3 vélemény alapján

Sera Air 110 R / 275 R / 550 R légpumpa

Sera air membránszivattyú sorozat visszacsapó szeleppel akváriumokhoz. Kedvező árú, különösen gazdaságos és csendes. Megbízható működés.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A levegőztetők (membránszivattyúk) az akvárium vizének levegőztetését szolgálják. A megfelelő levegőztető kiválasztásakor - az akvárium térfogatán kívül - más körülményeket is érdemes mérlegelni, például az akváriumokban élő halak fajtái és mennyisége, klimatikus körümények. Erősen ajánlott a légpumpa, amennyiben az akváriumban nagy számú hal kerül elhelyezésre.

A Sera légpumpa használata egyszerű és könnyen karbantartható: gyors membráncsere a modern modulrendszer segítségével. Nehéz, kiváló minőségű ABS-ház, masszív elektronika beépítet zavarás-csökkentő kondenzátorral (zavartalan mobiltelefon-, TV- és rádióvétel). Elektronikus szabályozás 4 független membránrendszer, 4 kimenet (csatlakoztatható magasabb teljesítmény érdekében). A magas teljesítménye miatt különösen alkalmas kerti tavak ellátásához is.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (3)


    Wylly  -  2021. 04. 05. 18:53

    A 275 R | 6 W Dupla csatlakozóval és szabályzóval teszi a dolgát tökéletesen. Rendkívül csendes, Szabályozható nagy teljesítmény. Alacsony fogyasztás, Enyhe rezgés leadás a tartó felületre. Nagyon ajánlom!!!

Utoljára módosítva: 2024.02.13