1 értékelés alapján

Trixie fényvisszaverő bélelt nyakörv kis csengővel macskának

589Ft
Műanyag csatos, fényvisszaverős, bélelt nyakörv macskáknak. A pánt állítható. A termék véletlenszerű színekben érkezik, színválasztással kapcsolatos információkért lásd a részletes termékleírást.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Fontos tájékoztatás a termékkel kapcsolatban!

A nyakörv több színben is megvásárolható.

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy milyen színben szeretnéd megvásárolni a nyakörvet. A lehetőségeket illetően lásd a képeket. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.


Értékelések (1)

    Vendég (#E0029)  -  2021. 06. 06. 15:13

    Szuper, Hogy az egész felületén fényvisszaverős, ezért már többször is újra vettem (legalább ugyanennyiszer el is lett hagyva, De erre cicáknál nem árt számítani :))Ár-érték arányban sem találtam jobbat és még az is tetszik benne, Hogy nem balesetveszélyes, kicsatolódik ha beakad vele a macsek.
    Egyetlen hátránya, Hogy a bélés miatt nem mindegyik cicus szereti, Valószínűleg meleg az anyag, így csak kintre használjuk. :)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.