2 vélemény alapján

Kong Extreme harang

A Kong Extreme képviseli a legtartósabb változatát az eredeti Kong játékoknak. Ezen kivételesen erős gumi anyagból készült terméket valódi “rágógépek” számára ajánljuk.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A KONG játék egyedülálló, természetes gumi összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat, tartósságukat és pattogási képességüket tekintve. Rágcsálás barát, nem mérgező, nem dörzsölő és nem válik élessé vagy szálkássá a rágástól. A felmérések azt mutatják, hogy az állatorvosok és kutya idomárok a KONG játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte.

Kiválóan le tudja foglalni kedvencét, ha KONG játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött KONG kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok, különböző terápiás trénerek -mint például az unalom-megelőzés, a szeparációs szorongás, illetve más viselkedési problémák szakértői- által is ajánlottak.

A klasszikus KONG öt rágóbarát méretben áll a különböző rágótemperamentummal rendelkező kutyák rendelkezésére. Kiszámíthatatlanul rugalmas vonzereje a kutyák többségét bevonja egy kergetőző, „kapd el és rágd” játékba. Üres belseje pedig eledellel tölthető meg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


  Vendég (#D277B)  -  2021. 03. 02. 13:16

  3 közepes termetű kutyánk használta és játszott vele kb 6 éven keresztül. Előtte egy játék 5 perc után ment a kukába. Nagyon szerették, üresen is folyton cipelték magukkal mindenhova. Ha dobáltam nekik azt is imádták! Össze-vissza pattog, kiszámíthatatlanul, amit nagyon élveztek. Volt, hogy átmentünk a kongon autóval, de azt is kibírta! : D
  Most rendelem újra, de nem azért mert tönkrement, hanem mert elveszett valahol.
  Csak ajánlani tudom!!

  Kata  -  2017. 04. 24. 08:07

  Szuper termék :) Körülbelül két hónapja használjuk és semmi baja :) Ez nálunk nagy szó, mert Petra mindent seperc alatt szét rág :) Remekül pattog és jó súlya van ahhoz, hogy messzire eldobjuk. Nagyszerű a visszahozós játékokhoz is, nem csak a rágcsáláshoz :) Ha kajával töltjük meg, akkor egy darabig el van vele, de hamar ki tudja belőle szedegetni a finomságokat :) Már várom, hogy nyár legyen és fagyaszthassam is, a hőségben biztos jól fog neki esni. Tervben van több Kong játék beszerzése is, pl. a squeezz családból, mert imádja a sípolós játékokat :)