Ezeket szerezd be a nyári utazáshoz kutyádnak

Ajánljuk figyelmedbe számos praktikus termékünket, amelyek egyrészt biztonságosabbá, másrészt kényelmesebbé és könnyebben elviselhetővé tehetik kedvenceinknek a meleg nyári időszakot, egyben az utazást. Így például, ha vízpartra utaztok, akkor kifejezetten ajánljuk az alábbi képen is látható sárga/fekete mentőmellényeket, amelyeket klasszikus rózsaszín/fekete színben is elérhettek nálunk. Különösen ajánlott hajós kirándulásokhoz, vagy bármely vízi játék esetére, esetleg mentő képzésekhez.

Mentőmellény kutyáknak

Nyári autós utazásaink során igen jó hasznát vehetitek egy minőségi autós szállítóboxnak. És most ezzel kapcsolatban jó hírunk van, ugyanis ismét elérhetőek a rendkívül népszerű, számos szellőző nyílással ellátott Skudo és Skudo Car szállítóboxok kínálatunkban. Ahogy a képen is látható, a két szállítóbox kialakítása, formaterve némileg eltérő, illetve további különbség, hogy a Skudo Car-nak az oldalán (felfelé nyílik), míg a standard Skudo boxoknak, az elején van az ajtajuk. Kerekek is kaphatóak hozzájuk, amelyek könnyen mozgathatóvá teszik a szállítóboxot. Akár repülőre is felvihetőek. Számos méretben kaphatóak.

Skudo szállítóboxok kutyáknak

Manapság nyaranta megesik, hogy több, egy-két hetes hőhullám is kialakul a június vége és a szeptember közepe közötti időszakban. Ilyenkor az árnyékban mért napi csúcshőmérséklet bőven 30 fok felett is lehet, ami jelentős mértékű terhelést ró négylábú kedvenceink szervezetére. Ha szeretnéd kutyád számára elviselhetőbbé tenni a kánikulát, akkor ajánljuk figyelmedbe hűtőmatracainkat, amelyeket akár a fekhelybe, kennelbe és a szállítóboxokba is tehetjük. A standard kék hűtőmatrac már 2890 Ft-tól, de számos további színben és mintával is elérhető, lásd:

A hűsítő matrac egy speciális hűtő folyadékot, zselét tartalmaz, mely akkor fejti ki hatását, ha a kutyusod ráfekszik. A matrac hűtő hatását a kutya súlya aktiválja. Használata nem igényel sem hideg vizet, sem elektromos áramot. A matrac évekig használható.

Hűtőmatrac kutyáknak

Szintén nagy mértékben segítheti kutyádnak átvészelni a legmelegebb nyári napokat, ha feltöltesz számára vizzel egy kutyamedencét, ahol a legforróbb órákban kedvére pancsolhat, csobbanhat. Megelőzhető vele kutyánk szervezetének túlhevülése. Merev falának köszönhetően felállításához nincs szükség pumpára, valamint használat után könnyen összehajtható, egyben könnyen szállítható, kis helyen elfér. Csúszásmentes aljjal, több méretben kapható.

Kutyamedence

Ha felelős gazdiként többet szeretnél megtudni kutyád túlhevülésének veszélyeiről, illetve további praktikák is érdekelnek, amelyekkel minél optimálisabb életkörülményeket biztosíthatsz kedvencednek a nyári melegben, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a cikkünket is ---> Hűtő matracok és egyéb praktikák a nyári kánikula idejére gazdiknak


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13