A gabonamentes Belcando tápokhoz most 6 db pulykahúsos konzerv ajándékba

Ez a promóció befejeződött - 2022.03.01.


Az Okosgazdi webáruházban elérhető legújabb promóciónk keretében most 6 db kiváló minőségű, egyenként 400 g-os kiszerelésű Belcando pulykás (+ rizs és cukkíni) konzervet adunk ajándékba minden 12.5 kg-os Belcando Grain-Free (gabonamentes) kutyatáphoz. Az ajándék értéke 5290 Ft.

Belcando GF ajándék konzerv 2022

Ha két zsákkal vásárolsz ugyanabból a tápból, akkor extra kedvezményt kapsz az árból (lásd a termékek oldalán) és természetesen a 2 x 6 db konzervet is küldjük. Mind a száraztápok, mind pedig a konzerves eledelek a Belcando németországi családi üzemében készülnek.

A promócióban elérhető gabonamentes Belcando kutyatápokat itt találod >>


Belcando = Németország Legjobb Kutyatápja!

A szuperprémium minőséget képviselő Belcando azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában. A tavalyi évben a Focus Money Németország Legjobb Kutyatápja címmel díjazta a Belcando-t.

A Belcando-nál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Ahhoz, hogy a különleges ízhatást és szuperprémium minőséget elérjék, kizárólag válogatott összetevőket használnak receptúráikban. A Belcando kutyatápokat magas állati fehérje tartalom jellemzi és kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas hozzávalókból készülnek, tartósítószer, mesterséges színező- és ízfokozók hozzáadása nélkül.

Belcando = Németország Legjobb Kutyatápja

Ezt érdemes tudnod az ajándékba adott Belcando konzervekről

A Belcando pulykahúsos, rizses és cukkínis konzerv egy kiváló minőségű nedveseledel kutyád számára. Természetes összetevői ellenőrzött német gazdaságokból származnak. A készítés során nem használnak húspépet, hanem csak gondosan megfőzött darabos minőségi hús kerül a konzervekbe. Telítetlen zsírsavakban gazdag értékes bogáncsolajat is tartalmaz.

belcando-pulkya-konzerv

Oszd meg a véleményed!


Hozzászólások 

Utoljára módosítva: 2024.02.13