összetevők természetes egyensúlyát megtartva fejlesztették ki.
 • Garantáltan búza és más gluténtartalmú gabona, kukorica, szója és tejtermék hozzáadása nélkül készült.
 • Nem tartalmaz semmilyen mesterséges színező, ízesítő és tartósító anyagot.
 • Magas állati fehérje tartalom jellemzi (75%). Húsliszt helyett friss hús felhasználásával, izomhús hozzáadásával készül.
 • A változatos és teljesértékű táplálék előállítása érdekében különböző fehérjeforrásokat kombinálnak. Az egyes fehérjeforrások aránya a következő:
  • 75% állati fehérje, ebből
   • 40% bárányhús
   • 35% csirkehús
  • 25% növényi fehérje
 • A szénhidrátokról (pl. rizs): Habár a kutyák elsősorban húsevők, a szénhidrátok is értékes szerepet játszhatnak táplálkozásukban, mint energiaforrások. A megfelelően feltárt állapotú növényi összetevők jól emészthetőek. Ezért a Belcando Adult Lamb & Rice kutyatáphoz használt szénhidrátforrásokat kíméletes gőzzel és rövid ideig tartó nyomással készítik elő az anyagcserében történő könnyű felvételre.
  • Rizsben gazdag: A rizs egy nagy értékű, gluténmentes szénhidrátforrás, amely egyben könnyen emészthető, így jó alternatíva az érzékeny emésztésű kutyák számára.
 • Kiemelt összetevője az azték zsályamag (Chia mag), amely természetes nyálkaanyagokkal támogatja az emésztést és 20% Omega-3 zsírsavat tartalmaz.
 • A zsírokról: A Belcando eledelekhez nem használnak nagy telítettségű zsírokat, mint marhafaggyút vagy disznózsírt. Ezzel szemben a Belcando tápok tartalmaznak tiszta zsírokat, amelyek magas fűtőértéküknek köszönhetően fontos energiaforrásnak számítanak. Ezen kívül esszenciális, telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, amelyek az anyagcsere során létfontosságú feladatokat látnak el. Vannak olyan vitaminok, amelyeket a szervezet csak a zsírokkal együtt tud felvenni és hasznosítani.
 • Gyógynövények hozzáadásával készül (összesen: 0,2 %): csalánlevél, tárnicsgyökér, ezerjófű, kamilla, ánizs, kömény, fagyöngy, cickafark, szederlevél
 • Természetes sörélesztőt tartalmaz, ami nagyban elősegíti az emésztést.
 • Németországban készül, szigorú minőségellenőrzési szabványok alkalmazása mellett (pl. ISO 14001).

Így készül a Belcando Adult Lamb & Rice kutyatáp:

 1. Kiválogatják a táphoz szükséges lehető legjobb hozzávalókat.
 2. Minden összetevőt - a friss hústól a ropogós zöldségekig - egy nagy keverőgépbe tesznek.
 3. A keveréket óvatosan párolják, hogy annyi vitamint és tápanyagot őrizzenek meg, amennyit csak lehetséges.
 4. Előbbieket követően a kutyának megfelelő méretű krokettekre formálják az eledelt. Ehhez gőzt használnak, mert az kíméletesebb eljárást jelent a mechanikai dörzsőlésnél.
 5. Ahhoz, hogy tartósítószerek nélkül is biztosíthassák a táp tartósságát, kétszer is óvatosan szárítják - először kívül aztán pedig belül.
 6. Ezután kiváló minőségű olajat adnak hozzá, ami különösen ízletes aromát kölcsönöz a kroketteknek.
 7. Végül minden egyes Belcando zsákot frissen csomagolnak, ellenőríznek és zárnak.

Minőségi osztály: Szuper prémium (nem tartalmaz vágási hulladékot, szóját, mesterséges ízesítőt, színező anyagot, tartósítószert, búza és más glutén tartalmú gabonát, kukoricát és tejterméket sem)

Etetési javaslat: Szobahőmérsékleten, a zsák oldalán található táblázatnak megfelelő adagban etethető! Tálaláskor ne feledj el kutyádnak friss ivóvizet is biztosítani!

Összetétel

Rizs (40%); friss bárányhús, -máj, -tüdő (összesen 30%); szárított hamuszegény baromfifehérje (12,5%); szárított bárányfehérje (10%); hántoltzab; olajtalanított szőlőmag; szárított sörélesztő; azték zsályamag (1,5%); hántoltzab-korpa; lenmag; hidrolizált baromfimáj; baromfizsír; nátrium-klorid; káliumklorid; gyógynövények (egész 0,2%: csalánlevél, tárnicsgyökér, ezerjófű, kamilla, ánizs, kömény, fagyöngy, cickafark , szederlevél); Moháve jukka.

Beltartalom

 • Fehérje: 23,0%
 • Zsírtartalom: 12,5%
 • Hamu: 7,0%
 • Rost: 3,2%
 • Nedvesség: 10,0%
 • Kalcium: 1,6%
 • Foszfor: 1,0%
 • Nátrium: 0,35%

Adagolási útmutató:

Hasonlóan hozzád, a kutyádnak is a rá jellemző kalóriamennyiségre van szüksége, melyet számos tényező befolyásolhat, például környezet, kor és aktivitási szint.

Az alábbi táblázat kiinduló napi mennyiségeket tartalmaz, amelyeket lehet módosítani az ideális testsúly és a tökéletes kondíció fenntartása érdekében. Azt javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizd a kutyád súlyát, és ha szükséges, változtass a mennyiségen. Napi kétszeri etetést javaslunk, friss és tiszta víz biztosítása folyamatosan szükséges.

Belcando Adult Lamb & Rice etetési táblázat:
Életmód/Súly 3 kg 5 kg 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg 35 kg 50 kg 65 kg 80 kg
normál 60 g 90 g 150 g 200 g 250 g 290 g 370 g 490 g 600 g 700 g
aktív 70 g 100 g 170 g 230 g 280 g 340 g 430 g 570 g 690 g 800 g

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Vásárlóink válaszolták a termék értékelő kérdőívre (1)


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Rendszeres vásárló vagyok.

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Saját magam választottam leírás alapján.

Vendég (#1543D2)
Korábbi vásárló

Utoljára módosítva: 2024.02.13