KiS-KiS Anti Parasites tejsavó pasztilla macskáknak - Élősködők távoltartására

KiS-KiS Anti Parasites tejsavó pasztilla macskáknak - Élősködők távoltartására

1 290Ft
Betöltés alatt...

A KiS-KiS tejsavó pasztillák 100%-ig természetesek, és holland szakemberek által kerültek kifejlesztésre. Szárított tejsavóból (a holland sajtgyártás mellékterméke) készül. Egyedülálló összetevőinél fogva a KiS-KiS tejsavó pasztillák nélkülözhetetlenek macskája egészsége szempontjából. Napi fogyasztásra ajánlott termék.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A fő összetevők leírása:

TEJSAVÓ (SAJTSAVÓ)

A tejsavó egy melléktermék, mely a sajtok, krémsajtok és a kazein gyártása közben keletkezik. A KiS-KiS tejsavó pasztillák szárított tejsavóból készülnek, amely a holland sajt gyártása során marad fenn, ez az úgynevezett sajtsavó. A folyamat, mely során a tej savóvá alakul alkotja az alapját az egyik legfontosabb tejtermék, a sajt gyártásának. A sajt úgy készül, hogy elkülönítik a tej legfontosabb alkotóelemeit, főleg a zsírt és a protein-kazeint a folyadékból. Ez a folyadék, amely az elkülönítő eljárás után megmarad, ‚savó‘-ként ismert. A tejsavó majdnem az összes sót és mikroelemet tartalmazza, melyet a tej, csakúgy a vízben oldódó vitaminokat: a sajtsavó sokkal többet tartalmaz belőlük, mint a krémsajtok savója. A száraz tömeg körülbelül 6%-ot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a hasznos elemek fele a savóban marad. Tartalmazza az összes tápláló anyagot, kivéve a zsírt, de a savó tartalmaz ezeken kívül fiziológiai szempontból fontos anyagokat, nevezetesen a savóproteineket. A savóprotein egy magas proteintartalmú, és alacsony – szinte elhanyagolható mennyiségű – szénhidrátot, és (esszenciális) zsírokat tartalmazó termék. A sajtsavóból készült termékek ezért különleges fontossággal bírnak az idősebb állatok, és azon állatok esetében, melyek túlsúlyosak vagy inaktívak. A tejsavó proteinek több esszenciális aminosavat tartalmaznak, mint a kazein, és tartalmaznak még ezen kívül albuminoid összetevőket, melyeket a szervezet a strukturális anyagcserére, főleg a májproteinek szintézisére és a hemoglobin és vérplazma előállítására használ. A tejsavó protein sokkal inkább hasonló az anyatejben található proteinhez, mint a tehéntej proteinje. A tejsavó ezért használatos a baba tejek előállításánál. A tejzsír szétporlik, ezért könnyebben oldódik a testben. A száraz sajtsavó a következő esszenciális összetevőket tartalmazza: laktóz, amely több mint 70%-ban száraz anyagból áll; protein állomány; amely magas számú aminosavat tartalmaz; az összes B-csoporthoz tartozó vitamin; kalcium és magnézium, illetve probiotikus baktériumok. A laktóz előidézi a lassú hidrolízist az emésztőszervekben: ez a folyamat korlátozza az erjedést, normalizálja a bélflórát, és megakadályozza a rothadást és a gázképződést. Továbbá a laktóz kisebb mértékben hozzájárul a zsír képződéséhez is. A savó napi fogyasztása nagyon jó módszer az immunitás fokozására. A szervezetnek szüksége van a sajtsavóra hogy felépítse és erősítse az izomrendszert, a szerveket és az idegsejteket. A KiS-KiS Tejsavó Pasztillák vitaminokkal és ásványi anyagokkal napi táplálékként ajánlatosak az Ön kutyája számára, mely segíthet eltávolítani a koleszterinfölösleget és a méreganyagokat a testből.A tej által tartalmazott összetevőknek, és a savó biológiai értékének köszönhetően azt mondhatjuk, hogy ezek igazán értékes előállított anyagok. Ezért kétség nélkül állíthatjuk: a savó a jövő terméke.

TEJÉLESZTŐ

A KiS-KiS tejsavó pasztillák tejélesztővel telítettek (tejsavóból), amely vitaminokat, speciális aromát és ízt tartalmaz. A tejből készült tejélesztő gazdag proteinekben, B vitamin komplexben és más vitaminokban. Biztosítja az étvágy fokozódását, és hozzájárul a tömött és csillogó bundához. De ami a leglényegesebb: a tejélesztő nagy mennyiségű hasznos élő mikroorganizmust tartalmaz, melyek megfékezik a patogének és a patogenikus mikroflóra fejlődését, ezért elengedhetetlenül szükséges az emésztőszervrendszer flórájának. A tejélesztő mikrobáinak képessége, hogy meggátolják a rothasztó baktériumok növekedését. Tudományos tesztek bizonyítják, hogy a tejélesztő antibiotikus hatóanyagot bocsát ki, melyet az acidofil baktériumok termelnek. A káros baktériumok elleni ellenállóképesség fokozásával, a tejélesztő segíti a testet, hogy felvegye a harcot az olyan anyagokkal, melyek károsítják az egészséget, oly módon, hogy megelőzi a test idő előtti öregedését. Ugyanakkor, a tejélesztő jótékony hatással van a vérre és az idegrendszerre is. A tejélesztő (tejsavóból) nagy mennyiségű E vitamint, nikotinsavat, pantoténsavat, H vitamint (biotin), B12 vitamint, folsavat és C vitamint tartalmaz. Ez az összetevő segít az Ön kutyájának a kiegyensúlyozott és aktív anyagcsere fenntartásában.

DEXTRÓZ MONOHIDRÁT (KUKORICASZUKRÓZ)

A dextróz egy tápanyag, mely szénhidrátokat tartalmaz. A dextróz egy fehér, édes, vízben oldódó kristályos por, utóíz nélkül. Keményítőből és glükogénből, így együtt cellulózból áll. A végtermék legalább 99.5% dextrózt és 0.5% maltózt (‚sörcukor‘) tartalmaz száraz formában: a nedvességtartalom nem lehet több 9%-nál. A dextróz fontos szerepet játszik az anyagcserefolyamatokban, erősíti a redox folyamatokat és serkenti a máj antioxidáns funkcióját. A szövetekben a dextróz glükóz-6-foszfáttá alakul, amely igencsak aktív szerepet játszik az anyagcsere különböző fázisaiban és energiát biztosít az élő sejtek számára. A dextróz anyagcserefolyamata alatt nagy mennyiségű energia szabadul fel a szövetekben, meylek szükségesek a szervezet működéséhez. A dextróz serkenti az anyagcserét: erősíti a máj antioxidáns funkcióját, tágítja a véredényeket és elősegíti a vizeletképződést (a hólyag munkáját).

ALLIIN ÉS ALLICIN

Az Anti Parasites tejsavó pasztillák magas koncentrációban tartalmaznak alliin és az alliináz csoporthoz tartozó enzimeket. Az aminosavak nagyon fontosak az alliinben, mivel ezek által jön létre az aktív hatóanyag, az allicin. Az alliin allicinná való alakulása az alliináz enzimnek köszönető, mely az alliin és az alliináz enzim kölcsönhatásának eredményeképpen jön létre. A fokhagyma sajtolása során kémiai reakció veszi kezdetét, mely által létrejön az aktív hatóanyag, az allicin. Az allicin molekuláris szinten kerül felhasználásra, és ez az anyag a fokhagyma legfontosabb biológiailag aktív hatóanyaga. Az Alliin és az alliináz a fokhagyma gerezdjeiben találhatók. Az alliináz csoportba tartozó enzimek a gerezdek hártyájában, míg a alliin magában a gerezdben található. Az allicin blokkol bizonyos enzim csoportokat, ezzel egyfajta természetes védelmet eredményez a fertőzésekkel szemben. Szintén blokkolja azon enzimek fő összetevőit, melyek a koleszterin szintézisében vesznek részt, tehát a kardiovaszkuláris rendszert természetes módon támogatja.

Az Anti Parasites tejsavó pasztillák napi használatával az Ön kedvencénél jelentkező rák és kardiovaszkuláris rendellenességek kockázata csökken.
Továbbá, magas alliin és allicin tartalmánál fogva a pasztillák erős antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással rendelkeznek: tisztítják a vérereket, segítenek érelmeszesedés esetén; serkentik a vérkeringést; csökkentik a zsírok (trigliceridek) és a koleszterin mennyiségét a vérben; erősítik a szervezet immunitását, és végül kezelik az olyan betegségeket, mint a gombás fertőzések, stb.

Összetevők: tejsavó por, rizs glutén, dextróz, növényi eredetű termékek, vitaminok és ásványi anyagok, aliin és allicin por, élesztő.
Adalékanyagok: vitamin A 3.370 NE/kg.
Analitikus alkotóelemek: fehérje 12.4%, zsír 3.0%, hamu 6.4%.
Napi fogyasztás: minimum 2-3 tabletta rendszeresen. A megemelt napi bevitel nem okoz semmilyen káros mellékhatást.
Sötét, hűvös, száraz helyen tartandó.
Nettó súly: 60 g
Tartalmaz: ± 100 tablettát

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13