1 vélemény alapján

Sera Pond Mix Royal

A Sera Pond Mix Royal alapvető táplálék, amely támogatja minden fiatal és serdülő koi ponty, kárász és egyéb tavi hal növekedését és egészségét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A jó emészthetőségnek köszönhető, hogy ideálisan illeszkedik az egész évi etetéshez. A granulátum eleség gazdag ballasztanyagokban, melyek gondoskodnak a kiegyensúlyozott táplálékról, és változatos étrendről minden fajta hal számára 6 cm felett. A kisebb halakat az értékes gabonaterményekkel, halfehérjével és halmelléktermékekkel, illetve vitaminokkal kíméletesen feldolgozott pelyhekkel kiegyensúlyozottan lehet táplálni.

Összetétel: halliszt, búzaliszt, búzacsíra, kukorica fehérje, élesztő, rákok, spenót, csalán, lucerna, spirulina, hal és növényi olajok

Vitamintartalma 1 kg-ban: A-vitamin 11.000 IU, D3-vitamin 1.400 IU, E-vitamin 140 mg, B1-vitamin 15 mg, B2-vitamin 15 mg, Kolin 70 mg, stabilizált C-vitamin 140 mg

Aadagolás:
Ne etessék túl a halakat! Naponta többször etessenek, de csak kis adagban, amennyit a hal rövid időn belül el tud fogyasztani. 10°C alatt csökkentsék az adagot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)