AquaEl ASAP belső szűrők

1 890 1 512 Ft-tól
Az AquaEl ASAP Filter (300-500-700) sorozat egy stílusos burkolatban elhelyezett modern, energiatakarékos motorból és egy szivaccsal ellátott nagy, átlátszó, cserélhető szűrőtartályból álló teknős vagy akvaterráriumok számára kifejlesztett (5 cm mélységű, igen sekély vízben is működőképes) belső szűrő. Hatékony szűrést biztosít. Egyszerűen összeszerelhető, beüzemeltethető és karbantartható. Az átlátszó szűrőház is könnyen tisztható. Könnyen cserélhető szűrőközeg. Állítható áramlási irány.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az új AquaEl ASAP belső szűrők teknős vagy akvaterráriumok számára a legideálisabbak, hiszen csupán 5cm mélységű sekély vízben is üzemképesek. Ráadásul a víz oxigénellátását is hatékonyan elősegítik a vízfelszín áramoltatásával. Hasznos tulajdonságai miatt a szűrő kezdő és szakértő akvaristák számára is ideális.

Az AquaEl ASAP belső szűrő szivacsában hamar elszaporodnak a jótékony baktériumok, így biológiai szűrést is biztosít a mechanikai mellett. Ennek köszönhetően az akvárium vize tiszta és biztonságos marad lakói számára.  A szűrő két egyszerű karbantartási műveletet igényel. Az egyik a szűrőtartály cseréje (a szabvány szűrőtartály mellett elérhetőek aktív szénnel-CarboMax vagy foszfát abszorberrel-PhosMax ellátott töltetek is, melyek megakadályozzák az algák szaporodását). A másik művelet a szűrőszivacs kiöblítése (mechanikai szennyeződésektől való megtisztítása) az akváriumból vett vízben.

A szűrőszivacsokat 4 hetente érdemes cserélni.

Az AquaEl ASAP belső szűrők tulajdonságai:

  • Nagyteljesítményű szűrő, hatékonyan tisztítja a vizet.
  • Egyszerű felépítés: könnyű felszerelni és működtetni.
  • Modern, alacsony fogyasztású motorral felszerelve.
  • A tartály könnyen tisztítható vagy egyben cserélhető (beszerezhető tartozékok).
  • Sekély vízben is jól működik, tökéletes akvaterráriumokhoz.
  • Kis halak számára is biztonságos.

 Kapható típusok:

  • ASAP 300 (300 l/h, 10-100 l akváriumokba),
  • ASAP 500 (500 l/h, 50-150 l akváriumokba),
  • ASAP 700 (650 l/h, 100-250 l akváriumokba).

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13