Hill's Science Plan szuperprémium állateledelek

A Hill's szuperprémium minőségű általános állateledelei (Hill's Science Plan - SP), valamint gyógytápjai (Hill's Prescription Diet - PD) lehetővé teszik kutyád és macskád optimális táplálását. Ezen eledelek készítésekor a gyártó kiemelten figyelembe veszi a különböző méretű és korú, valamint a gyógytápok esetében a különböző betegséggekkel küzdő állatok eltérő igényeit.

A Hill's Science Plan szuperprémium minőségű általános tápok optimális táplálást nyújtanak a legtöbb házi kedvenc részére, és habár ezek még nem gyógytápok, találhatsz köztük eledeleket kifejezetten bőr- és szőrproblémákkal küszködő, ivartalanított, vagy pedig diétás étrendre szoruló kedvencek részére is. Ezen nedves- és szárazeledelek készítésekor a gyártó már kiemelten figyelembe veszi a különböző méretű (kistestű, közepes testű és nagytestű) és korú (kölyök, junior, felnőtt vagy idős) állatok eltérő igényeit is.

A Hill's általános tápjai mellett megtalálhatóak még a gyártó kínálatában a különleges gyógytápok is (Prescription Diet - PD), amelyek biztosítják a különböző betegségekkel küzdő állatok megfelelő táplálását. Amennyiben gyógytáp etetésére van szükség, kérjük mindenképpen konzultálj előzetesen állatorvosoddal is a dologról.