Belcando alutasak kacsahússal, rizzsel és vörös áfonyával

A Belcando Finest Selection kacsahús rizzsel és vörösáfonyával egy kiváló minőségű tasakos nedves eledel kutyája számára. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hússal. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. Rendkívűl ízletes és jól hasznosítható, melyeknek köszönhetően kiválló az érzékeny és válogatós kutyáknak. Aroma, színező- és tartósítoszer mentes.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Belcando kacsahús rizzsel és áfonyával 300 gr-os kutyaeledel. Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A Belcando Finest Selection rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak.

Minőségi garancia: A Belcando Finest Selection kutyaeledel gondosan és kíméletesen feldolgozott természetes termékekből, aroma, színező- és tartósítószerek használata nélkül készült.

Etetési javaslat:

  • Keverje a Belcando Finest Selection kutyaeledelt a Belcando szárazeledellel, így kutyája nap mint nap egy új íz világgal fogyaszthatja kedvenc eledelét.
  • Szobahőmérsékleten, a táblázatnak megfelelő adagban etethető.
  • Mindig álljon a kutya rendelkezésére friss ivóvíz!

Összetétel: Kacsahús (34%); bárányhús (31%); húslé (28%); rizs (4%); vörös áfonya (2%); bogáncsolaj (0,5%); Kálciumkarbonát (0,5)

Beltartalmi anyagok: Fehérje: 10,8%; zsír: 6,4%; nyershamu: 2,0%; nyersrost: 0,3%; nedvesség: 76%; Kálcium: 0,32%; Foszfor: 0,23%.

Adalékanyagok kg-onként: A vitamin 3.000 NE; D3 vitamin 200 NE; E vitamin 30 mg; Cink 15,0 mg; Magnézium 3,0 mg; Szelén 0,03 mg; Jód 0,75 mg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13