AquaEl Zeomax Plus szűrőtöltet

2 890Ft
Betöltés alatt...
AquaEl ZeoMax Plus zeolit szűrőanyag töltet külső akvárium szűrőkbe. Különösen porózus felületével megköti az ammóniát, a foszfátokat és a nehézfémeket, így csökkenti a víz pH értékét valamint a lebontó baktériümok számára is ideális közeg.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Mivel a vegyi szűrőanyagok a vízhez adagolt vegyszereket, pl. vízkezelőket, algairtókat, növénytápokat, halgyógyszereket is megkötik, az ilyen kezelések ideje alatt ne használjunk őket. Ugyanakkor egy gyógyszeres kezelés után, a vegyszer-maradék eltávolítására kifejezetten hasznosak.

A szűrőben mindig úgy helyezzük el, hogy előtte valamilyen fizikai szűrőréteggel (pl. szivacs) találkozzon a víz, ne a zeolit-réteg fogja fel a darabos szennyeződést, mert ebben az esetben hamar eltömődik, és sokkal kevésbé lesz hatékony.

Mivel egy idő után telítődik, kb. 2-4 havonta ajánlatos cserélni.

Kapható kiszerelés: 1 liter

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13