Zselés macskaeledelek

A jó minőségű zselés macskaeledelek, zselés macskatápok olyan eleségek, amelyeket a cicák rendkívüli módon kedvelnek, mivel az ínycsiklandozóan finom húsdarabkák puha állagú, étvágygerjesztő illatú zselében találhatók meg bennük. Ennek köszönhetően a cicák szó szerint képtelenek ellenállni nekik! Hatalmas ízválaszték érhető elő belőlük, a teljesértékű macskaeleségek közé tartoznak, és speciális igényű cicák (érzékeny emésztő-szervrendszerű, allergiákra hajlamos stb.) számára készültek is találhatók közöttük.

Ha a száraztáp mellett szószos, és zselés macskatápokkal is eteted a kedvenced, akkor tökéletesen kiegyensúlyozott etetést tudsz biztosítani a számára. A zselés tápok jelentős mennyiségű folyadékot is tartalmaznak, így a „rossz ivónak” számító cicák számára kimondottan ajánlottak. Tartalmazzák a macskák szervezete számára szükséges összes makro tápanyagot (fehérjék, zsírok, alacsony glikémiás indexű szénhidrátok), emellett jelentős a taurin, vitamin, esszenciális zsírsav és ásványi anyag tartalmuk is.

Az online webáruházunkból számos ízváltozatban és többféle kiszerelésben érhetők el a zselés macskatápok (tasakos, multipack, konzerves, alutálkás). Abban az esetben, ha egy új ízváltozatot – vagy egy másik márkájú tápot – szeretnél kipróbálni, akkor első ízben érdemes kisebb mennyiséget rendelned belőle, így könnyen letesztelheted, hogy mennyire ízlik a kedvencednek. Amennyiben az új táp elnyeri a tetszését, akkor érdemes a következő rendelésednél nagyobb mennyiséget vásárolnod belőle az Interneten (pl. pár doboznyi multipack-osat), így időt és pénzt takaríthatsz meg. Fontos, hogy olyan zselés macskaeleséget válassz a kedvencednek, ami az életkora és az esetleges speciális igényei szempontjából is megfelel számára. A kínálatunkban kölyök és növendék cicáknak (kitten), felnőtt állatoknak (adult) és idősebb macsekoknak (senior) tápokat is találsz.

Természetesen arról sem szabad megfeledkezned, hogy minél változatosabb menüt biztosíts a cicádnak, hiszen te sem szeretnéd minden nap ugyanazt az ételt enni még akkor sem, ha az az egyik kedvenced! A zselés tápok mellett etesd prémium minőségű szószos tápokkal és minőségi száraztápokkal is a cicádat, de emellett ne feledkezz meg a táplálékkiegészítőkről (vitaminok, ásványi anyagok, paszták, cicafű) sem. A cicád egészsége, mint ahogyan az emberek esetében is, elsősorban a táplálékuk minőségétől függ. Minél jobb minőségű zselés macskaeleségekkel eteted a kedvenced, annál egészségesebb lesz, fényesebb, ragyogóbb lesz a bundája, idős korára is képes lesz megőrizni az aktivitását, és biztos lehetsz benne, hogy messzire elkerülik majd a tápanyaghiányból adódó betegségek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13