Kong Classic Flyer frizbi

5 690Ft
Betöltés alatt...
A Kong Classic Flyer frizbi egy egyedülálló kutyajáték, természetes gumi összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat, tartósságukat és pattogási képességüket tekintve. Rágcsálás barát nem mérgező, nem dörzsölő és nem válik élessé vagy szálkássá a rágástól.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A felmérések azt mutatják hogy az állatorvosok és kutya idomárok a Kong játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte. Kiválóan le tudja foglalni kedvencét ha Kong játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött Kong kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok különböző terápiás trénerek - mint például az unalom-megelőzés a szeparációs szorongás illetve más viselkedési problémák szakértői- által is ajánlottak. A klasszikus Kong öt rágóbarát méretben áll a különböző rágótemperamentummal rendelkező kutyák rendelkezésére.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13