2 vélemény alapján

Julius-K9 prémium helyhez szoktató kutyapelenka öntapadó sarokkal

Julius-K9 prémium helyhez szoktató kutyapelenka öntapadó sarokkal kölyök, valamint öreg, nehezen mozgó kutyák és más lakásban tartott kisállatok részére. Elősegíti a szobatisztaságra való nevelést, helyhez szoktatja a kölyökkutyát. Több rétegű, szuper nedvszívó tulajdonsággal. Hasznáéata egyszerű, praktikus és egyben higiénikus is.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A lakásban kutyát tartók között évről évre népszerűbbé váló termékek a kedvenceinkkel való együttélést segítő termékek.

Ezek egyike a Julius-K9 pelenka! A lakásban tartott öreg kutyáknál - koruknál fogva - már sajnos jelentkezhetnek inkontinencia zavarok. Már nem bírják annyi ideig vizeletüket (esetleg székletüket) visszatartani, míg a családból valaki hazaér.

A kölyök kutyák egyrészről - idegrendszeri egyedfejlődésük okán - még nem tudják hosszú ideig visszatartani anyagcsere folyamataikat, másrészről az oltásaik miatt van egy időszak mikor nem vihetőek parkokba, közterületekre.

Sajnos szinte minden kutyás életében előfordul, hogy kutyája rövidebb, vagy hosszabb ideig megbetegszik és nem tudja kedvencünk elhagyni a lakást.
A vizelet, és széklet ürítéssel járó kellemetlenségeket segíti elviselhetőbbé és egyszerűbbé tenni a Julius-K9 kutyapelenka. Hogyan?

  1. A pelenka hátoldala csúszásgátló, sarkai öntapadósak,így kutyáink könnyen rászoktathatók, mivel a felületet elég stabilnak érzik.
  2. Extra nedvszívó hatásával magába zárja és zselévé alakítja a vizeletet, ezáltal a dolga végeztével kedvencünk tappancsán nem hordja szét a lakásban.
  3. A nedvszívó mag a kellemetlen szagokat is magába zárja.
  4. A pelenkára ürített "végtermékek" a pelenka összecsomagolásával, könnyen, egyszerűen, higiénikusan eldobhatóak.
  5. A kutyapelenka használatával kímélhetjük otthonunkat, környezetünket.

Termék mérete: 40 x 60 cm

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


Utoljára módosítva: 2024.02.13