Szállítótáskák

A kistestű kutyák szállítására többféle eszköz is tökéletesen megfelelő. Ilyenek például a különböző szállítóboxok, vagy a fonott favesszőből készült szállító kosarak is, amelyek révén biztonságosan megoldható a kedvenced hosszú távú szállítása. A „klasszikus” szállító alkalmatosságok mellett manapság már igen sokféle, rendkívül divatos szállítótáskát – válltáskát, kézitáskát – is lehet kapni, amelyek főként olyankor ideálisak, ha például a kutyusodat magaddal akarod vinni sétálni, vagy shoppingolni. Az ilyen típusú kutyaszállító táskák egyik fő jellemzője, hogy van rajtuk egy speciális kialakítású „kémlelő nyílás”, amin keresztül a kutyulid ki tudja dugni a fejét és kedvére nézelődhet. Viszont mivel csak a feje fér ki rajta, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy valamitől megijedve kiszökjön a táskából.

Az attraktív megjelenésű kutyaszállító válltáskák és kézitáskák mellett természetesen olyan típusokat is találhatsz webshopunk kínálatában, amelyek hosszabb távú szállításra is tökéletesen megfelelők. Az ilyen típusú táskák igen erős, prémium minőségű anyagokból készülnek, kiválóan szellőznek, rendkívül kényelmesek, és a legtöbbjüket a sportos, dinamikus dizájn jellemzi. Tökéletesen megfelelnek az állat gépkocsival, vagy tömegközlekedési eszközökön történő biztonságos szállítására, könnyen tisztán tarthatók, és a használat után elpakolva csak kis helyet foglalnak.

Az általunk forgalmazott kutyaszállító táskák között olyan modelleket is találsz, amelyeket kerékpárra (a kormányra vagy az első csomagtartóra) lehet felszerelni, így még akkor sem kell nélkülöznöd hűséges négylábú barátod társaságát, ha egy hosszabb kerékpáros túrára, vagy kirándulásra mész biciklivel. Emellett a termékinek között kerekekkel és teleszkópos fogantyúval felszerelt gurulós szállítótáskákat, sőt még kutyák szállítására alkalmas kézikocsit is találsz.

Utoljára módosítva: 2024.02.13