Food Studio Free Range Duck Sauce with Liver & Carrot
Fedezd fel a Food Studio új, kacsamájas-répás szószát, a jól ismert szabadon tartott kacsa csontlé alappal. Tudsz ennél ínycsiklandóbb és egészségesebb kombót kedvencednek? Kutyáknak és macskáknak egyaránt. 100%-ban természetes és 100%-ban Human Grade állateledel, csak a legjobb, emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből. Laktóz- és gluténmentes termék.
Termékvariánsok betöltése...
Food Studio organikus csontlevesek
Az észt Food Studio rendkívül híres a húsleveseiről. De hallottál már a másik szenvedélyükről? Ez pedig nem más, mint az állatok iránti szeretetük! Ők aztán pontosan tudják, hogyan néz a kutyánk a szemével, amikor egy fazék húslevest főzünk, és szintén jól tudják, milyen gyorsan tisztítja ki kedvencünk az edényét, ha adunk neki egy kanállal. De lehet ezt még fokozni, aminek okán állatorvosok, élelmiszermérnökök és tenyésztők tanácsát is kikérték azt illetően, hogy milyen is kell legyen a kutyák számára készült tökéletes csontleves.
A kutyáknak szánt húslevesnek mindenekelőtt egészségesnek kell lennie. De mivel a Food Studio-nál ínyencek dolgoznak, így nem tehettek engedményeket az ízek terén sem. Így legjobb recept megalkotásakor az íz finomítása érdekében ismét a tenyésztőkhöz fordultak, akik elmondták véleményüket és segítettek az íztesztekben, amelyben ötvenkét tenyésztő 140 kutyája vett részt (40 különböző fajta), valamint néhány nyúl :) A tesztelésben részt vevő kutyák 90 százaléka nagy lelkesedéssel itta a húsleveseket. A válogatósabb kutyák jobban kedvelték egyik ízt a másikkal szemben, de általánosságban elmondható, hogy a kutyák döntő többsége nagy örömmel lefetyelte a Food Studio húsléit.
Így végül a saját tapasztalataik és szakértők tanácsai alapján elkészítették azt a húslevest, amely a piacon elérhető legjobb választás kutyádnak, de akár a gazdi által is fogyasztható. És, ha a család macskája is álmodozva nézi a tálat, akkor természetesen Ő is kaphat!
A jó húsleves a legfinomabb alapanyagokból készül, és alacsony hőfokon 12 órán át főzik. A Food Studio szakemberei szerint egyszerűen nincs más módja a minőségi csontlé elkészítésének. Számukra nincs különbség, hogy emberekről vagy kutyákról van szó, mindig ugyanúgy csinálják. Az egyetlen kis különbség a receptben van, így a kutyáknak készült húsleves sötétebb, illetve nem tartalmaz sót vagy fűszert. Tudj meg többet arról, hogyan készíti szuperprémium húsleveseit a Food Studio...
A megfelelően főzött csontleves gazdag kollagénforrás, amely többek között nagyban támogatja az ízületek rugalmasságának megőrzését, az egészséges emésztés fenntartását, valamint a bőr- és szőrzet egészségét.
Ez a termék a hidratálásban is nagy segítséget nyújthat, így ha csonlevest adsz kutyádnak vagy macskádnak, akkor biztosan fog elegendő folyadékot fogyasztani kedvenced. Vagy cseréld le a különféle finomságokat, jutalomfalatokat húslevesre, így segítve lefogyni a kutyádnak. A húslevest önállóan is érdemes adni, de önthetjük száraztápra is, így pedig kiváló ízfokozóként szolgál. Tudj meg többet a csontleves és a kollagén kapcsolatáról, illetve, hogy miért érdemes húslevest adnod kutyádnak.
Food Studio Sauces with Liver - Májas és zöldséges szaftos csontlék
A termékfejlesztés következő lépcsője volt, amikor a gyártó a "natúr" csontléihez májat és zöldséget adott, ezzel létrehozva az alábbi képen is látható szaftos szószokat. Ezen 100 ml-es kiszerelésű eledelek szintén rendkívül hamar nagy népszerűségre tettek szert házi kedvenceink körében, jó szívvel ajánljuk, ha egészséges és finom kiegészítő eledelet keresel kutyádnak vagy macskádnak.
Food Studio Free Run Duck Sauce with Liver & Carrot - Kacsamájas, sárgarépás csontlé szabadon tartott kacsából
A Food Studio kacsamájas és sárgarépás csontlé egy hipoallergén, monoprotein eledel, tehát csak egyetlen állati fehérjforrást tartalmaz, így a legérzékenyebb - allergiás, ételintolleranciával küzdő - kutyák és macskák is nyugodtan fogyaszthatják. Összetetéle révén könnyen emészthető és jó hatással van az állat emésztésére.
A felhasznált nyersanyagok kiválasztása, valamint a főzési folyamat során ugyanazokat az elveket követik, illetve szabályokat tartják be, mint amelyeket az éttermi ramen levesek alapjául szolgáló csontlé előállításakor is. Helyileg is ugyanazon üzemi konyhában készülnek a házi kedvenceknek és az éttermeknek szánt csontlék. Mondhatni csak a címkézésben, illetve a fűszerezésben van eltérés, hiszen az állatoknak szánt eledelekbe nem kerül só vagy bármilyen egyéb fűszer.
A szabadon tartott kacsa csontokból főzött csontlé fontos vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz: glükózamin, hialuron sav, kondroitin-szulfát, kalcium, magnézium, foszfor, szilícium, kollagén, zselatin és különböző aminosavak (különösen a prolin és glicin)
A kiegészítő állateledelek ultra prémium kategóriájába tartozó Food Studio kacsamájas, sárgarépás csontlé magas kollagénszintje révén támogatja az izületeket, csontokat és fogakat, valamint hozzájárul a fényes és ragyogó szőrzethez, az egészséges bőrhöz. A csontleves hosszú főzési folyamata a kollagén természetes felszabadulását eredményezi a csontokból. A hozzáadott máj pedig tovább növeli a kollagéntartalmat.
Az eledel folyadék formája okán hozzájárul az állat megfelelő hidratáltságához, ami különösen a keveset ivó, valamint beteg állatok esetében fontos. A vemhes/szoptatós állatok és sportkutyák újrahidratálásában is hasznos segítség. Utóbbiak esetében a már említett izületerősítő hatás különösen kiemelendő.
A csontleves immunerősítő hatása is közismert, nem véletlenül ajánlják betegség esetén a húslevest, ami enyhíti a megfázást és a höröghurutot, egyben gyulladáscsökkentős hatással is bír.
Előbbiek okán is nagyon ajánlott beteg vagy műtéten átesett állatok esetében az otthoni gondozás vagy az állatorvosi klinikán történő kezelés során.
Ezen prémium kacsamájas csontlé az alap csontléhez hasonlóan nagyon alacsony zsírtartalmú, mondhatni diétás eledel. Etetésekor a termék minimális zsírtartalma okán egyáltalán nem kell tartani az állat elhízásától, annak egészséges testsúlya megőrízhető. A szaftos kacsamájas-répás szósz minimális zsírtartalma amúgy a hozzáadott májból származik, hiszen az alapul szolgáló kacsa csontlevesről a lassú főzési folyamat során folyamatosan leszedik a zsírt.
A terméket a kedvencek számára erős és kellemes illat, valamint hasonlóan vonzó íz jellemzi, így kutyánk és macskánk számára valódi csemegeként hat. Adhajtuk ízfokozóként, például egyéb állateledel, így
mellé, de önállóan,
- egészséges jutalomként
is kínálhatjuk kedvencünknek.
Nyáron lefagyasztva ínycsiklandó és egészséges kutya jégrém készíthető belőle.
Összetevők: kacsa csontleves 93.7% (víz, szabadon tartott kacsa csontok), kacsamáj 5.6%, guargumi 0.7%
Beltartalom:
- Fehérje 1.45%
- Zsír 0.5%
- Nyers rost 0.2%
- Nyers hamu 0.2%
- Nedvesség 97.2%
Átlagos analitikai összetevők / 100 ml: Kollagén 480 mg
100 ml termék átlagosan a következőket tartalmazza: 10 kcal / 42 KJ
Ajánlott napi bevitel: Igazodjon a kutya vagy a macska étrendjéhez, de ne haladja meg a napi energiaszükséglet 10%-át. Szobahőmérsékleten tálaljuk. Tálalás előtt alaposan felrázandó!
Tárolás: A termék elkészítését követően hőkezelésen esik át, így szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után viszont hűtőszekrényben tartsuk, és 5 napon belül etessük meg kedvencünkkel.
Kiszerelés: 100 ml-es, újrahasznosított műanyagból készült tasakban
Értékeld a terméket!
Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!
50 hűségpont jár minden olyan termék értékelésért, amelyet azután írtál, hogy megrendelted az adott terméket. Termékenként csak egyszer és csak egy hozzászólásért tudunk pontot adni. A pár szavas termék értékelések nem kvalifikálnak. A hozzászólásokat ellenőrizzük.
Vásárlóink írták
Vendég (#2C2093) - 2024. 12. 02. 12:29
Nagyon szépek a kutyus fogai tőle!
Vendég (#2C2093) - 2024. 12. 02. 12:27
Nagyon jó a kutyám nagyon szereti!
Vendég (#309FB8) - 2024. 12. 02. 10:54
Komondorok és pulik is szívesen fogyasztják.
Vendég (#309F2E) - 2024. 12. 02. 09:54
Növekedésben lévő kutyusnak adom, adtam neki PetPhos-t, most ezt, nem tudom véleményezni őket, hogy melyik jobb, az biztos, hogy a kutyusom növekszik, szívesen megeszi mindkettőt.
Vendég (#309F2E) - 2024. 12. 02. 09:51
Szép, csillogó lesz a bundàja tőle.