3 vélemény alapján

Belcando Adult Multi-Croc

A Belcando Adult Multi Croc egy szuperprémium kutyatáp normál aktivitású kutyák számára, könnyen emészthető rizzsel, zöldségkrokettel és tésztával. Az értékes nyersanyagok és a nagy mennyiségű, rendkívül könnyen emészthető rizs teszik a Belcando Adult Multi Croq-ot igazán hasznosíthatóvá. A különböző krokettekből, zöldségchipsekből és tésztából álló ízletes kombináció közkedvelt változatosság a kifejlett kutyák körében. Különlegességként, az ízhatás fokozására speciális szósszal egészítették ki az eledelt. Ha 3 rész eledelt gondosan összekeverünk 1 rész meleg (40-50 °C-os) vízzel, úgy egy különösen ízletes szószbevonat képződik az eledel felületén. Ez kitűnő ínyencség a válogatós kutyák számára. Szárazon tálalva is kiváló ízű kutyaeledel.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Belcando Adult Multi-Croc

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

Belcando száraz kutyatápok

A Belcando-nál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Hogy a különleges ízhatást és kiváló tolerálhatóságot elérjék, kizárólag válogatott - kiváló minőségű - összetevőket használnak receptúráikban. A németországi Münsterlandban működő kutyaeledel gyártó helyi kis- és középvállalkozásoktól szerzi be a nyersanyagokat. A fehasznált húsra, amelyet ők maguk dolgoznak fel, különös hangsúlyt fektetnek. A Belcandonál vallják, hogy magában véve a legjobb recept is csak annyira jó, miként a hozzávalói. Az értékes összetevők és a kiváló adalékanyagok miatt, a szuperprémium minőséget képviselő Belcando kutyatáp azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában.

Belcando összetevők

Mivel Belcando filozófiája szerint minden kutyának egyéni táplálási igénye van, a német kutyatáp gyártó szakemberei kornak és méretnek megfelelő száraztápok sorát fejlesztették ki ... Belcando kutyatápok egyéni igényeknek megfelelően!

Receptúrák gabona nélkül - No Grain Formula (ezen tápok nevében "GF" jelölés szerepel)

No Grain formula

Főleg érzékeny kutyák esetében, amelyek glutén- és gabonaérzékenységben vagy allergiában szenvednek, fontos a gabona megfelelő helyettesítése a receptúrában. A Belcando gabona- és gluténmentes eledelei különösen széles körű összetevőket tartalmaznak - pl. zöldség, amaránt, borsó, burgonya -, melyek így jóval többet nyújtanak, mintha csak gabonát tartalmaznának. A Belcando gabona- és gluténmentes kutyatápjai "No Grain Formula", illetve "GF" jelöléssel vannak ellátva és fehérjetartalmuk 75%-a állati eredetű, amiből is legalább 40% friss/nyers hús(filé).

A GF tápokban a gabonát amaránttal helyettesítik, mely jobb minőségű fehérje, mint a gabona (a fehérjetartalom sokkal magasabb, jobb aminosav szerkezet). Az ezen tápokban lévő borsó- és babliszt csökkentett mennyiségű szénhidrátot tartalmaz, mely támogatja a mikrobaktériumok aktivitását a vastagbélben.

Minden GF-termék minimum 2,5% antarktiszi világítórákot tartalmaz (5% a Belcando Adult GF Ocean-ban és a Belcando Adult GF Salmon-ban).

Az antarktiszi világítórák előnyei:

 • Gazdag Omega-3 zsírsavakban
 • A világítórákban lévő Omega-3 zsírsavak foszfolipidekként vannak jelen, ezért biológiai hasznosulása kétszer magasabb, mint a lazacolajban.
 • Astaxantint tartalmaz, mint természetes antioxidánst.
 • Kiváló minőségű fehérjét tartalmaz és gazdag számos esszenciális tápanyagban.
 • A felhasznált világítórák fenntartható, ellenőrzött halászatból származik (MSC hitelesített).

Minden 12.5 kg-os GF jelölésű táp visszazárható csomagolásban kerül kiszerelésre, így frissességét tovább megőrzi.

Belcando kutyatápok junior és kölyökkutyáknak

A növekedésben lévő kutyáknak (Puppy, Junior) speciális, fejlődési életszakusznak megfelelő eledelre van szüksége és ezért nem szabad őket felnőtt eledellel etetni. A nem megfelelő etetés a növekedési időszakban később egészségügyi problémákat okozhat. A fiatal kutyáknak készült Belcando eledelek biztosítanak mindent, amire a kölyökkutyáknak szüksége van, hogy egészségesen felnőhessenek!

Belcando kölyökkutyák

Száraztápok fiatal kutyáknak:

 • Belcando Puppy Granula-Start minden fajta kölykeinek az anyatejről történő elválasztás és a szilárd táplálékra rászoktatás időszaka alatt.
 • Belcando Puppy Gravy valamennyi kutyafajta kölykeinek 4 hónapos életkorig és egyben a kistestű kutyafajták növendékkori felnevelésére is.
 • Belcando Junior Lamb & Rice közepes és nagytestű kutyafajták növendékkori felnevelésére kb. 4 hónapos életkortól.
 • Belcando Junior Maxi nagytestű kutyafajták növendékeinek felnevelésére kb. 4 hónapos kortól.

Belcando kutyatápok felnőtt kutyáknak

A Belcando szakembereinek kutyatáplálási elgondolása elsősorban azon a felismerésen alapul, hogy a kutya tápanyag szükségletét életkora és testmérete mellett nagyben meghatározza az aktivitási szintje is. Így a gyártó kínálatában megtalálhatóak a nagyon aktív négylábú barátainknak készült eledelek is.

Belcando adult dog

Száraztápok felnőtt kutyáknak:

 • Belcando Adult Dinner vagy Belcando Adult Multi-Croc normál igénybevételnek kitett kutyák számára.
 • Belcando Finest Croc kifejlett kis- és közepes testű kutyák számára.
 • Belcando Finest GF Lamb kis- és közepes testű, kifejlett, válogatós, gabonára érzékeny kutyáknak.
 • Belcando Finest GF Salmon kis- és közepes testű fajták kifejlett kutyáinak, akik érzékenyek a gabonára és a szárazföldi melegvérű emlős állatokból vagy madarakból származó fehérjékre.
 • Belcando Adult GF Ocean normál vagy nagyobb aktivitású kifejlett kutyáknak, akik érzékenyek a gabonára és a szárazföldi melegvérű emlős állatokból vagy madarakból származó fehérjékre.
 • Belcando Adult GF Beef normál vagy nagyobb aktivitású kifejlett kutyáknak, akik érzékenyek a gabonára és a szárazföldi melegvérű emlős állatokból vagy madarakból származó fehérjékre.
 • Belcando Adult Iberico & Rice diétás kutyatáp magas friss sertéshús tartalommal. Könnyen emészthető és különösen jól hasznosítható eledel, érzékeny emésztésű kutyák számára is.
 • Belcando Adult Active nagyobb igénybevételnek kitett kutyák számára.
 • Belcando Adult Power igen nagy igénybevételnek kitett kutyáknak vagy tenyészszukáknak.

Belcando száraztápok speciális tápanyagellátást igénylő kutyáknak

A Belcando öt különböző eledel fajtát is kínál speciális tápanyag ellátást igénylő kutyák számára, mint például megöregedett, illetve kevésbé aktív vagy túlsúlyban szenvedő kutyáknak.

Belcando Senior Sensitive

Eledelek speciális etetési igényekre:

Részletes termékinformációk

15

A Belcando Adult Multi Croc szószos szárazeledel jellemzői

 • Szuperprémium minőség, kíméletesen készítve.
 • Speciális szósszal - lásd a rövid leírást.
 • A lényeg az összetételben van!” - vallják a Belcando szakemberei: Így csak emberi fogyasztásra is alkalmas, válogatott hozzávalókból készül. A nagy állateledel gyártók számára elegendő mennyiségben nem elérhető, értékes összetevők hozzáadásával készült eledel. Az összetevőit  jellemzően helyi helyi termelőktől szerzik be.
 • Kiváló ízhatás, tolerálhatóság és emészthetőség. Finom és laktató.
 • Holisztikus szemlélet: Minden alkotórész, amit egy eledel tartalmaz, illetve az azok közötti kölcsönhatás kihat a kutya életerejére, egészségére és élettartamára. Ezért ezt a táplálékot a lehető legtöbb részletet figyelembe véve, az összetevők természetes egyensúlyát megtartva fejlesztették ki.
 • Garantáltan szója- és tejterméjek nélkül készült.
 • Nem tartalmaz semmilyen mesterséges színező, ízesítő és tartósító anyagot.
 • Magas állati fehérje tartalom (70%) jellemzi. Húsliszt helyett friss hús felhasználásával, izomhús hozzáadásával készül.
 • A változatos és teljesértékű táplálék előállítása érdekében különböző fehérjeforrásokat kombinálnak. A különböző fehérjeforrások aránya a következő:
  • 70% állati fehérje, ebből
   • 35% marha
   • 30% csirke
   • 5% hal
  • 30% növényi fehérje
 • A szénhidrátokról (rizs, kukorica stb.): Habár a kutyák elsősorban húsevők, a szénhidrátok is értékes szerepet játszhatnak táplálkozásukban, mint energiaforrások. A megfelelően feltárt állapotú növényi összetevők jól emészthetőek. Ezért a Belcando Adult Multi Croc kutyatáphoz használt szénhidrátforrásokat kíméletes gőzzel és rövid ideig tartó nyomással készítik elő az anyagcserében történő könnyű felvételre.
  • Rizsben gazdag: A rizs egy nagy értékű, gluténmentes szénhidrátforrás, amely egyben könnyen emészthető, így jó alternatíva az érzékeny emésztésű kutyák számára.
  • Tésztával készül: Tápláló változatosság a krokett keverékben 
 • A zsírokról: A Belcando eledelekhez nem használnak nagy telítettségű zsírokat, mint marhafaggyút vagy disznózsírt. Ezzel szemben a Belcando tápok tartalmaznak tiszta zsírokat, amelyek magas fűtőértéküknek köszönhetően fontos energiaforrásnak számítanak. Ezen kívül esszenciális, telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, amelyek az anyagcsere során létfontosságú feladatokat látnak el. Vannak olyan vitaminok, amelyeket a szervezet csak a zsírokkal együtt tud felvenni és hasznosítani.
 • Speciális nyersanyagok hozzádásával készül, pl. szentjánoskenyér-hüvely.
 • Magas fokú sejtvédelem a legkülönbözőbb antioxidánsok kombinációjával.
 • Természetes sörélesztőt tartalmaz, ami nagyban elősegíti az emésztést.
 • Németországban készül, szigorú minőségellenőrzési szabványok alkalmazása mellett (pl. ISO 14001).

Így készül a Belcando Adult Multi Croc kutyatáp:

 1. Kiválogatják a táphoz szükséges lehető legjobb hozzávalókat.
 2. Minden összetevőt - a friss hústól a ropogós zöldségekig - egy nagy keverőgépbe tesznek.
 3. A keveréket óvatosan párolják, hogy annyi vitamint és tápanyagot őrizzenek meg, amennyit csak lehetséges.
 4. Előbbieket követően a kutyának megfelelő méretű krokettekre formálják az eledelt. Ehhez gőzt használnak, mert az kíméletesebb eljárást jelent a mechanikai dörzsőlésnél.
 5. Ahhoz, hogy tartósítószerek nélkül is biztosíthassák a táp tartósságát, kétszer is óvatosan szárítják - először kívül aztán pedig belül.
 6. Ezután kiváló minőségű olajat adnak hozzá, ami különösen ízletes aromát kölcsönöz a kroketteknek.
 7. Végül minden egyes Belcando zsákot frissen csomagolnak, ellenőríznek és zárnak.

Minőségi osztály: Szuperprémium (nem tartalmaz vágási hulladékot, szóját, mesterséges ízesítőt, színező anyagot, tartósítószert és tejterméket sem)

Etetési javaslat: Szobahőmérsékleten, a zsák oldalán található táblázatnak megfelelő adagban etethető! Tálaláskor ne feledj el kutyádnak friss ivóvizet is biztosítani!

Összetétel

Kukorica; rizs (14%); hamuszegény baromfihúsliszt; kukoricadara; tészta (7%); szárított tepertő; zselatintermelésből származó fehérjék; búza; növényi olaj (pálma, kókusz); extrudált zöldség (4%; benne szárított sárgarépa 0,10 %; szárított borsó 1,35%); árpa; baromfizsír; szárított sörélesztő; cukormentes szárított répaszelet; heringliszt; szárított szentjánoskenyér; hidrolizált baromfimáj; nátrium-klorid; dikálcium-foszfát; kálium-klorid; kalcium-karbonát.

Beltartalom

 • Fehérje 24,0%
 • Zsírtartalom 11,0%
 • Hamu 7,0%
 • Rost 2,8%
 • Nedvesség 10,0%
 • Kalcium 1,4%
 • Foszfor 1,0%
 • Nátrium 0,3%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (3)


  Vendég (#248C74)  -  2023. 07. 04. 18:49

  Újból rendeltem, továbbra is bejön. És a szaftja, amit a langyos vízzel lehet előhívni... Imádja.

  LolaLolóLotyó  -  2023. 05. 06. 09:07

  Imádja! A sok jót olvasva, kíváncsiságként rendeltem... Hogy mi a vélemény? Az eddig adott kajcsiknál, nyugodtan várta, hogy a "tiéd!" elhangozzon. Most, amióta ezt esziiii... Csak épp, hogy nem csinál cigánykereket... Csorog a nyála... Ragyog az arca... Szinte toporzékolva várja, hogy elhangozzon a bűvös szó :)ennyire jött be.

Utoljára módosítva: 2024.02.13