Lintbells YuMOVE Skin & Coat Care Itching Dog l Szőr-bőrápoló táplálékkiegészítő allergiás kutyáknak

21 765Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...

Az allergiás kutyák számára a YuMOVE Skin & Coat Care Itching Dog (korábbi nevén YuDERM Itching Dog) egy olyan prémium minőségű táplálékkiegészítő, amely háromféle módon segít: csillapítja a viszketést, segíti az egészséges bőr kialakulását, és nyugalmat biztosít a legérzékenyebb kutyáknak is. Mindezek mellett, mint minden YuMOVE termék, a YuMOVE Skin & Coat Care Itching Dog is biztosítja a megfelelő tápanyagokat, hogy segítsen megőrizni a gyönyörű egészséges szőrzetet.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Hogyan segít a YuMOVE Skin & Coat Care Itching Dog?

Azok a kutyák akiknek a bőre érzékeny, nagyobb valószínűséggel lesznek allergiásak a pollenre, füvekre, bolhára valamint a poratkára. Ezek az allergén tényezők mikor kapcsolatba kerülnek kutya bőrével, az begyulladhat, amely viszketéshez, vakaródzáshoz valamint saját maguk rágcsálásához vezet. Ha ezt nem kezeljük időben akkor bőrelváltozást, gyulladást és a szőrzet kihullását okozza, amely nagyon kellemetlen a kutyák számára.

Nyugtatja az allergiás kutya viszketését: A Borágóból(csillagvirág) kinyert Omega 6 (GLA) valamint a norvég lazacolajból kinyert Omega 3 (EPA) együtt segítenek csillapítani a kényszeres viszketést. A YuDERM Itching Dog  most 70%-kal erősebb mint bármikor ezelőtt.

Javítja az allergiás kutya szőrzetének állapotát: A lenmagból kinyert jó minőségű és létfontosságú Omega 3 olaj javítja a szőrzet állapotát. Az egészséges szőr a kutya elsődleges védelmi vonala a viszketést kiváltó pollen és fű ellen.

Hozzájárul a természetes védekezéshez: A hozzáadott természetes E-Vitamin és Omega 6 (LA) támogatja a bőr természetes védekező képességét a viszketést okozó allergénekkel szemben.

Adagolási útmutató: Könnyebben adagolható pumpás kiszerelés. Keverje össze a lenti adagolásnak megfelelően az étellel. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget. Nagyon fontos, hogy a kutya időt kapjon arra, hogy megszokja az újdonságot az ételben, az első héten csak a felét adja az ajánlott adagnak, majd folyamatosan emelje az előírt mennyiségre.

Összetétel:

  • Arany lenolaj,
  • Lazac olaj,
  • Tisztított halolaj,
  • Borázsolaj

Adalékanyag:

  • E vitamin 1680mg/kg

Analitikus összetevők:

  • Zsírtartalom 96%
  • Fehérje 0,2%
  • Nyers rost 0,1%
  • Nyers hamu 0,1%
  • Omega 3 ás 6 olaj 58%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13