Flatazor Protect gyógytápok kutyáknak

A kutyák számára készített gyógytápok vagy másnéven diétás kutyatápok célzottan egy konkrét betegség gyógyítására, kezelésére valók, de kutyusunk állapotának stabilizálására is nagyon jók. Ezek a kutyatápok a gyógyszeres kezelések támogatására, kiegészítésére szolgálnak.

A gyógytáp elnevezést nem csak a betegségek kezelését elősegítő tápokra alkalmazzák, ide veszik a túlsúly, a bélrendszeri-, a vizeletkiválasztó szervek, a vese- , máj-, és cukorbetegség kezeléséhez, egyensúlyban tartásához alkalmazható, különleges összetételű diétás kutyatápokat is. Minden kutya gyógytápot úgy állítanak elő, hogy annak összetétele tökéletesen megfeleljen az adott betegség, kúraszerű igényeinek, rövid vagy hosszú távon alkalmazható legyen.

A Flatazor Protect gyógytápok megoldást jelenthetnek a kutyáknál leggyakrabban előforduló betegségek kezelésére, így a bőr- és szőrproblémákra, az emésztőrendszeri zavarokra, a csont és ízületi fájdalmakra, a túlsúlyra és elhízásra vagy az időskori és műtétet követő gyengeségre.

Utoljára módosítva: 2024.02.13