1 értékelés alapján

Frontline Combo Spot On macskáknak

2 690 2 152Ft
KosárbaBetöltés alatt...
A Frontline Combo spot on macskáknak olyan praktikus és egyszerű megoldás, mely egyszerre óvja a cicát és védi a környezetét az újrafertőződéstől. Megbízható védelmet nyújt kullancsok, bolhák és tetvek ellen. 24 órán belöl megöli a bolhákat és akár 8 hétig tartó védelmet nyújt ellenük. 48 órán belül megöli a kullancsokat és akár 4 hétig tartó védelmet nyújt ellenük. Megakadályozza a bolhapeték és lárvák továbbfejlődését, így védi otthonod.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Védd meg kedvencedet, védd meg otthonodat! A Frontline Combo spot on (rácsepegtető oldat) elsősorban macskák bolhák, kullancsok és/vagy szőrtetvek elleni védelméhez ajánlott. Fipronil tartalmú, kifejezetten macskáknak kifejlesztve. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.

A bolhák elleni (Ctenocephalides spp.) védelemről

A kifejlett bolhák által okozott újrafertőződés elleni inszekticid hatás 8 hétig tart. A bolhák szaporodásának megakadályozása a kifejlett bolhák által lerakott peték (ovicid hatás), az abból származó lárvák és bábok (larvicid hatás) fejlődésének gátlása az alkalmazást követő 8 hétig tart.

A kullancsok elleni (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus) védelemről

A termék 4 héten keresztül folyamatosan tartó atkaölő hatással rendelkezik kullancsok ellen.

A szőrtetvek ellen (Felicola subrostratus) védelemről

A termék felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis, FAD) kezelési stratégiájának részeként.

Gyártó: Boehringer Ingelheim (Németország)


Értékelések (1)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.