Kong Aqua harang játék kutyáknak

5 890 5 301 Ft-tól
A Kong Aqua kutyéáknak készült harang játék egyedülálló természetes gumi összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat, tartósságukat és pattogási képességüket tekintve. A termék rágcsálás barát nem mérgező nem dörzsölő és nem válik élessé vagy szálkássá a rágástól. A harang lebeg a vizen.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Kong Aqua egy hab maggal ellátott gumi harang a magja biztosítja a vízfelszínen maradását a játéknak és tökéletes edzést biztosít vízben és azon kívül is.A felmérések azt mutatják hogy az állatorvosok és kutya idomárok a KONG játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte. Kiválóan le tudja foglalni kedvencét ha KONG játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött KONG kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok különböző terápiás trénerek -mint például az unalom-megelőzés a szeparációs szorongás illetve más viselkedési problémák szakértői- által is ajánlottak. A klasszikus KONG öt rágóbarát méretben áll a különböző rágótemperamentummal rendelkező kutyák rendelkezésére. Kiszámíthatatlanul rugalmas vonzereje a kutyák többségét bevonja egy kergetőző „kapd el és rágd" játékba.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13