Táplálék-intoleranciával küzdő kutyád van, akinek egy igazán különleges hipoallergén tápot keresel?

Happy Dog Andalucía

--> Táplálék-intoleranciával küzdő kutyád van, akinek hipoallergén tápot keresel?
--> Fontos, hogy búza- és gabonamentes legyen?
--> Valami tényleg különlegeset keresel számára?


Ha ezekre a kérdésekre egyaránt IGEN a válaszod, akkor ajánljuk a Happy Dog Sensible Andalucía gyomor- és bélbarát tápot, amelyet mind a gyártó, mind mi kategóriája (i.e. tápok érzékeny emésztésre) egyik legjobban sikerült termékének tartunk!

Igazán különleges összetevőkkel, így lágy ibériai sertéssel és mediterrán zöldségekkel, gyógynövényekkel készül. Lásd az alábbi képen a pontos összetevőket.

Happy Dog Andalucía Iberico táp terméjellemzői

A Happy Dog Sensible Andalucía egy teljes értékű hipoallergén eledel minden 10 kg feletti, normál energiaszükségletű, felnőtt kutya számára. Sertéshúsból, illetve mediterrán rizsből készül egy speciális gyógynövény- és zöldségmix hozzáadásával. Állatorvosok ajánlásával táplálék-intoleranciával küzdő kutyák részére.

  • Búzamentes összetétel, különösen gyomor- és bélbarát.
  • Új-zélandi zöldajkú kagylóval.
  • Kíméletes gyártási folyamat.
  • Fehérje-/zsírtartalom: 21/10

Happy Dog Andalucía sertéshússal

különösen ízletes Happy Dog Sensible Andalucía egyedülálló lehetőséget kínál valamennyi ínyenc számára, akik a különlegeset keresik, nagyon érzékenyek vagy válogatósak. A tápszemcsék átmérője kb. 19 mm, míg vastaguk kb. 6 mm.

Happy Dog Andalucía tápszemcsék

Próbáljátok ki ti is kedvenceddel és utána oszd meg a tapasztalaitokat, véleményedet, tényleg nagyon kíváncsiak vagyunk rá! Az érdemi visszajelzéseket továbbítani fogjuk a gyártó felé is :)


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13