1 vélemény alapján

Kong Classic piros harang

A KONG Classic játék egyedülálló, természetes gumi összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat, tartósságukat és pattogási képességüket tekintve. Rágcsálás barát, nem mérgező, nem dörzsölő és nem válik élessé vagy szálkássá a rágástól.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A felmérések azt mutatják, hogy az állatorvosok és kutya idomárok a KONG játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte.

Kiválóan le tudja foglalni kedvencét, ha KONG játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött KONG kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok, különböző terápiás trénerek -mint például az unalom-megelőzés, a szeparációs szorongás, illetve más viselkedési problémák szakértői- által is ajánlottak.

A klasszikus KONG öt rágóbarát méretben áll a különböző rágótemperamentummal rendelkező kutyák rendelkezésére. Kiszámíthatatlanul rugalmas vonzereje a kutyák többségét bevonja egy kergetőző, „kapd el és rágd” játékba. Üres belseje pedig eledellel tölthető meg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Bree80  -  2017. 08. 01. 13:13

    Sajnos kicsit,S-eset rendeltem a kutyámnak,de ennek ellenére szívesen rágicsálja... Igaz, nem tudtam, hogy nasit lehet belerakni :)

Utoljára módosítva: 2024.02.13