FURminator rövid szőrű macskákhoz

FURminator szőrkiszedő macskakefe rövid szőrű cicákhoz. A Long Hair változat kifejezetten rövid szőrű (5 cm-nél rövidebb szőrzet), vedlésre képes macskák szőrzetének kezelésére ajánlott. A FURminator aljszőrkefe - rövid szőrű, közepes és nagy méretű macskáknak - akár 99%-ban eltávolítja a kilazult, vedlést okozó szőrszálakat. Segít csökkenteni a szőrlabda-képződést is. Használja hetente egyszer-kétszer, alkalmanként 10-20 percig száraz szőrön.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A FURminator feje a szőrt egy gomb megnyomásával (FURejector) képes kilökni a pengéről. Az eszköz nyele csúszásmentes kialakítású.

A FURminator használatával garantáltan jobban csökkentheti a szőrhullatást, mint bármilyen más kefe, fésű vagy aljszőr kiszedő eszköz használatával. Hosszú és rövid szőrzetű macskák számára egyaránt alkalmas és kiváló eredménnyel használható.

Használatával gyorsan és egyszerűen eltávolítható az aljszőrzet és az elhalt szőr. Az eszköz használatával 90%-kal csökkenthető a macskák szőrhullása.

Az eszköz feje rozsdamentes acélból készült, finoman fogazott precíziós éle van. Ezt óvni kell mindenfajta sérüléstől, használaton kívül a védőburkot mindig helyezze vissza az eszköz élére.

A professzionális felhasználók, kutyakozmetikusok, groomerek világszerte használják és ajánlják a FURminator használatát! Garantált, hogy Ön sem fog benne csalódni!

Kérjük, vásárlás előtt, a teljes leírást olvassa el!

FURminator használata:

 • Győződjön meg arról, hogy macskájának a szőre tiszta és tökéletesen száraz. A jobb eredmény elérése érdekében az eszközt közvetlenül az állatok fürdetése és a szőrzet tökéletes megszárítása után közvetlenül ajánlott használni.
 • Mivel a FURminator használata során rengeteg szőrt távolíthat el a macska bundájából, célszerű olyan helyen használni az eszközt, amit könnyű kitakarítani, illetve porszívózni.
 • Az eszköz rozsdamentes acél fejét fektesse bele a macska szőrébe, majd gyengéden húzza végig a szőrmentében az eszközt az állaton. Használja az eszközt kefe módjára és húzza végig a szőrön, de tartsa távol az állat bőrétől.
 • Használja hosszú, lágy mozdulatokkal az eszközt, és kerülje az egy területre korlátozódó erős végighúzását.
 • Különösen elővigyázatosan dolgozzon az állat érzékeny testtájainál (gyomortájék, lábak, ivarszervek és végbéltájék). Soha ne nyomja rá nagyobb erővel a FURminatort az állat szőrére, mint amilyen erővel egy könnyed fésülést végezne!
 • A mélyre hatoló és durva eszközhasználat az állat bőrét kipirosíthatja és irritálhatja.
 • Érzékeny bőrű macskáknak még az egyszerű kefélés esetén is fájdalmas bőr sérüléseket okozhatunk.
 • Ha a macska bőrén kipirosodást, vagy irritációt észlel, ne használja az eszközt tovább!

Különleges utasítások:

Az eszköz használatának időtartama eltérő lehet az állat fajtájától illetve a szőrzet típusától függően. Mielőtt az eszközt használatba venné, alaposan vizsgálja meg az állatot, amelyet kezelni kíván, hogy meg tudja állapítani:

 • Csomós, filces-e a szőrzet: Ha összecsomósodott, filces a szőrzet, ne használja az eszközt! Vigye el kedvencét egy hivatásos kutyakozmetikushoz, ahol az professzionális kezelésben részesíti kedvencünk(megfürdetik, megszárítják esetleg kifésülik a szőrét). A FURminator használatát csak tiszta csomómentes szőrzetű állaton végezze!
 • Sérülések, vágások, sebek, sérült bőrfelületek esetén: Az állatok szőrzete eltakarhatja a bőrön levő sérüléseket, sebeket, tehát meg kell győzödnie arról, hogy ilyen elváltozások nincsenek az állat bőrén. Ha sérült a bőr ne használja az eszközt! Vigye el kedvencét állatorvoshoz, ahol az a szükséges kezelést megkapja!

Az állat egészségi állapotában, táplálkozásában beálló változás, rendkívül erős szőrhullást, vedlést válthat ki. Ilyen esetben kérje állatorvosa szakértő segítségét!

A FURminator csak a vedlésre, szőrhullatásra képes fajtákon használható, nem szabad használni olyan kutya és macska fajtákon, amelyek nem vedlenek.

Kapható méretek:

 • Small Cat (0-5 kg)
 • Large Cat (5 kg felett)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13