Sera Goldy Gran szemcsés aranyhaltáp

Sera Goldy Gran szemcsés aranyhaltáp

A Sera Goldy Gran ideálisan alkalmas az aranyhalak tenyésztett formái számára, melyek előszeretettel eszegetnek a középső és a mély vízrétegekben.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A Sear kiemelt figyelmet fordít a kímélő feldolgozásra a gyártás során. Így garantálja, hogy a válogatott nyersanyagok megőrizzék egészséges összetevőiket, úgy mint az omega-zsírsavakat, a béta-glükánt, az asztaxantint, a vitaminokat és nyomelemeket.  A benne található VIP-formula (Vital-Immun-Protect) gondoskodik az egészséges növekedésről, az erős immunrendszerről, a termékenységről és a vitalitásról.

A Sera Goldy Gran granulátum ízletes, nagy értékű eleség, amely a multivitamin komplex tartalmának köszönhetően gondoskodik a különösen jó emészthetőségről. Lassan sülyed el, gyorsan puha lesz, de mégis sokáig megtartja alakját, így kevésbé terheli a vizet.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.