5 vélemény alapján

Avior felfelé nyíló ajtós szállítóbox kutyáknak és macskáknak

7 590Ft
Betöltés alatt...
Az Avior egy különleges megjelenésű, felfelé nyíló ajtós szállítóbox kutyák és macskák részére. Könnyű, súlya pusztán 1480 g, tehát kedvencedet könnyedén oda szállíthatod, ahová szeretnéd. Kitűnik érdekes designjával, praktikus fogantyúival. A fogantyú a felső rész közvetlen része. Méretei 57.5 x 39.5 x 40.5 cm, 10 kg-ig terhelhető.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Műanyag szállító box, egyben műanyag ajtóval.

Kiegészítő felszerelés kisállat szállításához, utaztatásához.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (5)


    Vendég (#2AF346)  -  2024. 04. 29. 09:40

    Macska szállítására használom. Praktikus, könnyen kezelhető, az állat szívesen utazik benne. Kiváló minőségű, szép termék.

    Vendég (#289780)  -  2024. 01. 13. 08:49

    Cicákhoz használom. A felhajtható felső ajtó miatt nagyon egyszerű az állat ki- és berakása, főleg műtét után. Bár a felső ajtó oldalt való rögzítése nekem először picit nehézkes volt, de könnyen rájöttem a helyes módszerre. Amúgy stabil és kényelmesen hordozható a doboz. A felső fogantyú alatt átvezetve az autó biztonsági övét, a dobozt az üléshez lehet rögzíteni, így szállítás közben nem csúszkál. Megéri az árát. Ráadásul a cicáim napközben nagyon jókat játszanak benne!

Utoljára módosítva: 2024.02.13