Hipoallergén macskatápok

Az ételallergia és ételintolerancia probléma nem csak minket embereket, hanem a négylábú doromboló kedvenceinket is érintheti. A macskák esetében jelentkező ételallergia tulajdonképpen nem más, mint az immunrendszer kórosan nagymértékű válasza bizonyos táplálék összetevőkkel szemben. Az alábbi tünetek utalhatnak arra, hogy kedvencednek ételallergiája/intoleranciája van:

  • fokozott mértékű viszketés a test egészén, vagy csak a fej környékén;
  • jelentős mértékű szőrhullás, visszatérő bőrgyulladás;
  • bőr kipirosodása, szőrhiány adott test területeken;
  • emésztési zavarok, hasmenés, székrekedés.
  • evés utáni enerváltság, kóros fáradtság.

Ha a felsorolt tünetek valamelyikét észleled, akkor érdemes mielőbb egy tapasztalt állatorvoshoz fordulnod a problémával, aki a diagnózis felállítását követően javaslatot tesz a kedvenced számára megfelelő étrendre is.

A hipoallergén macskatápok segítségével a különböző típusú ételallergiás és ételintoleranciás problémák is könnyen orvosolhatók. Az ilyen típusú speciális eleségek nem tartalmaznak allergén komponenseket (glutén tartalmú gabonák, szója, tartósítószerek, ízfokozó, színezékek stb.), viszont a macskák szervezete számára szükséges összes fontos tápanyag optimális mennyiségben található meg bennük (értékes állati eredetű fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, élelmi rostok, antioxidánsok, Omega-3 és Omega-6 zsírsav, vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, taurin stb.)

Gondosan válogatott, prémium minőségi összetevőkből készülnek, könnyen emészthetők, és evés után nem okoznak diszkomfort érzetet a cicának. A kedvenced számára tökéletesen megfelelő hipoallergén tápok kiválasztásakor fontos, hogy figyelembe vedd a cicád életkorát, illetve azt is, hogy ivartalanítva van-e, vagy sem. A hatalmas kínálatnak köszönhetően rendkívül széles ízválaszték érhető el a megbízható, neves gyártók által készített speciális macskatápokból, így biztos, hogy te is könnyen megtalálod majd a termékeink között a cicád számára tökéletesen megfelelőket.

Utoljára módosítva: 2024.02.13