1 vélemény alapján

Dog Rocks a zöld gyepért

Dog Rock’s a kiégett gyepfoltok ellen! A Dog Rock’s bizonyítottan kitűnően előzi meg a foltos gyep kialakulását, melyet a kutya vizeletével okoz. Egyszerűen a kutya ivóvízébe kell helyezned a köveket és max. két liter vízzel feltölteni az itatót. A kövek természetes úton megtisztítják az ivóvízet. Gyakorlatilag vízszűrőként működik, így a kutya egészségesebb vizet iszik.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Főbb termékjellemzők:

  • teljesen természetes kőzet, nem tartalmaz vegyszert
  • laboratóriumban tesztelt
  • biztonságos a kutyának
  • nem változtatja meg a vizelet PH értékét, nincs mellékhatása
  • használata egyszerű, két havonta kell cserélni
  • világszerte sikerrel használják

A Dog Rock’s egy vulkáni eredetű paramagnetikus ásvány. Vízbe mártva mágneses mező alakul ki a kőzet körül, amely a vízben található nitrátokat közömbösíti, és így segít megakadályozni a kiégett foltok létrejöttét a gyepen és a cserjéken.

Ezeket ugyanis a vizelet magas nitrogén tartalma okozza, amely tömény műtrágyaként hat a növényekre. Gyakorlatilag vízszűrőként működik, így a kutya egészségesebb vizet iszik.

Az ivóvízben lévő nitrát vegyületek rontják a vér oxigén szállító képességét, így lakásban élő kutyáknál is érdemes alkalmazni a kutya egészségének védelme érdekében. A kutyának egészségesebb, tisztább vízforrást nyújtunk.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#DCA14)  -  2021. 03. 30. 14:09

    Hihetetlen, de tényleg fantasztikus. Csodás a fű 2 kutyus mellett, és a fák is jól érzik magukat.

Utoljára módosítva: 2024.02.13