FURminator aljszőrkefe lovaknak

19 590Ft
Ingyenes kiszállítás
FURminator aljszőrkefe lovaknak egy szőrkiszedő lókefe, alkalmas aljszőr és elhalt szőr kiszedésére, mely a szőrt kifésüli de nem vágja el és nem is trimmeli azt. A nyírt vagy kefélt szőrzeten egyaránt használható, a téli szőrzet kezelésére különösen ajánlott. Használatával gyorsan és egyszerűen eltávolítható az aljszőrzet és az elhalt szőr. Az eszköz használatával 90%-kal csökkenthető a lovak aljszőrzete.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A FURminator aljszőrkefe feje rozsdamentes acélból készül, finoman fogazott precíziós éle van. Ezt óvni kell mindenfajta sérüléstől, használaton kívül a védőburkot mindig helyezze vissza az eszköz élére.

A professzionális felhasználók világszerte használják és ajánlják a FURminator használatát! Garantált, hogy Ön sem fog benne csalódni!

FURminator aljszőrkefe használata:

  • Győződjön meg arról, hogy lovának a szőre tiszta és tökéletesen száraz. A jobb eredmény elérése érdekében a sarat, egyéb csomókat távolítsa el a FURminator használata előtt.
  • Mivel a FURminator használata során rengeteg szőrt távolíthat el lováról, célszerű olyan helyen használni az eszközt, amit könnyű kitakarítani.
  • Az eszköz rozsdamentes acél fejét fektesse bele lova szőrébe, majd gyengéden húzza végig a szőrmentében az eszközt az állaton. Használja az eszközt kefe módjára és húzza végig a szőrön, de tartsa távol az állat bőrétől.
  • Használja hosszú, lágy mozdulatokkal az eszközt, és kerülje az egy területre korlátozódó erős végighúzását.
  • Különösen elővigyázatosan dolgozzon az állat érzékeny testtájainál (gyomortájék, lábak, ivarszervek és a végbéltájék). Soha ne nyomja rá nagyobb erővel a FURminatort az állat szőrére, mint amilyen erővel egy könnyed fésülést végezne!
  • A mélyre hatoló és durva eszközhasználat az állat bőrét kipirosíthatja és irritálhatja.
  • Érzékeny bőrű kutyáknak még az egyszerű kefélés esetén is fájdalmas bőr sérüléseket okozhatunk.
  • Ha a lova bőrén kipirosodást, vagy irritációt észlel, ne használja tovább az eszközt!

Az eszköz használatának időtartama eltérő lehet az állat fajtájától illetve a szőrzet típusától függően. Mielőtt az eszközt használatba venné, alaposan vizsgálja meg az állatot, amelyet kezelni kíván, hogy meg tudja állapítani:

  • Csomós, koszos, saras-e a szőrzet: Ha összecsomósodott a szőrzet, ne használja az eszközt! Távolítsa el ezeket akár egy olló segítségével, mjd ezt követően használja a FURminatort. A FURminator használatát csak tiszta csomómentes szőrzetű állaton végezze!
  • Sérülések, vágások, sebek, sérült bőrfelületek esetén: Az állatok szőrzete eltakarhatja a bőrön levő sérüléseket, sebeket, tehát meg kell győzödnie arról, hogy ilyen elváltozások nincsenek az állat bőrén. Ha sérült a bőr ne használja az eszközt!

Az állat egészségi állapotában, táplálkozásában beálló változás, rendkívül erős szőrhullást, vedlést válthat ki. Ilyen esetben kérje állatorvosa szakértő segítségét!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13