5 vélemény alapján

Skudo szállítóbox kutyáknak

A Skudo homok-bézs színű prémium minőségű, szállítóbox, könnyen nyitható és zárható fémajtóval ellátott, négy oldalán szellőző, tetején fogantyúval, a legtöbb légitársaság által elfogadott, repülőgépre felvihető, szabványos szállítóketrec kutyák számára. Az extraként megvásárolható kerekek könnyen mozgathatóvá teszik a szállítóboxot.. Fém ajtóval szerelt. Kivállóan alkalmas kutyák illetve macskák rövidebb és hosszabb szállítására. Ajtajá átszerelhető jobbos és balos változatra. Rugalmas, strapabíró műanyag, mely erős fizikai hatásra benyomódik és nem törik. Kerekek a 4 legnagyobb méretre (73 x 76 x 105 cm; 63 x 70 x 92 cm; 59 x 65 x 79 cm; 48 x 51 x 68 cm) szerelhetőek csak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Skudo szállítóboxok kutyáknak

A Skudo szállítóbox egy praktikus kiegészítő kutyás gazdiknak utazáshoz. Több méretben kapható.

Főbb termékjellemzők:

 • Csukható fém ajtóval szerelt.
 • Négy oldalán szellőző nyílások a megfelelő légáramlásért.
 • A legtöbb légitársaság által elfogadott, repülőgépre felvihető, szabványos szállítóketrec, az IATA (International Air Transport Association) ajánlásával ellátott termék.
 • A legtöbb szállítóboxszal szemben, rugalmasabb műanyagból készült, így a legtöbb behatás esetén nem törik hanem benyomódik.
 • Két ujjal könyen és egyszerűen nyitható és zárható fémajtóval van felszerelve, mely jobbosra és balosra is átszerelhető.
 • Az alsó és a felső részét zárható kapcsokkal lehet lezárni, így azok önmaguktól nem oldódhatnak ki.
 • Az aljára görgők szerelhetőek, így a húzófül segítségével könnyen mozgatható. Ezt a kiegészítőt külön kell megvásárolni.
 • Nagyobb méreteknél plussz tároló a tetején.

Használat előtt gyengéden szoktassa hozzá kutyáját a szállítóboxhoz, ugyanakkor ne várja azt, hogy kedvence első alkalommal már komfortosan érezze magát benne. Ügyeljen arra, hogy a szállítóbox ne csússzon a földön használat közben, hiszen így mind a kutya megsérülhet, mind a box rongalódhat.

Útmutató az ideális szállítóbox méret megtalálásához:

Mindig a kedvenced méretéhez válassz szállítóbox méretet. A legfontosabb, hogy kényelmesen érezze magát benne és megfelelő hely álljon rendelkezésére. A legfőbb 3 szempont amit a vásárlás előtt meg kell határoznod:

 • Ketrec magassága: A szállítóbox magasságának kiválasztásához a kutya, macska magasságát kell megmérni a földtől a feje tetejéig. Ahhoz, hogy kisállatunk kényelmesen felálljon a ketrecben ez a minimum magasság. Ehez érdemes még 6-8 cm-t hozzáadni és akkor lesz tökéletes kedvencednek.
 • Ketrec hosszúsága: Fontos, hogy kedvencünk kényelmesen elférjen és meg is tudjon fordulni a ketrecben. Ehhez mérd le az orra hegyétől a test végéig. Ehhez a mért értékhez adj 8-10 cm-t és akkor így megkapod a megfelelő és kényelmes hosszúságot.
 • Kisállat súlya: A harmadik szempont a kisállat súlya, mivel a szállítóboxok maximális terhelhetőségüek. Ha nagyobb súlyú, mint amit a méretei igényelnének válassz nagyobb ketrecet neki. A súly meghatározása mindig a méretek után történjen, sohasem ehhez viszonyítva.

Kérjük, tartsa be az IATA szabályait, ha a szállítóboxot repülőgépen használja. A termék a rácsra felszerelhető peremes itatót nem tartalmazza, mely elengedhetetlen feltétele a repülőn való utazásnak, ezt külön kell megvásárolni hozzá. Ügyelj rá, hogy a szállítóbox ne csússzon a földön használat közben, hiszen megsérülhet.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (5)


  PirosSzt  -  2022. 06. 21. 08:26

  A boxot lakásban való használatra rendeltem a Border Collienak, mint pihentető helynek. A cicáim nagyon szeretnek benne ellenni, van hogy ketten is bent alszanak, de a kutyi nem kedveli. Maga a box kissé csalódás volt nekem, mert az anyaga vékonynak tűnik, és nagyon könnyen lehet deformálni. Tehát ha felugrik rá a kutya, akkor az már nem tartja meg a formáját. Szállításra nem fogom használni, mert egyedül megmozgathatatlan kutyával együtt - kerekeket nem kértem hozzá.
  Sajna egy ilyen nagy méretű terméket nem lehet biztonságosan szállíttatni futárral, ha nincs erős kartondoboz csomagolásban, a buborék fólia kevés volt, így vannak rajta külsérelmi nyomok, karcok, de ezek nem befolyásolják a használatát.

  Vendég (#EFB66)  -  2021. 05. 25. 14:49

  Rendkivűl segitőkészek voltak es hihetetlenűl gyors a kiszallitas,24h belül.

  Utolag is koszonöm szépen.

  bérdi Tamás