Sera Pond Color Sticks kerti tavi haltáp

Sera Pond Color Sticks kerti tavi haltáp

A Sera Pond Color Sticks granulátum növeli minden aranyhal és más hidegvízi halak színpompáját az akváriumban, valamint a kerti tóban.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A magas búzacsíra és spirulina tartalom, valamint a kímélő feldolgozás teszik a Sera Pond Color Sticks terméket különösen jól emészthetővé. A természetes ásványi anyagok, nyomelemek és hozzáadott vitaminok javítják a halak közérzetét, és segítik a természetes ellenálló képességüket. Kicsi tavi halak, mint az aranyhalak, számára javasoljuk a Sera Goldy, Sera Goldy Royal és Sera Goldy Color táplálékokkal felváltva történő etetést.

Összetevők: búzaliszt, halliszt, kukorica-keményítő, krill, sörélesztő, halolaj, búzacsíra, gammarus, mannán-oligoszacharidok, csalán, lucerna, gyógynövények, zöldkagyló, petrezselyem, tengeri alga, paprika, spirulina, spenót, répa, fokhagyma

Analitikai alkotóelemek: nyers fehérje 28,0%, nyers zsír 5,2%, nyersrost 3,8%, nedvesség 5,0%, nyers hamu 5,4%

Vitaminok és provitaminok: A-vitamin 8000 NE/kg, D3-vitamin 1000 NE/kg, E-vitamin (D, L-α-tokoferol-acetát) 100 mg/kg, B1-vitamin 10 mg/kg, B2-vitamin 10 mg/kg, stabilizát C-vitamin (L-aszkorbil-monofoszfát) 100 mg/kg

Etetési útmutató:
Adagolja a halak számára naponta egyszer vagy kétszer egész évben (kivéve, ha a jég alakul ki)! Egyszerre mindig csak kis mennyiséget adjon!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.