6 vélemény alapján

Frontline Combo Spot On macskáknak

A Frontline Combo spot on macskáknak olyan praktikus és egyszerű megoldás, mely egyszerre óvja a cicát és védi a környezetét az újrafertőződéstől. Megbízható védelmet nyújt kullancsok, bolhák és tetvek ellen. 24 órán belöl megöli a bolhákat és akár 8 hétig tartó védelmet nyújt ellenük. 48 órán belül megöli a kullancsokat és akár 4 hétig tartó védelmet nyújt ellenük. Megakadályozza a bolhapeték és lárvák továbbfejlődését, így védi otthonod.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Védd meg kedvencedet, védd meg otthonodat! A Frontline Combo spot on (rácsepegtető oldat) elsősorban macskák bolhák, kullancsok és/vagy szőrtetvek elleni védelméhez ajánlott. Fipronil tartalmú, kifejezetten macskáknak kifejlesztve. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.

A bolhák elleni (Ctenocephalides spp.) védelemről

A kifejlett bolhák által okozott újrafertőződés elleni inszekticid hatás 8 hétig tart. A bolhák szaporodásának megakadályozása a kifejlett bolhák által lerakott peték (ovicid hatás), az abból származó lárvák és bábok (larvicid hatás) fejlődésének gátlása az alkalmazást követő 8 hétig tart.

A kullancsok elleni (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus) védelemről

A termék 4 héten keresztül folyamatosan tartó atkaölő hatással rendelkezik kullancsok ellen.

A szőrtetvek ellen (Felicola subrostratus) védelemről

A termék felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis, FAD) kezelési stratégiájának részeként.

Gyártó: Boehringer Ingelheim (Németország)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (6)


  Vendég (#F3508)  -  2023. 10. 21. 16:28

  A leghatékonyabb szer élősködők ellen. Bár a cicámból a csepegtetés után egy kullancsot szedtem ki.(de kárt nem tett a cicusban)

  Vendég (#245347)  -  2023. 07. 02. 19:04

  A macskáimat (4)kb.5 napja kezeltem. Szabadtéri macskák, mindenfelé járnak a környező lakatlan és gondozatlan területeken, rengeteg bolhát szedtek össze, kullancs is akadt hármójukon. A bolhák 3 nap után eltüntek, most kullancs sincs. Mivel az újrafertőződés továbbra is fenáll, kíváncsi vagyok, hogy meddig hat a frontline combo. Mindenesetre még rendeltem belőle egy dobozzal, de nem elég, mert 3 darab van benne, így kénytelen vagyok +1-et is vásárolni hozzá. Nekem dŕága a termék, de majd meglátom megéri e az árát.

  Vendég (#17BC4B)  -  2022. 06. 15. 05:40

  A termék sértetlen állapotban megérkezett. A cica hátára rácsepegtettem az egészet. Meglátjuk, hogy meddig védi a cicust.

  csaszkov  -  2017. 11. 24. 13:30

  2017.11.24-i Nébih vizsgálaton a termék megfelelt minősítést kapott. (29 féle cicáknak való spot-on terméket vizsgáltak).

Utoljára módosítva: 2024.02.13