14 vélemény és 8 kérdőíves értékelés alapján

N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtök, bárány & áfonya

Kistestű kutyádnak keresel egy különleges tápot? Olyat, amelyik egészséges, jót tesz az emésztésének és megszünteti a vakarózást? Ne keress tovább, az N&D Grain Free Dog Adult Mini Lamb & Blueberry with Pumpkin pont ilyen, sütőtökkel, bárányhússal és vörös áfonyával készül, magas hústartalmú, egyben gabonamentes. Teljes értékű, csirkehúsmentes eledel érzékeny emésztésű, kistestű felnőtt kutyák részére. Apró tápszemcse mérettel a kistestű kutyák igényei szerint.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtök, bárány & áfonya

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

N&D kutyatápok az Okosgazdin

Natural & Delicious (N&D) száraz kutyatápok

Az olasz Natural & Delicious (N&D) szuperprémium tápoknak a kutyák anyagcseréjére kifejtett hatását tudományos kutatásokkal vizsgálták. Azt tapasztalták, hogy az N&D tápok etetésével jó eséllyel megelőzhető volt az elhízás és a cukorbetegség kialakulása, azok alacsony glikémiás indexének köszönhetően. A vizsgálatok igazolták, hogy olyan biológiailag megfelelő táplálékról van szó, mely figyelembe veszi négylábú barátaink genetikai alapjait.

N&D alapanyagok

Főbb N&D alapvetések, termékjellemzők:

 • A nyersanyagok kiválasztása kiemelkedő fontosságú ahhoz, hogy olyan eledelt kapjunk, amely biztosítja a kutya jólléte szempontjából fontos és optimális táplálékbevitelt és biológiai értéket. A szuperprémium N&D kutyatápok gyártása során csakis a beszállító partnerek legjobb minőségű termékeit használják fel.
 • Kiváló, emberi fogyasztásra alkalmas fehérjeforrás - főként bárány, vaddisznó, csirke, hal és a tojás - felhasználása, friss és magas biológiai értékű húsokból. A dehidratált csirkehús Olaszországból, szabadon tartott, frissen vágott egész csirkéből származik, nem tartalmaz tollakat vagy más melléktermékeket. Ezek a nyersanyagok magas biológiai értékű fehérjéket tartalmaznak, amelyek 95%-ban emészthetőek.
 • A vitaminok elengedhetetlenek a helyes táplálkozásban, mert kiemelt fontosságúak a szervezet biokémiai folyamataiban. Ezért az N&D kutyatápok megfelelő arányban tartalmaznak vitaminokat és ásványi sókat, melyek friss, kiváló minőségű gyümölcsökből és más növényekből származnak.
 • Speciális tulajdonságokkal bíró, célzott hatású gyógynövények hozzáadásával készülnek, olyanokkal, amelyeket az állatok ösztönösen választanak táplálékukba. A N&D tápok gazdagok lucernában, útifűben, rozmaringban, kurkumában, aloe verában és zöld teában, amelyek hangsúlyosan erősítik a szerveket és szöveteket, valamint serkentik a méreganyagok kiválasztását.
 • Csak könnyen emészthető állati zsírt és halolajat tartalmaznak, mindkettő könnyen felszívódik, mert állati eredetű, nem pedig növényi származék. Különösen a halolaj felhasználásával lehet garantálni az esszenciális zsírsavak megfelelő szintű bevitelét, mindemellett a halolaj kiváló ízletességet is ad az eledelnek. A felhasznált hal Skandináviából származik, kizárólag tengerben halászott és nem pedig tenyésztett hal. 
 • Cél a természetesség, így csak természetes antioxidánsokat, tokoferolokban gazdag kivonatokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a tápok természetes tartósítását. Az antioxidánsok tartósítják a tápokat és egyben jótékony hatással lehetnek az azokat elfogyasztó állatokra is. Az antioxidánsok csökkenthetik a szabad gyökök által okozott károkat az állatok testében, egyben ellensúlyozva a sejtek öregedését. Egyúttal szintén csökkentik a krónikus és degeneratív betegségek kialakulásának kockázatát.
 • Alacsony glikémiás terhelés és index, a kisméretű szénhidrát jelenlétnek és minimális arányának.
 • Csak kevés szénhidrát: Az N&D kutyaeledelek nem tartalmaznak kukoricát, csak és kizárólag olasz, hagyományos ősi gabonaféléket, mint a tönköly és a zab. Mind GMO-mentes!
 • Védőgázas csomagolás: A csomagolási folyamat során nitrogént juttatnak a zsákokba az oxigén helyettesítésére, így őrízve meg a táp természetes frissességét.

N&D Low Grain (Ancestral Grain) tápok kutyáknak

N&D Low Grain kutyatápok

Az N&D Low Grain tápcsalád egyáltalán nem tartalmaz kukoricát és szénhidrátokból is csak keveset, kizárólag olasz, hagyományos ősi gabonaféléket (Ancestral Grain), mint a tönköly és a zab. A tápcsaládon belül a különböző életkorú (Puppy, Adult, Senior) és testméretű (Mini, Medium, Maxi), illetve élethelyzetű kutyáknak (túlsúlyos, beteg -> Light) is találunk megfelelő eledelt. Összetételüket tekintve pedig a következő tápok közül választhatunk:

 • Csirke és gránátalma (Chicken & Pomegranate)
 • Bárány és áfonya (Lamb & Blueberry)
 • Vaddisznó és áfonya (Boar & Blueberry)
 • Tőkehal és narancs (Fish & Orange)

N&D Grain Free száraztápok kutyáknak

Grain Free

Az N&D Grain Free száraztápok egyáltalán nem tartalmaznak gabonát. A tápcsaládon belül a különböző életkorú (Puppy, Adult) és testméretű kutyáknak (Mini, Medium, Maxi) is találunk eledelt. Összetételüket tekintve pedig a következő tápok közül választhatunk:

 • Csirke és gránátalma (Chicken & Pomegranate)
 • Bárány és áfonya (Lamb & Blueberry)
 • Vaddisznó és alma (Board & Apple)
 • Tőkehal és narancs (Fish & Orange)

Szintén az N&D Grain Free tápcsalád része a sütőtökös változat, amely a következő ízekben kapható:

 • Csirke, gránátalma és sütőtök (Chicken, Pomegranate & Pumpkin)
 • Vaddisznó, alma és sütőtök (Boar, Apple & Pumpkin)
 • Bárány, áfonya és sütőtök (Lamb, Blueberry & Pumpkin)
 • Hal és narancs (Fish & Orange)
 • Tőkehal, narancs és sütőtök (Codfish, Orange & Pumpkin)
 • Szarvas, alma és sütőtök (Venison, Apple & Pumpkin)
 • Fürj, gránátalma és sütőtök (Quail, Pomegranate & Pumpkin)
 • Kacsa, sárgadinnye és sütőtök (Duck, Cantaloupe & Pumpkin)

Az N&D Grain Free sütőtökös receptúra igen magas százalékú állati eredetű összetevőkből (60% felett), illetve sütőtökkel és zöldségekkel készül. Ez egy új, igazán innovatív tápcsalád, egyedi gyártástechnológiai jellemzőkkel. Az egyedülálló vákuum bevonó rendszernek köszönhetően a vitaminok az extrudálást követően kerülnek a tápszembe, így biztosítva azok hosszú élettartamát.

N&D sütőtökös kutyatápok

A sütőtök a tradicionális olasz konyha gyakran használt zöldsége, amely egyedi tápanyagtartalmának és számos pozitív hatásának köszönhetően:

 • Anti-diabetikus hatású: amellett, hogy alacsony glikémiás indexszel bír.
 • Béta-karotin forrás (A vitamin), valamint természetes antioxidánsokat tartalmaz.
 • Támogatja az immunrendszert.
 • Aktív a szabad gyökök képződésének megelőzésében, ami miatt anti-karcinogén hatású.
 • Támogatja a keringési rendszer megfelelő működését.
 • Szabályozza a bélmozgást.
 • Gyulladáscsökkentő és anti-parazita hatású.

N&D Quinoa kutyatápok

N&D Quinoa tápok

Az N&D Quinoa száraztápok világszinten is az egyik legújabb és leginnovatívabb kutyatáp termékvonalnak minősülnek. Az előbb taglalt N&D sütőtökös termékvonalhoz hasonlóan szintén a Grain Free, azaz gabonamentes tápcsaládba tartoznak.

Mi a Quinoa és mitől különleges?

 • A Quinoa egy magvas növény, amely Dél-Amerikából származik.
 • Magasabb fehérjetartalommal bír (14%), mint bármely gabona.
 • A növényt teljes egészében felhasználják, viszont a magjai a legértékesebbek, melyek a gabonamagvakra hasonlítanak, habár maga a növény nem tartozik a gabonafélék közé.
 • Természeténél fogva gluténmentes élelem, amely gazdagon tartalmaz magnéziumot és vasat.
 • Minden aminosav megtalálható benne, beleértve az esszenciális savakat is, amelyeket a szervezet nem tud önállóan előállítani.

Az N&D Quinoa termékvonalon belül nem különböztetünk meg fiatal és felnőtt, vagy kistestű és nagytestű kutyáknak való eledelt. Itt elsősorban a funkció szerint válnak szét az egyes tápok:

Részletes termékinformációk

A kutya, bár alapvetően mindenevőnek mondható, a háziasítását megelőzőn elsősorban ragadozó életmódot folytatott (ez manapság is megfigyelhető például az ausztráliai vadkutyánál, a dingónál). Ebből kifolyólag a tápcsatornája is elsősorban az állati eredetű táplálék (belsőségek, hús) megemésztésére alakult ki az evolúció során. Tény, hogy a gyártók az úgynevezett „belépő kategóriás” száraztápjaik előállításához szénhidrátforrásként általában az olcsó gabonaféléket használják, viszont ezek a kutyák esetében messze nem a legoptimálisabbak. Az érzékeny emésztésű kutyák esetében pont emiatt érdemes gabonamentes tápokat választani alapeleségként, ugyanis ezek sokkal közelebb állnak az állatok természetes étrendjéhez. 

Ezt a szemléletet képviseli az N&D Dog Grain Free tápcsalád, köztük az érzékeny emésztésű kistestű felnőtt kutyák igényei szerint készült N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtökös, bárányhúsos és vörösáfonyás kutyatáp. Ez a kutyatáp teljesen gabona- és gluténmentes.

A vörös áfonyát manapság előszeretettel használják fel alapanyagként azok az állateleség gyártók, amelyek jó minőségű tápokat és táplálék-kiegészítőket állítanak elő házi kedvencek számára. A vörös áfonya „népszerűsége” elsősorban annak köszönhető, hogy rendkívül magas a természetes antioxidáns tartalma, így hathatós segítséget nyújt az állai szervezetre nézve káros, oxidációs folyamatok kivédésében. Kiváló természetes forrása több vitaminnak (C-vitamin, E-vitamin, béta-karotin) és ásványi anyagnak (magnézium, vas, kálium, kalcium, mangán, cink, foszfor) is. Emellett a vörös áfonya késlelteti az öregedési folyamokat, revitalizálja a szervezetet és hathatós segítséget nyújt a különféle fertőzéses betegségek megelőzésében.

A sütőtökről már nagyszüleink idejében is köztudott volt, hogy ez a növény az egyik legjobb természetes forrása (a sárgarépa mellett) a szem egészségének megőrzéséhez és a látásélesség fenntartásához nélkülözhetetlen A-vitaminnak. A vízben oldódó vitaminok közül a C-vitamin található csak meg benne jelentősebb mennyiségben, viszont az ásványi anyagok terén kiválóan teljesít a sütőtök. A magnézium, - amely a D-vitamin hasznosulásához nélkülözhetetlen – igen nagy koncentrációban van jelen benne, de gyakorlatilag ugyanez mondható el a vérképzésben és az oxigén transzportban aktív szerepet betöltő, a hemoglobin részét képező vasról is. Mindezek mellett a sütőtök gazdag az olyan értékes növényi rostokban is, amelyek segítenek az optimális bélműködési folyamatok fenntartásában.

A hipoallergén tulajdonságú bárányhús főként az allergiákra hajlamos és az érzékeny gyomrú, emésztési problémákkal küzdő állatok számára szolgál ideális, teljes értékű fehérjeként, de mint protein forrás optimálisnak tekinthető a betegségekből lábadozó kutyák esetében is. Az állati szervezet számára szükséges összes esszenciális aminosav megtalálható benne. Könnyen emészthető, a gyomorban nem okoz diszkomfort érzetet és rendkívül jó a felszívódási aránya. Emellett kiváló, természetes forrása az ásványi anyagoknak (vas, cink, réz, nátrium) és a B-vitaminoknak (B12, B3, B2) is. 100 gramm sovány bárányhús 19,7 gramm fehérjét tartalmaz. A fehérjék nélkülözhetetlenek az izomtömeg fenntartásához, segítik a szervezet öngyógyító mechanizmusait, elengedhetetlenek az életfolyamatok fenntartásához, a fiatal állatok esetében esszenciálisak a megfelelő ütemű fejlődéséhez és az immunrendszer kialakulásához.

Csirkehúsmentes kutyatáp

A különféle ételallergiák/intoleranciák nagyjából a kutyák 10-12%-ánál okoznak kisebb-nagyobb problémákat. Az allergiás tünetek hátterében legtöbbször valamilyen fehérjekomponens, vagy egy adott aminosav összetételű fehérje (növényi vagy állati eredetű) áll. A csirkehús allergia az egyik leggyakoribb ételallergia probléma a kutyáknál, ugyanis a baromfihúsban (hacsak nem bio húsról van szó) elég sok olyan anyag rakódik le, ami fokozott immunreakciót válthat ki az állat szervezetében. Ez különféle tünetekben nyilvánulhat meg, például a bőr folyamatos viszketése különböző testrészeken, hasmenés, hányás. A megoldást a problémára – amennyiben a bebizonyosodott, hogy a csirkehús áll a gondok hátterében – az olyan tápokkal történő etetés jelenti, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak csirkehúst. Ezen tápok közé tartozik az N&D Dog Grain Free Adult Mini Lamb, Pumpkin & Blueberry kutyatáp.

Összetétel: friss csontozott bárány (22%), dehidratált bárányhús (20%), borsó keményítő (20%), állati eredetű zsiradék, dehidratált sütőtök (5%), szárított egész tojás, friss hering, szárított hering, halolaj, szárított cukorrépapép, borsó rost, szárított sárgarépa, szárított lucerna, inulin, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, áfonya por (0,5%), dehidratált alma, gránátalma por, dehidratált édes narancs, spenót por, útifű (0,3%), porított feketeribizli, nátrium-klorid, szárított sörélesztő, kurkuma gyökér (0,2%), glükózamin, kondroitin-szulfát, körömvirág kivonat (lutein forrás).

Adalékanyagok/kg:

 • Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 15000NE; D3-vitamin 1500NE; E-vitamin 600mg; C-vitamin 150mg; niacin 37,5; pantoténsav 15mg; B2-vitamin 7,5 mg; B6-vitamin 6 mg; B1-vitamin 4,5 mg; H-vitamin 0.38mg; folsav 0.45mg; B12-vitamin 0,1 mg; kolin-klorid 2500mg; béta-karotin 1,5 mg; analóg metionin hidroxiláz cink-kelátja 910mg; analóg metionin hidroxiláz mangán kelátja 380 mg; glicin-hidrát vas kelátja 250mg; analóg metionin hidroxiláz réz kelátja 88 mg; szelenometionin 0.40mg; DL-metionin 4000mg; taurin 1000 mg; L-karnitin 300 mg.
 • Érzékszervi adalékanyagok: aloe vera kivonat 1000 mg; zöld tea kivonat 100 mg; rozmaring kivonat.

Antioxidánsok: természetes eredetű tokoferolban gazdag kivonatok.

Analitikai összetétel: nyersfehérje 28.00%; nyers zsírok és olajok 18,00%; nyersrost 2,90%; nyershamu 8,60%; kalcium 1,40%; foszfor 1,10%; omega-6 3,30%; omega-3 0,90%; DHA 0,50%; EPA 0,30%; glükozamin 1200 mg / kg; kondroitin 900 mg / kg.

Energia érték: ME 3740kcal / kg - 15.7MJ / kg.

Etetési javaslat: lásd a táblázatot. A napi etetési mennyiség gramban értendő, függhet a kutya kondíciójától. Javasoljuk, hogy kezdetben keverje össze az N&D-t a korábban használt eledellel.

Az állat előtt mindig legyen friss, tiszta ivóvíz.

Csak takarmányozási célra!

Hűvös, száraz helyen zárt csomagolásban tárolandó!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (14)


  Vendég (#2C370A)  -  2024. 06. 16. 06:19

  Az én én kistestű kutyám elég gyakran hányt ami heti szinten legalább 3 alkalmat jelentett. Sejtettem hogy a gyomorsavval lehet gondja, sok kutya küzd ezzel ahogy hallom.. Rátaláltam erre a tápra, és viszlát hányás 😊 nagyon örülök, mindenképpen ezt fogom etetni. A kiszállítás gyors volt, ezt köszönöm! 😊

  Vendég (#27D990)  -  2023. 11. 25. 22:19

  Először a minit utána a felnőtt változatot vettem. Mindig ezt kapja. Imádja, és a legfontosabb, Hogy egészséges a kiskutyám. Megvan benne minden amire szüksége van.👍😍🐶🐾

  Vendég (#2666CB)  -  2023. 10. 03. 06:33

  Eddig a legjobban eltalált táp, amit vásároltam. Ilyen jó étvággyal még nem fogyasztott száraztápot. Örülök. Hogy rátaláltam!

  Vendég (#19653D)  -  2022. 08. 09. 14:13

  Szuper prémium táp!!! Imádják a kutyusaim! Mióta ezt eszik megszűnt a füves ès földeveves, normális a szèkletük, Nem duriznak büdöset!😁
  Szép a bundájuk ès energikusak! 🥰

  Vendég (#185602)  -  2022. 07. 05. 20:36

  Ez egy prémium minőségű táp amitől nagyon jól fejlődik a kiskutyánk. Szívesen eszi és tele van tőle energiával. Csak ajánlani tudom!

  Vendég (#184345)  -  2022. 07. 04. 08:50

  Nagyon jó táp, régóta bevált. Ajánlom!

  katavizs  -  2022. 06. 26. 14:21

  Kutyáink imádják. Jól vannak tőle. Ezt kapják évek óta, néha "hűtlenkedtünk", kipróbáltunk mást, de semmi nem jön be ennyire jól.

  Csonkaflora  -  2020. 02. 26. 17:34

  Nagyon jó az egész sütőtökös tápcsalád. Egyiktől sem vakarózik a kutyám, gyönyörű a szőre és majd kicsattan az energiától. Ezt a bárányosat szívesen eszi. Jó a szemcsemérete és az illata is kellemes.

Vásárlóink válaszolták a termék értékelő kérdőívre (8)


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Renszeresen, csak ilyet vásárolok

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Tenyésztői ajánlás

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Boston Terrier

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

5

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

Kölyökkutya kora óta

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

2x70g

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Összetétel, tápanyagtartalom

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Semmi probléma nem volt vele. Nagyon jó egészségi állapotban vagy a kutyám.

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Izületvédőt kap ezen kívül illetve immunerősítőt időközönként + májvédelemre időközönként máraitövist.

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Igen

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Megfelelő a frissessége, illata kellemes.

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Meg van érte őrülve. :)

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Nem kellett átszoktatni soha. Nem kapott más tápot.

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen, tökéletes.

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Természetesen igen.

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Nem ajánlottam, de ha kérdezik ajánlom.

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Nem fogok mást tápot kipróbálni

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Nincs, rememélem segítettem a kérdőív kitöltésével.

Athos
Korábbi vásárló


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Először vásároltam

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Ajánlás alapján választottam.

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Bichon havanese

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

1 éves múlt

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

Kb 2 hónapja kapja ezt a tápot.

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Kétszer kap enni, összesen 80gr-ot.

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Több tápot kipróbáltam, de mindegyikkel volt valami probléma. Ettől a táptól még a szeme is nagyon szépen letisztult.

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

A szeme körül nagyon szépen letisztult.

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Mindent tartalmaz szerintem.

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Minden téren megfelelő a csomagolás, amit nagyon hiányolok a visszazárható tasak.

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Nagyon jó. Kellemes az illata a többi táppal ellentétben.

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Nagyon szereti. Már más ízűt is kapott, de ez a legjobb.

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Nagyon könnyen ment. Első perctől kezdve nagyon szereti.

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Sokkal jobb

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Igen, fogok még vásárolni.

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen

Vendég (#D31F5)
Korábbi vásárló


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Nem

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Kutatás

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Tacskó

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

2év

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

Kb 1 éves kortól

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Napi 1 és kis adagokat kap mert eszik mellette mást is

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Gabona mentes

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Nincs semmi betegsége,a közérzete és a szőre stb..gyönyörű és fényes

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Tökéletes

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Nagyon praktikus és dizájnos

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Egyáltalán nem büdös mint a többi táp

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Imádja

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Simán ment mert addig nem igazán ette meg a száraz tápokat nem ízlett neki

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

A minőséget meg kell fizetni!Drága de nem baj ha ezt szereti a kutyám ezt veszem neki!

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Igen vásárolok

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen már több embernek is

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Elégedett vagyok

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Nincs

Vendég (#24CA72)
Korábbi vásárló


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Rendszeres vásárló

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Állatorvosi javaslatra!

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Tacskó

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

2,5 évest.

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

3 hónapos korától.

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Megfelelő! -bár felnőtt a kutyám, de nem rág, hanem habzsol, ezért rendelem a kisszeműt.

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Naponta 50 g / 2 x / nap, kiegészítőként kapja.

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Az áfonya és sütőtök miatt.

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Eddig nem volt egészségügyi gondom a tacskómmal.

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Más eledellel is kiegészítem de NEM táplálékkiegészítővel (megengedett zöldség, gyümölcs, nyúl és sertés hús).

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Teljesen elégedett vagyok mindennek, ami itt fel van sorolva.

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Tökéletesnek.

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Nagyon szereti!

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Nem kapott még másfajta tápot.

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Ára: nem olcsó, de van drágább is, és nem jobb az összetétele. Minősége teljesen megfelelő.

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Elégedett vagyok, hozta az általam elvártakat.

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Igen, ezt fogom vásárolni.

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Ajánlottam és ajánlani is fogom.

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Nem tervezek másik kutyatápot vásárolni.

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Nincs.

nkati
Korábbi vásárló


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Már többször vásároltam.

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Ajánlás alapján választottam

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Máltai selyem szőrű kutyát

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

5 hónapos

Vendég (#185602)
Korábbi vásárló


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Másodszor

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Ajánlás

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Jack Russel

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

16 éves

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

1 éve

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Egyszer, egy maréknyi

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Nincs benne csirke és magas hústartalom, vitaminok

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Nem volt.

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Igen

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Teljesen

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Megfelelő

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Igen

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Könnyű volt

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Kicsit jobb

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Igen

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Nem

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Nincs

Remric
Korábbi vásárló


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Rendszeresen vásároljuk

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Ajánlás kolleganonmtol, és a doki bácsinak is ezt ajánlotta még kölyökként.

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Shihtzu

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

1.5 eves

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

Pici korától ,babakent kezdtük mikor elhoztuk az alomból, akkor a pupyt kapta, most 1.5 évesen váltunk.

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen mindenképp, habzsolos Léna és külön tálat kapott hozzá

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Eddig 2x reggel és este kapott. Reggel kevesebbet. .este 1 maroknyit.

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Gabona mentes, zöldséges, talán egészségesebb, és az ára is jó.

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Széklet jó napi 3-4 X . Szőre puha, gyönyörű.

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Reméljük igen. Humacon gondolkodtunk hogy azt kapjon mellé.

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

A vissza zárható csomagolás hiányzik mivel nagy adagot veszünk meg, így jó lenne.

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Illata kicsit szagos, de nem zavaró, állaga kemény. Reméljük friss is 😄🙏

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Most kezdjük el ezt az adultot adni neki.

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Folyamatban vagyunk az első adag lesz az adultbol.

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Nem kapott más tápot a 1.5 év alatt

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Látjuk hogy imádja így biztosan jó táp

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Ez bevált nem változtatok igen

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Mindenképpen többen is átalltak már erre a tápra.

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Nem tervezem amíg jó ízűen megeszi

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Jó hogy néha akciós a nagy kiszerelés 👍🙏🤗🐾🐾

Lena2022
Korábbi vásárló


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Nem először

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Kutatás, ajánlás

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Törpe tacsi

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

4 hónapos

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

Két hónapos kora óta

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

igen

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Háromszor, maroknyi adagot.

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Összetevők

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Csirke allergiás

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Szerintem tökéletesen megfelel

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Gusztusos csomagolás, praktikus

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Aromás de erről a kutyust kellene kérdezni

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Ez a negyedik táp amivel próbálkozom. Eddig ezt az egyet eszi.

Vendég (#E75FB)
Korábbi vásárló

Utoljára módosítva: 2024.02.13