Belcando Mastercraft feltét friss kacsahússal és édesburgonyával

4 790Ft

A Belcando Mastercraft Topping Duck egy friss kacsahúsból és édesburgonyából készült szuperprémium feltét, amellyel megkoronázhatjuk négylábú ínyencünk szárazeledelét, még ízletesebbé téve azt. A kutya különlegesen jól hasznosítja a húst, melyben számos aminosavon túl vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz. Feldolgozása során igyekeznek minnél frissebben és kíméletesebben feldolgozni az alapanyagokat, így kevesebb a tápanyag veszteség, valamint nincs hozzáadott húsliszt. Magas hústartalom (80%) mellett további holisztikus hozzávalók találhatóak meg a receptben. Gabona és burgonya helyett amarantot, borstót, lóbabot és csicseriborsó található a feltétben melyekben az értékes fehérjék mellett rostok és nyomelemek is megtalálhatóak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A Belcando Mastercraft kutyaeledelek kizárólag minőségi friss húsból készülnek Németországban. Nem tartalmaznak semmilyen előszárított húslisztet, mely még a legkiválóbb minőségű kutyatápokban is megtalálható. Ez lehetővé tette, hogy olyan termékminőséget teremtsenek, amely korábban lehetetlennek tűnt. A friss hús felhasználásának Belcando különösen kíméletes gyártási eljárásának köszönhetően a tápban található természetes tápanyagok és vitaminok megmaradnak, ami igazán ízletes és természetes ízt eredményez. A modern gyártási eljárás során a friss hús közvetlenül kerül kroketté alakításra. Ennek során elhagyásra kerültek a különböző előszárítási szakaszok, aminek köszönhetően az összetevők frissek maradnak egészen a feldolgozásig. Ez az egyetlen módja, hogy a hús teljes zamata később a krokettekből is érződjön.

Gabona és burgonya nélküli receptúrák, kizárólag friss (tehát csak egyszeri hőkezelésen átesett) hússal, amely így megőrzi vitamintartalmát, ugyanakkor kevesebb denaturált fehérjét és kevesebb szabadgyököt tartalmazó zsír található benne.

Belcando Mastercraft fejléc

Kutyád biztosan érezni fogja a különbséget, ha Belcando Mastercraft-tal eteted.

A húsevők családjába tartozó kutya különösen jól hasznosítja a húst és így a tápanyagok könnyen beépülnek a saját testszerkezetébe. Számos esszenciális aminosavon túl (fehérje építőelemek), a hús sok vitamint (főleg A vitamint és különböző B vitaminokat) és nyomelemeket tartalmaz (pl. vas [a marhahús tartalmazza a legtöbb vasat]). Minél frissebb a hús, amikor feldolgozzák, és kíméletesebb a feldolgozás, annál kevesebb a tápanyag veszteség és annál jobban fog ízleni az eledel a kutyádnak.

Holisztikus szemlélet

Mivel a receptúrák nem csupán különlegesen sok friss húst tartalmaznak, hanem kiváló minőségű növényi összetevőket is, mint az amaránt, lóbab és csicseriborsó, ezért nagyon jól emészthetőek.

Belcando Mastercraft összetevők

A zöldségekből, fűszernövényekből és bogyókból kinyert értékes tápanyagok a friss hús értelmes kiegészítői és a Mastercraft kutyaeledelek tápanyag tartalmát teljessé teszik. Ezek a speciális összetevők, mint a tőzegáfonya, a klorella alga vagy azték zsályamag pozitív hatással vannak a kutya jólétére, egészségére. Ezek a holisztikus (mindenre figyelő, átfogó) - a Belcando eledelek esetében már jól ismert/megszokott - táplálási program részét képezik, amely minden egyes receptúra alapja a Belcando Mastercraft esetében is. Ennek eredményeképpen olyan kutyaeledelt sikerült létrehozni, amely összességében több, mint a részeinek összege.

Belcando Mastercraft holisztikus kutyaeledelek

Az öt mestermű

A Belcando Mastercraft eledelek marhahúsos, bárányhúsos, kacsahúsos, pulykahúsos és lazacos változatokban kaphatóak, száraztáp és nedveseledel (feltét ~ topping) formájában egyaránt. Bátran választhatsz a különböző ízesítések közül, hiszen a fehérje- és zsírtartalom mindegyiknél ugyanaz.

Belcando Mastercraft kutyatápok öt ízben

Belcando Mastercraft száraztápok listája:

Belcando Mastercraft feltétek (Toppings)

Az alábbi képen látható, valamint alább listázott Belcando Mastercraft feltétekkel még ízletesebbé teheted bármelyik szárazeledelt. Friss hús falatok a saját levükben gyengéden megpárolva, némi zöldséggel keverve. Ezáltal energiasűrűségük alacsonyabb, mint egy hagyományos nedveseledelé. A feltétek „táplálék kiegészítők a szárazeledelekhez“ - melyek bármelyik száraztápnál friss, természetes ízhatást eredményeznek kutyádnak. Ízletes, friss és szaftos. Garantált, hogy kutyád extrém boldog viselkedésével megmutatja majd, mennyire várja az elkészítésnél a friss eledelt.

Belcando Mastercraft feltétek alutasakos kiszerelésben

A Belcando Mastercraft feltét megad mindent, amire csak szükség van egy változatos „kutya konyhában“, lehetővé téve, hogy minden nap a lehető legrövidebb idő alatt egy új ízhatást nyújtó eledelt varázsolhass kedvencednek.

Belcando Mastercraft feltétek listája:

Belcando Mastercraft Topping Lamb (Friss bárányhússal és borsóval)
Belcando Mastercraft Topping Salmon (Friss lazaccal és brokkolival)
Belcando Mastercraft Topping Duck (Friss kacsahússal és édesburgonyával)
Belcando Mastercraft Topping Beef (Friss marhahússal és sárgarépával)
Belcando Mastercraft Topping Turkey (Friss pulykahússal és petrezselyemmel)

Részletes termékinformációk

Belcando Mastercraft kutyaeledelek

A Belcando Mastercraft feltétekkel még ízletesebbé teheted bármelyik szárazeledelt. A friss hús falatokat a saját levükben gyengéden megpárolják és némi zöldséggel keverik. Energiasűrűsége alacsonyabb, mint egy hagyományos nedveseledelé. A feltétek természetes táplálékkiegészítők a szárazeledelekhez, melyekkel bármelyik granulált eleséget ízletesebbé varázsolhatsz kutyádnak.

A húsok számos esszenciális aminosavon túl sok vitamint (főleg A vitamint és különböző B vitaminokat) és nyomelemeket (pl.:vas) tartalmaznak.

Gabona és burgonya nélkül.

A gabonával készült eledelek alternatívája a burgonya, mely könnyen emészthető és az ételallergiában szenvedő állatok is jól tolerálják, ellenben a glikémiás indexe magas. Ez kihatással van az evés utáni vércukorszint emelkedésére, amelynek köszönhetően újra megjelenik az éhségérzet. Ennek kiküszöbölésére a Belcando Mastercraft feltétek amarant mellet borsót, lóbabot és csicseriborsót használnak, mint kiegészítő összetevő. Ezen hozzávalók glikémiás indexe alacsony, illetve értékes fehérjéket, rostokat és nyomelemeket is tartalmaznak.

Belcando Mastercraft Topping Duck összetétel: 

  • kacsahús, -szív (50 %);
  • kacsa húslé (44 %);
  • édesburgonya (6 %).

Összetétel elemzés:

  • fehérje 9,0 %;
  • zsírtartalom 3,0 %;
  • nyershamu 0,5 %;
  • nyersrost 0,1 %;
  • nedvesség 85 %.

Etetési útmutató: Ezt a feltétet - táplálék kiegészítőt - egy kiegyensúlyozott teljes értékű szárazeledellel együtt érdemes adni, mint a Belcando Mastercraft száraztápok. Egy tasak Belcando Mastercraft feltét (100 g) ugyanannyi energiát tartalmaz, mint 20 gr Belcando Mastercraft szárazeledel.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13