Kong Goodie Bone gumicsont

3 890Ft
Betöltés alatt...
Speciális kaucsukgumiból készült, kiválóan rágható, két végén átlyukasztott tömör csontalakú Kong gumijáték kutyák részére. A Kong játékok egyedülálló, természetes gumi összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat, tartósságukat és pattogási képességüket tekintve. Rágcsálás barát, nem mérgező, nem dörzsölő és nem válik élessé vagy szálkássá a rágástól. A felmérések azt mutatják, hogy az állatorvosok és kutya idomárok a Kong játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kiválóan le tudja foglalni kedvencét, ha Kong játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött Kong kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok, különböző terápiás trénerek - mint például az unalom-megelőzés, a szeparációs szorongás, illetve más viselkedési problémák szakértői - által is ajánlottak.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13