1 vélemény alapján

Crida Pharm OPTYsan rágótabletta kutyáknak és macskáknak

6 581Ft
Betöltés alatt...

A Crida Pharm OPTYsan rágótabletta egy kutyák és macskák számára kialakított, gyógynövénykivonatokkal dúsított, sokoldalú takarmánykiegészítő a szem egészségének támogatására. A luteint, zeaxantint, A-vitamint és természetes kivonatokat tartalmazó komplex formula támogatja a szem egészségét: védelmet nyújt az UVA/UVB sugárzás ellen, illetve csökkenti a retinakárosodás kockázatát és intenzitását. Fehér szőrű kutyáknak különösen ajánlott, mert összetétele révén megakadályozza a szemkörnyéken jelentkező könnyfoltok megjelenését, amelyek a szemkörnyék elszíneződését okozzák.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Ismerd meg a Crida Pharm-ot, az innovatív állatgyógyászati készítmények gyártóját

A Crida Pharm innovatív állatgyógyászati termékek és táplálékkiegészítő készítmények fejlesztésére és gyártására szakosodott gyógyszergyár. A vállalat termékei hatékony megoldást jelentenek számos állatbetegség kezelésére és megelőzésére.

A vállalat alapítása óta az innovációra és termékfejlesztésre helyezte a hangsúlyt, aminek eredményeképpen számos korszerű állatgyógyászati készítményt hoztak létre. A vállalat termékeit a világ számos országába exportálják.

Crida Pharm gyártóüzeme

A legmagasabb iparági szabványok és minőségi előírások szerint működő gyógyszergyár szakemberei minden gyártási folyamatnál kiemelt figyelmet fordítanak a részletekre. A gyártás során igen korszerű eszközparkot használnak.

A Crida Pharm nemzetkötileg is ismert

Részletes termékinformációk

Crida Pharm OPTYsan rágótabletta összetétele:

 • Lutein: 3,42 mg
 • Zeaxantin: 1 mg
 • A-vitamin: 1000 NE
 • B-vitamin komplex: 50 mg
 • E-vitamin: 2 NE
 • Cink: 3 mg
 • Omega-3 koncentrátum: 3 mg
 • Szőlőmag kivonat: 7 mg
 • Áfonya kivonat: 7 mg
 • Szemvidítófű kivonat: 7 mg
 • Segédanyagok (szorbit, mannitol, húsaroma, Mgsztearát) q.s.ad. 1 cp

Alkalmazás: szájon át.

1 tabletta 5 kg testtömegkilogrammonként.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék alkalmazása vagy használatának meghosszabbítása előtt konzultáljon állatorvosával, mivel az állat egyéni tüneteitől függően változhat az adagolás vagy a használat módja. A természetes anyagtartalomnak köszönhetően a termék színe változhat, de anélkül, hogy a minőségét befolyásolná.

TÁROLÁS: Tartsa távol a nedvességtől és a fénytől. Száraz helyen, 25 ºC-ot meg nem haladó hőmérsékleten, az eredeti csomagolásban tárolandó.

Gyermekektől elzárva tartandó!

CSOMAGOLÁS: A doboz 30 osztható tablettát tartalmaz.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13