Sera Reptil Herbivor szárazföldi teknősöknek és leguánoknak

Sera Reptil Herbivor szárazföldi teknősöknek és leguánoknak

A Sera Reptil Herbivor biztosítja a megfelelő ellátást valamennyi növényevő hüllő (pl. teknősök, leguánok) számára. Ízletes és gondosan válogatott alapanyagokból készült eleség a hüllők ízlésének megfelelően.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A növényevő hüllőknek olyan táplálékra van szüksége, amely ballasztanyagokban gazdag növényeken alapszik. A Sera Reptil Herbivor eleség több, mint 20 féle válogatott gyógynövényt (pl. pitypang, podagrafű, lándzsás útifű, sarkantyúvirág, bogáncs), jó minőségű növényi fehérjéket és zsírokat is tartlamaz. A benne található kalcium és foszfor hozzájárul az állatok egészségéhez és a megfelelő növekedéséhez. A keverék különösen gazdag létfontosságú esszenciális vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, nyomelemekben és algákban, melyek erősíti az állatok természetes ellenállóképességét, illetve segít megelőzni a rettegett páncél- és csontlágyulást (Rachitis) is.

Etetési útmutató:
A hüllők egyéni ízlésétől függően áztatva, vagy friss zöldtáppal keverve adagolható.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.