GimCat Sticks baromfihúsos rudak macskáknak

839Ft
Betöltés alatt...
GimCat Sticks mit Geflügel, ropogós, egészséges és ízletes rudacskák, zárható tasakban. Különösen ízletes, félnedves & puha rágórudak bármely macskának, 90% hússal & gabona nélkül, könnyen adagolható snack taurin-adalékkal & fontos vitaminokkal. Tökéletesen kiegyensúlyozott és könnyen emészthető.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A finom baromfihúsból készülő GimCat Sticks mit Geflügel rágórudak egészen különleges rágásélményről gondoskodnak macskája számára. A kis rudacskák félnedves állagúak, így különösen puhák, s idősebb macskáknak is nagyon jól megfelelnek. De bármely cica szívesen veszi ezt a csemegét! A rudacskák könnyedén eltördelhetők apróbb darabokra, s így ideálisan porcionálhatók. A csomagoláson lévő perforációknak köszönhetően könnyen leválasztható egy-egy rudacska. A stickek előállítás során mellőzik a gabonát, ellenben a snack hústartalma 90%! A taurin hozzáadásával pedig ez a csemege még a látás erejét és a szívműködést is támogatja.

A GimCat Sticks mit Geflügel rágórudak főbb jellemzői:

  • Ízletes rágórudak macskáknak
  • Fantasztikus ízélmény: finom bárányhússal és rizzsel
  • 90% hústartalom, gabonamentes
  • Könnyen adagolható: perforációval ellátott csomagolásban, az egyes rudacskák könnyen leválaszthatók
  • Taurinnal és vitaminokkal: támogatja a szívműködést és a látás erejét

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13