Sera Pond Granulat szemcsés kerti tavi haltáp

A Sera Pond Granulat úszóképes fő táplálék valamennyi kerti tavi díszhal számára. Ízletes, prémium eleség, amely a legújabb tudományos ismeretek szerint készült.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A nyersanyagok kímélő feldolgozása garantálja a tápanyagok optimális megőrzését. A hozzáadott vitaminok és a természetes ásványok elősegítik a kerti tavi halak vitalitását és ellenálló képességét. A könnyen emészthető táplálék lehetővé teszi a tavi szezon optimális elindítását, és egész évben fő eleségként adható. A lebegő szemcsék hosszú ideig megtartják aformájukat, így nem szennyezik a vizet.

Adagolás:
Naponta többszök etesse a halakat akkora mennyiséggel, amennyit a halak néhány percen belül meg tudnak enni. Ne etesse túl a halakat!

Összetétel: gabona, gabonatermékek, halliszt, csalán, lucerna, paprika, hal és növényi zsírok

Vitamintartalom 1 kg-ban: A-vitamin 8.000 IU, D3-vitamin 1.000 IU, E-vitamin 100 mg, B1-vitamin 10 mg, B2-vitamin 10 mg, stabilizált C-vitamin 100 mg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13