7 vélemény és 6 kérdőíves értékelés alapján

N&D Dog Grain Free Puppy Mini sütőtök, bárány & áfonya

Szuperprémium N&D kutyaeledel borsókeményítővel, sütőtökkel, bárányhússal és vörösáfonyával. Teljes értékű kutyatáp kölyök, -és vemhes vagy szoptató szuka kutyák részére. Különösen ajánlott érzékeny emésztés esetén. Ez a táp kis szemcsemérettel készül, hogy a kistestű kutyák is könnyen fogyaszthassák. Visszazárható csomagolásban.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

N&D Dog Grain Free Puppy Mini sütőtök, bárány & áfonya

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

N&D kutyatápok az Okosgazdin

Natural & Delicious (N&D) száraz kutyatápok

Az olasz Natural & Delicious (N&D) szuperprémium tápoknak a kutyák anyagcseréjére kifejtett hatását tudományos kutatásokkal vizsgálták. Azt tapasztalták, hogy az N&D tápok etetésével jó eséllyel megelőzhető volt az elhízás és a cukorbetegség kialakulása, azok alacsony glikémiás indexének köszönhetően. A vizsgálatok igazolták, hogy olyan biológiailag megfelelő táplálékról van szó, mely figyelembe veszi négylábú barátaink genetikai alapjait.

N&D alapanyagok

Főbb N&D alapvetések, termékjellemzők:

 • A nyersanyagok kiválasztása kiemelkedő fontosságú ahhoz, hogy olyan eledelt kapjunk, amely biztosítja a kutya jólléte szempontjából fontos és optimális táplálékbevitelt és biológiai értéket. A szuperprémium N&D kutyatápok gyártása során csakis a beszállító partnerek legjobb minőségű termékeit használják fel.
 • Kiváló, emberi fogyasztásra alkalmas fehérjeforrás - főként bárány, vaddisznó, csirke, hal és a tojás - felhasználása, friss és magas biológiai értékű húsokból. A dehidratált csirkehús Olaszországból, szabadon tartott, frissen vágott egész csirkéből származik, nem tartalmaz tollakat vagy más melléktermékeket. Ezek a nyersanyagok magas biológiai értékű fehérjéket tartalmaznak, amelyek 95%-ban emészthetőek.
 • A vitaminok elengedhetetlenek a helyes táplálkozásban, mert kiemelt fontosságúak a szervezet biokémiai folyamataiban. Ezért az N&D kutyatápok megfelelő arányban tartalmaznak vitaminokat és ásványi sókat, melyek friss, kiváló minőségű gyümölcsökből és más növényekből származnak.
 • Speciális tulajdonságokkal bíró, célzott hatású gyógynövények hozzáadásával készülnek, olyanokkal, amelyeket az állatok ösztönösen választanak táplálékukba. A N&D tápok gazdagok lucernában, útifűben, rozmaringban, kurkumában, aloe verában és zöld teában, amelyek hangsúlyosan erősítik a szerveket és szöveteket, valamint serkentik a méreganyagok kiválasztását.
 • Csak könnyen emészthető állati zsírt és halolajat tartalmaznak, mindkettő könnyen felszívódik, mert állati eredetű, nem pedig növényi származék. Különösen a halolaj felhasználásával lehet garantálni az esszenciális zsírsavak megfelelő szintű bevitelét, mindemellett a halolaj kiváló ízletességet is ad az eledelnek. A felhasznált hal Skandináviából származik, kizárólag tengerben halászott és nem pedig tenyésztett hal. 
 • Cél a természetesség, így csak természetes antioxidánsokat, tokoferolokban gazdag kivonatokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a tápok természetes tartósítását. Az antioxidánsok tartósítják a tápokat és egyben jótékony hatással lehetnek az azokat elfogyasztó állatokra is. Az antioxidánsok csökkenthetik a szabad gyökök által okozott károkat az állatok testében, egyben ellensúlyozva a sejtek öregedését. Egyúttal szintén csökkentik a krónikus és degeneratív betegségek kialakulásának kockázatát.
 • Alacsony glikémiás terhelés és index, a kisméretű szénhidrát jelenlétnek és minimális arányának.
 • Csak kevés szénhidrát: Az N&D kutyaeledelek nem tartalmaznak kukoricát, csak és kizárólag olasz, hagyományos ősi gabonaféléket, mint a tönköly és a zab. Mind GMO-mentes!
 • Védőgázas csomagolás: A csomagolási folyamat során nitrogént juttatnak a zsákokba az oxigén helyettesítésére, így őrízve meg a táp természetes frissességét.

N&D Low Grain (Ancestral Grain) tápok kutyáknak

N&D Low Grain kutyatápok

Az N&D Low Grain tápcsalád egyáltalán nem tartalmaz kukoricát és szénhidrátokból is csak keveset, kizárólag olasz, hagyományos ősi gabonaféléket (Ancestral Grain), mint a tönköly és a zab. A tápcsaládon belül a különböző életkorú (Puppy, Adult, Senior) és testméretű (Mini, Medium, Maxi), illetve élethelyzetű kutyáknak (túlsúlyos, beteg -> Light) is találunk megfelelő eledelt. Összetételüket tekintve pedig a következő tápok közül választhatunk:

 • Csirke és gránátalma (Chicken & Pomegranate)
 • Bárány és áfonya (Lamb & Blueberry)
 • Vaddisznó és áfonya (Boar & Blueberry)
 • Tőkehal és narancs (Fish & Orange)

N&D Grain Free száraztápok kutyáknak

Grain Free

Az N&D Grain Free száraztápok egyáltalán nem tartalmaznak gabonát. A tápcsaládon belül a különböző életkorú (Puppy, Adult) és testméretű kutyáknak (Mini, Medium, Maxi) is találunk eledelt. Összetételüket tekintve pedig a következő tápok közül választhatunk:

 • Csirke és gránátalma (Chicken & Pomegranate)
 • Bárány és áfonya (Lamb & Blueberry)
 • Vaddisznó és alma (Board & Apple)
 • Tőkehal és narancs (Fish & Orange)

Szintén az N&D Grain Free tápcsalád része a sütőtökös változat, amely a következő ízekben kapható:

 • Csirke, gránátalma és sütőtök (Chicken, Pomegranate & Pumpkin)
 • Vaddisznó, alma és sütőtök (Boar, Apple & Pumpkin)
 • Bárány, áfonya és sütőtök (Lamb, Blueberry & Pumpkin)
 • Hal és narancs (Fish & Orange)
 • Tőkehal, narancs és sütőtök (Codfish, Orange & Pumpkin)
 • Szarvas, alma és sütőtök (Venison, Apple & Pumpkin)
 • Fürj, gránátalma és sütőtök (Quail, Pomegranate & Pumpkin)
 • Kacsa, sárgadinnye és sütőtök (Duck, Cantaloupe & Pumpkin)

Az N&D Grain Free sütőtökös receptúra igen magas százalékú állati eredetű összetevőkből (60% felett), illetve sütőtökkel és zöldségekkel készül. Ez egy új, igazán innovatív tápcsalád, egyedi gyártástechnológiai jellemzőkkel. Az egyedülálló vákuum bevonó rendszernek köszönhetően a vitaminok az extrudálást követően kerülnek a tápszembe, így biztosítva azok hosszú élettartamát.

N&D sütőtökös kutyatápok

A sütőtök a tradicionális olasz konyha gyakran használt zöldsége, amely egyedi tápanyagtartalmának és számos pozitív hatásának köszönhetően:

 • Anti-diabetikus hatású: amellett, hogy alacsony glikémiás indexszel bír.
 • Béta-karotin forrás (A vitamin), valamint természetes antioxidánsokat tartalmaz.
 • Támogatja az immunrendszert.
 • Aktív a szabad gyökök képződésének megelőzésében, ami miatt anti-karcinogén hatású.
 • Támogatja a keringési rendszer megfelelő működését.
 • Szabályozza a bélmozgást.
 • Gyulladáscsökkentő és anti-parazita hatású.

N&D Quinoa kutyatápok

N&D Quinoa tápok

Az N&D Quinoa száraztápok világszinten is az egyik legújabb és leginnovatívabb kutyatáp termékvonalnak minősülnek. Az előbb taglalt N&D sütőtökös termékvonalhoz hasonlóan szintén a Grain Free, azaz gabonamentes tápcsaládba tartoznak.

Mi a Quinoa és mitől különleges?

 • A Quinoa egy magvas növény, amely Dél-Amerikából származik.
 • Magasabb fehérjetartalommal bír (14%), mint bármely gabona.
 • A növényt teljes egészében felhasználják, viszont a magjai a legértékesebbek, melyek a gabonamagvakra hasonlítanak, habár maga a növény nem tartozik a gabonafélék közé.
 • Természeténél fogva gluténmentes élelem, amely gazdagon tartalmaz magnéziumot és vasat.
 • Minden aminosav megtalálható benne, beleértve az esszenciális savakat is, amelyeket a szervezet nem tud önállóan előállítani.

Az N&D Quinoa termékvonalon belül nem különböztetünk meg fiatal és felnőtt, vagy kistestű és nagytestű kutyáknak való eledelt. Itt elsősorban a funkció szerint válnak szét az egyes tápok:

Részletes termékinformációk

A kistestű kutyák kölykeinek készült N&D Dog Grain Free Puppy Mini sütőtökös, bárányhúsos és vörösáfonyás kölyöktáp teljesen gabona- és gluténmentes. A gabonamentes tápok egyik nagy előnye az alacsonyabb minőségű kategóriába eső tápokkal szemben az, hogy sokkal közelebb állnak a kutyák természetes étrendjéhez. A kutya, bár többféle növényi eredetű táplálék elfogyasztására is alkalmas az emésztő-szervrendszere, alapvetően mégis olyan tápcsatornával rendelkezik, amely a kifejezetten ragadozó életmódot folytató farkasokéra hasonlít. Emiatt a gabona, mint szénhidrát forrás nem a legoptimálisabb a számára, hiszen a háziasítását megelőzően sem fogyasztotta. Ebből kiindulva a gabonamentes tápok a legideálisabbak a számára alapeleségként, mivel ezek csak állati eredetű fehérjéket tartalmaznak, és a szénhidrátforrásukat pedig nem gabonákból, hanem egyéb növényi alapanyagokból állítják elő a gyártók.

Ezt a szemléletet képviseli az N&D Dog Grain Free tápcsalád is. A kistestű, érzékeny emésztésű fajták anyakutyáinak és kölykeik számára készült N&D Dog Grain Free Adult Mini sütőtökös, bárányhúsos és vörösáfonyás kutyatáp az egyik legjobb minőségű és egyben legízletesebb gabonamentes kutyatáp a piacon.

A vörös áfonyát manapság előszeretettel használják fel alapanyagként azok az állateleség gyártók, amelyek jó minőségű tápokat és táplálék-kiegészítőket állítanak elő házi kedvencek számára. A vörös áfonya „népszerűsége” elsősorban annak köszönhető, hogy rendkívül magas a természetes antioxidáns tartalma, így hathatós segítséget nyújt az állai szervezetre nézve káros, oxidációs folyamatok kivédésében. Kiváló természetes forrása több vitaminnak (C-vitamin, E-vitamin, béta-karotin) és ásványi anyagnak (magnézium, vas, kálium, kalcium, mangán, cink, foszfor) is. Emellett a vörös áfonya késlelteti az öregedési folyamokat, revitalizálja a szervezetet és hathatós segítséget nyújt a különféle fertőzéses betegségek megelőzésében.

A sütőtökről már nagyszüleink idejében is köztudott volt, hogy ez a növény az egyik legjobb természetes forrása (a sárgarépa mellett) a szem egészségének megőrzéséhez és a látásélesség fenntartásához nélkülözhetetlen A-vitaminnak. A vízben oldódó vitaminok közül a C-vitamin található csak meg benne jelentősebb mennyiségben, viszont az ásványi anyagok terén kiválóan teljesít a sütőtök. A magnézium, - amely a D-vitamin hasznosulásához nélkülözhetetlen – igen nagy koncentrációban van jelen benne, de gyakorlatilag ugyanez mondható el a vérképzésben és az oxigén transzportban aktív szerepet betöltő, a hemoglobin részét képező vasról is. Mindezek mellett a sütőtök gazdag az olyan értékes növényi rostokban is, amelyek segítenek az optimális bélműködési folyamatok fenntartásában.

A hipoallergén tulajdonságú bárányhús főként az allergiákra hajlamos és az érzékeny gyomrú, emésztési problémákkal küzdő állatok számára szolgál ideális, teljes értékű fehérjeként, de mint protein forrás optimálisnak tekinthető a betegségekből lábadozó kutyák esetében is. Az állati szervezet számára szükséges összes esszenciális aminosav megtalálható benne. Könnyen emészthető, a gyomorban nem okoz diszkomfort érzetet és rendkívül jó a felszívódási aránya. Emellett kiváló, természetes forrása az ásványi anyagoknak (vas, cink, réz, nátrium) és a B-vitaminoknak (B12, B3, B2) is. 100 gramm sovány bárányhús 19,7 gramm fehérjét tartalmaz. A fehérjék nélkülözhetetlenek az izomtömeg fenntartásához, segítik a szervezet öngyógyító mechanizmusait, elengedhetetlenek az életfolyamatok fenntartásához, a fiatal állatok esetében esszenciálisak a megfelelő ütemű fejlődéséhez és az immunrendszer kialakulásához.

Csirkehúsmentes kölyöktáp

A különféle ételallergiák/intoleranciák nagyjából a kutyák 10-12%-ánál okoznak kisebb-nagyobb problémákat. Az allergiás tünetek hátterében legtöbbször valamilyen fehérjekomponens, vagy egy adott aminosav összetételű fehérje (növényi vagy állati eredetű) áll. A csirkehús allergia az egyik leggyakoribb ételallergia probléma a kutyáknál, ugyanis a baromfihúsban (hacsak nem bio húsról van szó) elég sok olyan anyag rakódik le, ami fokozott immunreakciót válthat ki az állat szervezetében. Ez különféle tünetekben nyilvánulhat meg, például a bőr folyamatos viszketése különböző testrészeken, hasmenés, hányás. A megoldást a problémára – amennyiben a bebizonyosodott, hogy a csirkehús áll a gondok hátterében – az olyan tápokkal történő etetés jelenti, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak csirkehúst. Ezen csirkehúsmentes tápok közé tartozik az N&D Dog Grain Free Puppy Mini Lamb, Pumpkin & Blueberry kölyöktáp.

Összetétel: friss csontozott bárány (24%), dehidratált bárányhús (24%), borsó keményítő (20%), csirke zsír, hidrolizált hal fehérje, dehidratált sütőtök (5%), friss hering, szárított hering, szárított egész tojás, szárított cukorrépapép, halolaj, borsó rost, szárított sárgarépa, szárított lucerna, inulin, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, porított áfonya, (0,5%), spenót por, útifű (0,3%), dehidratált alma, porított feketeribizli, dehidratált édes narancs, gránátalma por, nátrium-klorid, szárított sörélesztő, kurkuma gyökér (0,2%), glükózamin, kondroitin-szulfát, körömvirág kivonat (lutein forrás).

Adalékanyagok/kg:

 • Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 16000NE; D3-vitamin 1600NE; E-vitamin 600mg; C-vitamin 160mg, niacin 40 mg; pantoténsav 16mg; B2-vitamin 8 mg; B6-vitamin 6.4mg; B1-vitamin 4.8mg; H-vitamin 0.40mg; folsav 0.48mg; B12-vitamin 0,1 mg; kolin-klorid 2800mg; béta-karotin 1,5 mg; analóg metionin hidroxiláz cink-kelátja 910mg; analóg metionin hidroxiláz mangán kelátja 380 mg; glicin-hidrát vas kelátja 250mg; analóg metionin hidroxiláz réz kelátja 88 mg; szelenometionin 0.40mg; DL-metionin 6000mg; taurin 1000 mg; L-karnitin 300 mg.
 • Érzékszervi adalékanyagok: aloe vera kivonat 1000 mg; zöld tea kivonat 100 mg; rozmaring kivonat.

Antioxidánsok: természetes eredetű tokoferolban gazdag kivonatok.

Analitikai összetétel: nyersfehérje 35.00%; nyers zsírok és olajok 20,00%; nyersrost 1,90%; nyershamu 8,10%; kalcium 1,30%; foszfor 0,90%; omega-6 3,40%; omega-3 0,90%; DHA 0,50%; EPA 0,30%; glükozamin 1400mg / kg; kondroitin 1100mg / kg.

Energia érték: ME 3888kcal / kg - 16.2MJ / kg.

Etetési javaslat: lásd a táblázatot. A napi etetési mennyiség gramban értendő, függhet a kutya kondíciójától. Javasoljuk, hogy kezdetben keverje össze az N&D-t a korábban használt eledellel.

Az állat előtt mindig legyen friss, tiszta ivóvíz.

Csak takarmányozási célra!

Hűvös, száraz helyen zárt csomagolásban tárolandó!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (7)


  Vendég (#27985F)  -  2023. 11. 24. 08:04

  Törpe tacskó kutyám van, 7 hónapos, nagyon szereti. Ár érték arányban megfelelő szerintem a termék. Nekünk a 7 kg-os kiszerelés 3 hónapig volt elég, napi 2x adag mellett.

  SUN  -  2023. 07. 14. 07:16

  Szerintem nem drágább mint más minőségi tápok, Mindenhol felmentek az árak, nagyon problémás állapotban határszéli menhelyről került hozzánk 5 hetesen a kutyus, és ha nincs az állatorvos és ez a táp elpusztult volna, bolhás, nagyon férges volt, teljesen tönkre volt az emésztése emiatt, valamint a legolcsóbb macska táppal etették a kis kölyköket a menhelyen, az állatotvos ajánlott egy nagyon drága tápot ami nem vált be, ezt megrendeltem, és jobban lett tőle, meg persze azoktól a táplélékiegészítőktől amit az állatorvostól vettünk, először csak a 2.6 kilósat rendelem meg, mert allergiás is a kicsi, próbának, most már a 7 kilósat, mert elég jó az étvágya, és növő félben van, így jobban megéri.

  ricsii911  -  2019. 04. 23. 13:30

  Kiváló minőség! Francia bulldogunk tele van energiával tőle, imádja az étkezéseket. Kezdetektől ezt eszi, szép izmos, szép a bundája és a foga is. Tökéletesen fejlődik! Nincs rá panasz. Drágább, mint a többi, de inkabb erre költsön a gazdi, mint az allatorvosra! :-)

  reka1021  -  2018. 11. 11. 08:31

  Baromfi. Mentes diétánk miatt kellett tápot váltanunk, a hipoallergén tápokat nem nagyon ették a kutyusok és mivel a sütőtököt szeretik ezért esett a választás erre a bárányos tápra. Azt hiszem nem is fogunk változtatni, első este amikor eléjük tettem akár az egész zacskóval befalták volna, és azóta is nagy kedvenc.

Vásárlóink válaszolták a termék értékelő kérdőívre (6)


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Rendszeresen

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Saját kutatás

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Pumi

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

7 hónap

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

8 hetes kortól

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Kétszer

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Összetétele speciális termék

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Minden rendben

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Igen

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Baj hogy nem visszazárható

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Puppy Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Igen

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Nagyon

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Kicsit drága de jó minőség

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Igen

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Nem terveztem

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Nincs

Vendég (#275F68)


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Rendszeresen vásárolok

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Saját kutatás

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Pumi

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

4,5 hónapos

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

Kezdettől

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Kétszer 8-9dk

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Összetevők szemcseméret szuper prémium

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Nem volt probléma

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Igen

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Sajnos nem visszazárható, pedig úgy hirdetik.

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Puppy Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Igen

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Ezt kapta mindig

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Jó a minőség

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Igen

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Ugyanezt kifejlett kutyáknak

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Nincs

Vendég (#25B2FE)


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Rendszeresen vásárolom.

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Saját kutatás volt, olyan tápot kerestem ami gabonamentes..

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Bolognese kutyusok eszik

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

11hetes, de a 14hónaposom is néha még ezt eszi, bár neki van ebből az Adult..

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

A 14hónaposom 9hetes kora óta ezt kapja.. a 11hetesem is 9hetesen ezt kapta..

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen, nagyon megfelelő a szemcseméret..

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Ki van rakva a tálkájukba..igazából nem szoktam mérni nekik..néha-néha rájárnak, de nem napi szinten esznek tápot..

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Gabonamentes legyen, ez volt a lényeg..

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Nem volt egészségügyi problémánk..a széklete is tökéletes tőle, és napi szinten max 2-szer, ha van széklet, tehát a táp jól hasznosul..

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Nagyon remélem, hogy igen, mármint, hogy minden szükségeset tartalmaz..

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Nagyon tetszik, hogy felbontás után is visszazárható..

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Kellemes illata van..az állaga is megfelelő.

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Puppy Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Nagyon szereti mindkettő kutyusom

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Egyik napról a másikra szoktattam át..nem volt gond, a széklete is normális volt tőle..

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Hát kicsit drágának tartom, de a minőséget meg kell fizetni, ugyebár😊

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Nagyon elégedett vagyok, a kutyusok is azok😊

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Mindig ezt vásárolom!

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen ajánlottam, és tudom, hogy vásároltak is ilyen tápot..

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Nem tervezem, elégedett vagyok!

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Gusztusos a csomagolása, jó hogy visszazárható, jó állag, kellemes illat, és gondolom az íze is finom, hisz kutyáim imádják!😊 Aránylag árban is megfelelő!

Vendég (#995B)
Korábbi vásárló


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Rendszeres vásárlója.

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Saját kutatás.

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Törpe pinschert.

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

2-3 hónaposat

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

6 hetes kora óta

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

2x25g

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Tápanyagtartalom miatt választottam, a magas állati eredetű összetevők, csirke és gabonamentesség miatt.

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Nincsen problémája, szép a szőre fitt, normális széklet.

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Mivel húsevő állatról beszélünk, ezért szoktam neki főzni húst. Ennyivel szoktam kiegészíteni.

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Elégedett vagyok az információkkal, viszont jó lenne ha a 2,5-7-12kg-os csomagolások visszazárhatóak lennének!!!

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Szuper, érezni a szagán hogy igen ebben van hús nem csak ízfokozó szerek.

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Puppy Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Igen

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Sima ügy volt rászoktatni

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Sokkal jobb

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen!

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Igen, vásárolok.

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Acana, Orijen

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Csak a csomagolás! Lehetnének a nagyobb kiszerelések is visszazárhatóak!!

Györgyi
Korábbi vásárló
Vásárló állatkája: Lina


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Rendszeresen vásárolom, mert nagyon elégedett vagyok vele.

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Saját kutatás.

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Francia bulldog.

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

14 hetes.

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

12 hetes kora óta.

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Nagyon jó a nagysága.

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Naponta 3-4szer 1 dl tápot szárazan.

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Kizárólag az összetevők és a pozitív tapasztalat ezzel a táppal, ami miatt ezt választottam.

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Nem volt egészségügyi probléma. Kissé oda kellett figyelni a táp cserélésénél, hogy ne legyen hasmenése. Jó a széklete ettől a táptól és szívesen eszi.

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Mindent tartalmaz.

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Teljesen mértékben elégedett vagyok mindennel.

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

Kellemes illata van. Jó a szemek nagysága.

Hogy látod, ízlik a N&D Dog Grain Free Puppy Mini sütőtök, bárány & áfonya a kutyádnak?

Imádja.

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Pár nap.

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Szerintem megéri.

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen. Mindennel elégedett vagyok.

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Igen. Vásárolok újra.

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen, ajánlom is mindenkinek.

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Maradéktalanul elégedett vagyok, nem érdekel más táp.

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani a termékkel kapcsolatban?

Jó lenne, ha Svédországba is lehetne kapni, hogy a lányom is ezt tudja adni az ő kutyusainak.

katavizs
Korábbi vásárló
Vásárló állatkái:Angyal, Toki, Niba, Figaro


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Először.

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Ajánlás, saját kutatás.

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Yorki

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

7 hónapos.

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

3 hónapos kora óta.

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Igen,megfelelő.

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Naponta 4-szer, kis adagot.

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Magas hústartalom, jó zöldség-gyümölcs arány,kevés szénhidrát. GMO mentes!

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Nem. Egészséges kölyök.

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Szerintem tartalmaz mindent, de azért főzni is szoktam neki.

Vendég (#230B0)
Korábbi vásárló