2 vélemény alapján

Trixie Buggy kutyakocsi

35 390Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
A Trixie Buggy kutyakocsi max. 11 kg testsúlyú, kisebb vagy beteg kutyák szállítására. Ideális kísérő hosszú sétákhoz, utazásokhoz vagy városjárásra, helytakarékosan tárolható. Súlya 4.6 kg. Méretei: 47 x 100 x 80 cm, 100 cm magas. További méreteit illetően lásd a csatolt képet.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kisebb termetű vagy beteg kutyáknak, kölyköknek olykor nincs elég energiájuk, hogy lépést tudjanak tartani a gazdival hosszabb séták, utak során. Ha mégis szeretnéd ilyenkor magad mellett tudni kedvencét, a Trixie Buggy kutyakocsi ideális szállítóeszköznek kínálkozik - legyen szó akár vásárlásról, utazásról vagy sétáról.

Csupán tedd bele kedvenced a Buggy-ba - s az ott nyugodtan pihenhet, míg a kocsi teteje védi a széltől, az esőtől és a közvetlen napsugárzástól. A kocsi tetőrészében kis hálós ablak kapott helyet, amit bármikor kinyithatsz, hogy kedvencedre rálessél. A Buggy-t gyerekkocsihoz hasonlatosan egyszerűen és kényelmesen tolhatod, így nem kell cipelned kutyádat. A kutyakocsi hátsó része cipzárral komplett nyitható, így szép nagy bejárat keletkezik, s kedvenced könnyen be tud mászni a belsejébe. Ez a hátsó bejárat feltekerhető és tépőzárral rögzíthető. De alternatív módon felülről is berakhatod kis kedvencét a kocsiba.  

A kocsi alatti hálós kosár tárolóhelyként szolgál.

 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Vendég (#D9882)  -  2021. 03. 22. 04:19

    Hamar megkaptam, rendelést követően azonnal küldték. A termék szép, összeszerelése egyszerű, pótalkatrészeket is tartalmaz a csomag. Cicáim azonnal birtokba vették, szerintük kényelmes. Kedvenceimet magammal vihetem sétálni, levegőzni, ill. Oda is, ahová egyébként nem lehet kisállatot bevinni. Hasznos, praktikus társ, az ára is elfogadható. Bátran ajánlom!

    Vendég (#862E7)  -  2020. 06. 19. 18:19

    Megérkezett a kutya kocsi az első perctől kezdve imádjuk. Jó hosszú sétákhoz, kirándulások sétányokon erdőben, Így bevihetjük plázába arborétumba és még sok helyre a kis kedvencünket. Nagyon hasznos termék számunkra Bubby kutya kocsi. Nem csak idős és beteg kutyáknak. Bármelxik kiskedvencünknek nagyon ajánlom.

Utoljára módosítva: 2024.02.13