AquaEl Fan esőztető készlet

AquaEl Fan esőztető készlet az AquaEl Fan Micro/Mini/1-es (kicsi), illtetve AquaEl Fan 2-es/3-as akváriumi belső szűrőkhöz. A legtöbb akváriumban nagy problémát okoz a díszhalaink számára a nem megfelelő oxigénszint. Az AquaEl Fan esőztető készlet segítségével viszont sikeresen megnövelhetjük az akvárium vizébe bemosott oldott oxigént.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az esőztető segítségével sok esetben megoldható az akvárium levegőztetése.

Vízfelszín felett használva a vízfelszínt megtörve oxigént juttat a vízbe, igaz, így kissé zavaró lehet a csobogás zaja.

Vízfelszín alatt használva, kissé a vízfelszín felé fordítva a szűrőből kijövő vízsugár megmozgatja a vízfelszínt, ami szintén az oxigénellátásban segít, használata ez esetben lényegesen csendesebb, beállítástól függően akár hangtalan.

Figyelem! Az esőztető nem minden esetben helyettesíti a levegőpumpát. Használatával az akvárium víze oxigénben gazdagabb lesz ugyan, de sok esetben nem éri el a levegőpumpa által adott oxigénmennyiséget.

Előnye, hogy az áramlást lágyabbá teszi, kedvezővé téve ezzel a körülményeket a kis vízmozgást igénylő/kedvelő halaknak (pl. neonhalak), hátránya ugyanakkor az előnyéből fakad, vagyis a kisebb áramlás következtében előfordulhat, hogy a mechanikai szűrés nem lesz optimális.

A készlet elemei (kicsi):

  • 1 db végzárós esőztetőelem (7,5 cm)
  • 5 db esőztetőelem (7,5 cm)
  • 2 db hosszabbító cső elem (7 cm)
  • 2 db könyökelem
  • 3 db tapadókorongos tartókar

A készletben található esőztető elemeket összedugva maximum 42,5 cm hosszban lehet esőztetni.

A készlet elemei (nagy):

  • 1 db végzárós esőztetőelem (8 cm)
  • 5 db esőztetőelem (7,8 cm)
  • 2 db könyökelem
  • 4 db tapadókorongos tartókar

A készletben található esőztető elemeket összedugva maximum 44 cm hosszban lehet esőztetni.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13